Part-taggade brudar

(eller ja innan jag tappade luren i marken..)

Såhär såg jag och Rosanna ut i fredags när vi gick ut och festade 🙂 Haha ser ni min GIGANTISKA drink som jag hittade i en matbutik.. Sjukt stor och jag vart väldigt påverkad av den så fick sluta dricka efter halva. Men det beror nog mest på att jag knappt hade ätit något innan, vi hade käkat frukost sen har vi glömt bort att vi behöver mat? Jag tycker det är jättekonstigt, normalt fall äter jag hela tiden och är alltid hungrig men här i Miami har jag tappat min aptit helt.. Jag äter frukost, och sen kanske någon macka på kvällen men det är allt. Fast det är bra, jag behöver gå ner lite (JAG tycker det så ni behöver inte kritisera och hacka på mig nu tack).

Men hörrni, hur snygg var inte Rosanna? Hon hade sminkat sig sjukt snyggt så var tvungen att ta bild på henne hehe.. 🙂 Jag älskar hennes ögonsminkning, en riktig KATT! Synd bara att båda våra hår vart helt förstörda efter dessa bilder togs.. Rosannas lockar var ett minne blott och mitt hår vart slickat av regnet.. Men vi hade kul ändå 😉

Posted in: Vardag
Kommentarer (72)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *