Diner

God morgon fina ni 🙂

Ursäkten är godtagen (läs förra inlägget) så vi kan nu alla vara vänner igen. Skönt va? 😉 Haha.. Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag fortfarande inte har någon aptit. Kan verkligen inte äta, jag åt inte ens hälften av salladen som jag beställde. Sen beställde jag även in en jordgubbs shake, jag trodde att det skulle vara en shake gjord på riktiga jordgubbar men icke sa nicke. Det var en fet shake med massa grädde och konstiga smakämnen som ska smaka som jordgubb.. Vart rätt besviken haha 🙁 Så för min del vart det en halv sallad och juice. Vågade knappt dricka vattnet heller för det kändes som kranvatten.. Orkar inte sitta på toaletten i timmar sen!

Förutom min misslyckade frukost/ lunch så har jag hemska nyheter.. Min kära systemkamera har nu lagt av (mer eller mindre). Det går inte att ta bilder med den alls! Men jag förstod att denna dag skulle komma.. Jag tar verkligen inte hand om kameran som jag borde (dvs ha den i en liten skyddande kameraväska osv). Jag tar ut den på krogen och slänger och far med den. Jag får skylla mig själv. Jag ska dock självklart åka och köpa en ny systemkamera så var inte oroliga 🙂 Jag ska köpa en likadan tänkte jag, för kameran funkar kanonbra. Ska passa på att kolla på lite objektiv när jag väl är och handlar också tänkte jag.. Kanske blir ett fisheye objektiv 😉

Posted in: Vardag
Kommentarer (66)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *