Fury!

Något som är riktigt snyggt är en snygg pälskrage, gärna fake då. Det är perfekt att ha när man vill piffa upp en tråkig jacka tex. Jag brukar använda pälskragar till skinnjackor när jag vill vara extra fin, när jag ska ut och festa tex.. Jag fick en pälskrage i julklapp från min mamma, den var jättefin! Svart och glansig. Jag kommer fota den (och alla andra julklappar) när jag kommer hem igen. Tyvärr är den äkta men det var en present lixom.. Jag har aldrig köpt äkta päls, men jag får mycket och då väljer jag att behålla det.

Krage 1 – LÄNK // Krage 2 – LÄNK // Krage 3 – LÄNK // Krage 4 – LÄNK //


Kommentarer (71)
 • Anonym

  Håller med, pälskragar piffar verkligen upp:)

 • Kel

  Fury=raseri/ursinne
  Om du vill skriva rätt så ska rubriken vara ”Fur”, då är det päls, inte ”Fury”.
  Och ”Accessories it” är också fel… ”Accesosry it” eller ”Accessorize it” ska det vara. Världssämst på engelska.

 • Elin

  Tycker också det är snyggt! Kolla gärna in min blogg Ps : Älskar din haha! 🙂

 • hj

  Du bör verkligen se över hur/vem som redigerar dina bilder. Du ser fläckig ut i ansiktet på den här, ljusare över näsa och ögon och mörkare över panna och haka. Dessutom är det för ”airbrushed” och din hy ser plastig ut.

 • Anonym

  Jag förstår inte varför man skulle använda äkta päls i dagens läge!! Ingen skillnad om man har fått pälsen eller inte. Det räcknas ju till trashigt!! (djurplågeri å sånt, du vet) Men nåja päls och grills tillsammans.. haha!!

 • Caroline

  Köpte inte du en pälsmössa för något år sedan?

  BTw, till första anonym; det stavas ”räknas”. Att inte kunna stava är också ”trashigt”.

  • Anonym

   Man kan ändra sig

  • Johanna

   Visst finns det djur som har det bra i Sverige, det finns det troligtvis i alla länder. Det betyder inte att det inte ÄR fakta att djur plågas mer eller mindre i alla länder, vare sig man googlar eller ej. Det är ju bara löjligt att förneka att djur plågas även i Sverige. Ni har inte varit på alla minkfarmar i Sverige eller hur, hur vet ni hur det ser ut på resterande? Förstår inte ens hur man kan försvara något sådant. Jag är väldigt påläst inom detta ämne, det råkar faktiskt vara så att jag vet vad jag pratar om. Dessutom är en industri där enda syftet är att döda djur för deras päls hemskt och kan inte försvaras av att djuren haft det bra. Det är hemskt vilket fall, blir äcklad av människor som tycker sig ha rätt till att behandla djur precis som dom vill.

 • Frej von Fräähsen

  Det är trist att gymnasieskolor fortsätter att utbilda pojkar till framtida gubbäckel:

  http://prinsesspartiet.se/2013/12/29/men-det-har-blev-val-inte-sa-bra/

 • Victoria

  Tycker att det är något av det fullaste som finns, äkta eller ej. Sen om man skyller på att man fått den så sjunker man bara i mina ögon. Stå upp för det istället. Om du nu fick den utav din mamma eller någon annan som står dig nära, vet dem inte vad du tycker om det? Nej lilla du, du bryr dig inte alls så sluta låsas om att du gör det. Du hade aldrig fått en om de hade vetat och du hade inte ens velat ha den på dig!

  Jag kan inte ens röra en riktig päls utan att det kryper i hela kroppen och jag vill skrubba mig själv med en stål borste! Säger inte att du borde vara som jag men du borde stå för det du säger och dina handlingar!

  • evelina

   Lär dig stava ordentligt först, och sedan kommentera… Alla har olika åsikter om päls, så respektera det.

   • Anonym

    Ja och min åsikt är att päls är fel. Problem med fet fula Evelina?

   • Victoria

    Du kanske ska lära dig vad en åsikt är och hur man står för den? Sen så är min stavning inte ditt problem och eftersom att min stavning är betydelselös här så kvittar det! Man förstod vad jag sa, det räcker!

    Jag skriver också fast jag använder andra ord att hon har rätt till sin åsikt, men det jag menar är att hon borde stå upp för sin åsikt!

    Även om jag tycker att det är vedervärdigt med päls så hatar jag också folk som inte står för sina åsikter, hur hemska de nu må vara! Kissie älskar päls och hon har inga problem med hur hemska förhållandena är som finns bakom det hela, hemskt men det är patetiskt att hon inte kan stå för det!

    Förresten, när någon börjar skylla på någon annans stavning, bevisar bara hur ointelligent du egentligen är när det kommer till att argumentera och kan inte komma på något bättre till svars..

 • Emma

  Skorna du har på ”hedern” dom är väldigt snygga, kan du länka dom?

 • johanna

  Hej kissie eller Alexandra! Har följt din blogg jätte länge nu och tycker den är jätte bra. Du står för vad du tycker om saker och ting, vilket jag tycker är häftigt.

  Om du kollade in min blogg skulle jag bli överlycklig! kram<3

  min blogg : http://www.jjohannaas.devote.se

 • elin

  Dezign by Elin sidan för dig som tycker om lite annorlunda smycken men en personlig touche.
  http://dezignbyelin.blogspot.se

 • Emilia

  jag tycker päls är jätte fint men skulle aldrig ha äkta. Jag har en fake pälsväst som jag verkligen älskar men som sagt skulle jag aldrig ha en äkta men alla får ha som de vill tycker jag.

  http://www.missme.se/sv/nyheter/animal-print-hareem-pants-1.html

  när kommer dessa byxor in på missme igen? Jag har nog frågat 10 gånger redan men jag vill jättegärna ha dem så snälla svara 🙂

 • gäst

  Tror allt vart en lögn om Miley Cyrus satt brevid er på andra bordet, för jag vill inte vara ett fan av dig som ljuger på sin blogg 🙁

 • Anonym

  Älskar päls 😀 och äkta ska de va! (myycket finare) Men inhemsk päls inte från typ kina.. djuren i sverige har de bra! 🙂

  • Lisette

   Googla ”svensk minkfarm” så tror jag du tänker om. Jävla idiot.

  • Johanna

   Varför uttala dig om du uppenbarligen inte vet vad du pratar om? Sluta vara så jäkla naiv och tro att djuren har det så bra i Sverige för det är långt ifrån sanning. Skandinavien producerar hälften av världens minkpäls och Danmark är den största leverantören av rävpäls. Det är fakta, bara att googla. Det finns absolut ingenting som rättfärdigar användandet av päls, men människor älskar att försöka.

   • Emelie

    Jag älskar äkta päls och tycker det är så jävla snyggt. bar det senast idag faktiskt! fake päls är så jävla fult och man ser ju direkt att det är fake. om det endå finns i butikerna alltså har djuren redan dödads? så då känns det som att djuret dött för inget? ja jag vet att det göra för att folk vill ha det och köper det, men det är så jävla snyggt. #dontjudgeme

    • Wilma

     Om alla skulle tänka så och köpa äkta päls så vet klädaffärerna att de lönar sig att göra mer päls. Mer päls = Fler döda djur. Om man inte köper päls blir det tvärtom. Affärerna får inte in så mycket pengar och därför slutar dem. Och om man promt ska ha päls/skinn så ta från kor, lamm eller grisar som har levt ett bra liv och som man äter köttet av så att skinnen inte går till spillo. Vi människor har bara en jord men vi lever som om vi har en halv till.

     • Anonym

      Djuren har visst de bra! Sluta googla och besök en farm istället! Jag har SETT och tom matat djuren jag VET att rävar, minkar har de bra i norden!!

   • Anonym

    Haha vad vet du? Ni tror på allt ni läser på nätet, jag känner folk som äger farmer och har också besökt räv och minkfarmer, de flås inte levandes haha de lever gött 🙂

    • Johanna

     Visst finns det djur som har det bra i Sverige, det finns det troligtvis i alla länder. Det betyder inte att det inte ÄR fakta att djur plågas mer eller mindre i alla länder, vare sig man googlar eller ej. Det är ju bara löjligt att förneka att djur plågas även i Sverige. Ni har inte varit på alla minkfarmar i Sverige eller hur, hur vet ni hur det ser ut på resterande? Förstår inte ens hur man kan försvara något sådant. Jag är väldigt påläst inom detta ämne, det råkar faktiskt vara så att jag vet vad jag pratar om. Dessutom är en industri där enda syftet är att döda djur för deras päls hemskt och kan inte försvaras av att djuren haft det bra. Det är hemskt vilket fall, blir äcklad av människor som tycker sig ha rätt till att behandla djur precis som dom vill..

    • Johanna

     Dessutom finns det fakta på nätet, man får väl vara källkritisk. Jag skulle inte direkt söka information på Facebook. Vem har förresten sagt att jag får min kunskap om detta från Google? Det var mitt förslag på lättillgänglig information för någon som inte vet.

 • Chaiel

  Äkta päls är och kommer förbli snyggast. Däremot är varken äkta eller falsk päls bra. Äkta eftersom man dödar djur, falsk på grund av alla plaster och miljöförstöring.

 • Anonym

  Missbildade polack hora. Haha så jävla ful så det finns inte.

  • Emelie T

   Håll käft slampa, det är ju du som t.om. Är anonym. Är du så himla osäker på dig själv?

   • Anonym

    Man behöver inte vara osäker på sig själv för att tycka det så svar nej, jag är verkligen inte osäker på mig själv. Däremot tycker jag personligen att denna ”tjej” ser ut som en ful äcklig jävla transa och hon kommer aldrig att bli naturligt vacker förutom med hennes bästa vän. Photoshop.

    Haha fjortismaffian kan verkligen inte hålla sig ifrån att försvara sin idol märker man. Pinsamt.

 • Anonym

  Själva grejen med att INTE bära päls handlar om ett moraliskt avståndstagande, man går helt enkelt inte med på att oskyldiga djur lider dag ut och dag in för att vi ska ha lite fint runt halsen. Hade jag fått päls i present hade jag ALDRIG i helvetet använt den. Jag vill helt enkelt inte förknippas med djurplågeri, vilket du gör om du bär päls. Det är att stödja den äckliga industrin, oavsätt om det är en present eller inte.

  Såg även att nån kommenterat med att ”svens päls är ok att bära- djuren i Sverige har det bra”. Du som kommenterat detta vet uppenbarligen inte hur bla. en del mink farmar ser ut i Sverige.

  //

 • tessan

  Själva grejen med att INTE bära päls handlar om ett moraliskt avståndstagande, du går inte med på att djur ska lida för att bli en accessoar kring halsen. Jag skulle aldrig i helvetet vilja bära päls – present eller ej. Jag vill helt enkelt inte förknippas eller stödja den vidriga industrin. I Kina tex flås hundarna levande. Jävligt mysig död, eller hur? Nej fyfan, antingen måste du vara jävligt dåligt påläst eller så har du helt enkelt inget samvete. Oavsätt vilket så är det skrämmande. Uttala dig när du vet vad du pratar om.

  // I met God and she is black

 • Anonym

  Av nån knepig anledning så är alla som bär päls så jävla fula…. Undrar varför..

 • Anonym

  Själva grejen med att INTE bära päls handlar om ett moraliskt avståndstagande, du går inte med på att djur ska lida för att bli en accessoar kring halsen. Jag skulle aldrig i helvetet vilja bära päls – present eller ej. Jag vill helt enkelt inte förknippas eller stödja den vidriga industrin. I Kina tex flås hundarna levande. Jävligt mysig död, eller hur? Nej fyfan, antingen måste du vara jävligt dåligt påläst eller så har du helt enkelt inget samvete. Oavsätt vilket så är det skrämmande. Uttala dig när du vet vad du pratar om.

  // I met God and she is black

 • Anonym

  Du är så jävla ful så du måste retuschera dina bilder varje jävla gång hahaha patetiskt! Fula kräk!

 • Jules

  First find out where the fur comes from and in what conditions the animals lived.Animals used for the fur industry in Sweden are usually not brutally abused to death. If you have figured all of this, THEN COME WITH YOUR ARGUMENTS AGAINST IT. Do these fur-haters also despise people with leather wallets, boots, bags………..?

  • Anonym

   Har du tänkt på minkarna som flås levande? å kastas på hög i sverige och äter av ben mm på varandra i sina små burar. Dom plågas till döds för pälskragar och mink jackor./västar-

 • Diana

  åh vad glad jag blir att höra att du är emot päls <3

 • Sanna

  Tycker det är fint 🙂

 • Tess

  Du om något borde stå upp och vara emot päls.
  Du vet själv hur dessa djur torteras, tänk om nån skulle flå din lilla hund levande för att göra en liten handväska utav??
  Du visar att det är okej med päls om du så använder fejkpäls.
  Ta dig en tanke ställare över vad du står.

 • Spelling for gods sake!

  För det första, ”furry” inte fury, och ”accessorize it” inte accessories it.

 • Linnéa

  Förstår inte hur folk kan stödja pälsindustrin och vara så naiva och tro att djuren har det bra. Sen att du ”Kissie” säger att du aldrig skulle köpa riktig päls men väljer att behålla och använda riktig päls som du får som gåvor är bara patetiskt. Skulle det vara rätt att behandla en människa på samma vis som man behandlar djuren? Självklart så skulle det vara helt fel att behandla en människa på det viset för vi är tydligen viktigare än alla djur. Men det är det man vill göra mot alla vidriga människor som tror dom är överklass för att dom använder riktig päls och helt enkelt inte bryr sig om någon annan än sig själv.

  Ni som använder päls kan ju kolla upp hur dessa djur behandlades innan dom blev till din krage på jackan, om det inte påverkar er så är det något stort problem med er.

  • Sandra

   Håller med dig. ”Överklass” brudar måste ha äkta för annars är man ”fattig” 😉
   Jag blir glad om jag ser en ”rik” människa ha fusk päls. Det visar att den bryr sig. Hon borde kolla hur djuret behandlats innan hon fick den där kring halsen. Det är ett hån mot djuren!

 • Anonym

  Du menar nog ”Furry” som är typ pälsig, inte ”Fury” some betyder typ vrede…

 • Jasmina

  Alla som är emot päls industrin borde då även tex inte handla sina kläder från H&M (Barnslaveri) Eller tex äta sina köttbullar och prinskorvar från Scan, där misshandlas grisarna ( Har vänner som jobbat där) Inte använda skinn eller läder osv.. Ja listan kan göras lång:)

 • millan

  Så om man får päls i present så är det helt okej? Yeah that makes no fucking sense?! Tror du djuret pälsen kommer ifrån fått lida mindre för att du själv inte köpt den? Det går verkligen inte ihop sig att du säger att du är emot päls men tycker att det är helt OKEJ att FÅ! DUBBELMORAL KISSIE!!!

  • L

   Ungefär lika vettigt att säga ”jag är vegetarian men jag äter kött om jag blir bjuden på det”, eller ”jag är nykterist men blir jag bjuden på sprit så dricker jag”.

   • Derp

    Men djuret får inte lida mindre bara för att man slänger bort skinnet man fått i present haha? I och för sig kanske det signalerar att man tycker det är okej, fast KISSIE har ju inte bidragit med pengar för att stödja det.. 😉 Saken blir inte bättre av att man slänger bort det, tänk ~

 • Wilma

  Det här är verkligen ett svårt ämne. Jag menar om det hade varit människoskinn skulle ingen någonsin haft på sig det. Men om man fått det i present kan man innan nästa gång säga att man isåfall vill ha fejk. Och om djuret redan är dött så fick det lida helt i onödan om den tas ifrån sitt skinn och sedan slängs det :/

 • Paulina

  Kunde inte sova så klicka runt lite på roliga sidor, och då kom denna bild upp http://pixozu.com/wtf-women-make-30-photos/10/ är inte det du?! blev rätt chockad att du ploppa upp 😛

 • Emelie

  Jag har faktiskt aldrig tyckt att päls är snyggt, äger inte någon, inte ens fejk.
  Sen att säga att djuren har det bra är ju inte rätt någonstans.. googla!
  Djuren har lika stor rätt att leva som vi.
  På en sådan här punkt kan man inte ha ”grå zooner”, antingen så är man för eller emot!
  Sen har ju alla olika åsikter, det tycker jag är okej även om jag inte håller med om vad du tycker.

  // Köttfri sen elva år tillbaka

 • Amanda&Felice

  Älskar din blogg Kissie! Kolla gärna in våra blogg, http://amandafelice.blogg.se

 • Melli

  Dubbelmoral i ett nötskal. Att bära päls som man fått i present, trots att man är emot pälsindustrin, är som att säga: barnporr är helt fel jag kan kolla på den här barnporrfilmen, för det är ju inte JAG som förgriper mig på barnet. Extrem liknelse kanske, men genom att bära päls så signalerar du att det är ok, trots allt.

 • Lizzie

  Asså det är ju bara såå snyggt med päls. Lite konstigt blir det ju att ha en ÄKTA päls om du tycker att det är fel men ibland måste man ju om man har fått den i present. Jag skulle själv inte bära den utan skulle säga tack men inte ha den. Om pesronen frågar varför jag aldrig har den säger ag bara att jag inte har något som passar den superbra.

  Läs gärna min ny startade blogg!!

 • L

  Tycker det är respektlöst av din mamma att ge dig päls, hon borde ju veta att du är emot det. Eller?

 • Anonym

  Att medvetet bära ett liv kring halsen. Har du läst? Har du sett? Har du hört? Öppna ögonen. Öppna alla dina sinnen.

  För meningen ”det är en present liksom” räcker inte. Det räcker inte på långa vägar.

  Du stödjer pälsmarknaden genom att bära den där. Genom att bära den säger du samtidigt: ”Jag stödjer pälsmarknaden och tycker det är okej att djur fortsätter plågas för att jag ska se vackrare ut”

  För tydligen är en accesoar eller ett klädesplagg viktigare än ett liv.
  Tydligen är det viktigare att se bra ut än att rädda ett liv.

  För inget klädesplagg är så snyggt att ett djurs enda och käraste liv skall få spillas.

  Du bär medvetet ett liv kring din hals.

  Du bär det.

  Vakna för i helvete.

 • Liselott.

  Du om någon borde ju absolut inte bära päls om du tycker det är fel. Eftersom du är en stor förebild för småtjejer så borde du om någon visa att det är fel att ha på sig ett dött djur som spenderat hela sitt liv i en bur. Att säga att du kommer använda den för att det är en present gör inte saken bättre, att behålla den för att det är en present är en sak, men att använda den! Jag hade bett min mamma att gå och lämna tillbaks den, pga att pälsindustrin är fel.
  Att en miljon minkar dör varje år i sverige för att göra människor vackra är inte okej, att danmark står för 40% utav världens minkuppfödning är inte okej. Att du sitter och ger ut singnalen om att bära päls inte spelar så stor roll, är inte okej.
  Jag blir besviken, trodde du var djurvän, men tydligen inte. Men det är väl viktigare att vara snygg, än att vara med och försöka rädda miljontals liv.

 • livia

  HEJ KISSIE menade alexandra hej

  jag har alltid velat ha en sån jacka jag undrar vart du har köpt den och vad den heter tyyp! (michel kors) ? mamma ska köpa en sån till mig men vart finns den?

  av ditt största fän livia

 • minecraft

  Yes! Finally something about minecraft.

 • minecraft

  This is my first time pay a quick visit at here and i am in fact impressed to read all at alone
  place.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *