För mycket festande..

Ja vad hände med att vi skylle gymma och jogga på stranden egentligen.. Nej men det var ett gym som mailade mig som bad mig komma dit för dom ville ha lite publicitet i Sverige. Men visade sig att gymmet låg väldigt långt bort och dom ville träna utomhus med en av deras personliga tränare. Då kan jag lika gärna gymma själv känner jag? Utomhus-gymmen är ju till för alla. Fast sen har det varit dåligt väder och jag har blivit småsjuk.. 🙁 Men det är fortfarande mer än 2 veckor kvar av denna resa, så förhoppningsvis kommer jag få chansen att röra på mig lite.

Jag käkar iaf inte så himla onyttigt här, dricker mycket smoothies gjorda på endast frukt, handlar egen mat osv.. Rosanna käkar också nyttigt, vi lagar ju våran egna mat. Det som är onyttigt är ju dock festandet, men det sjuka är att man blir inte bakis här.. Hemma i Sverige blir jag bakfull efter 2 glas vin (jag överdriver inte) och här kan jag shota och festa tills klockan blir 5 utan att må piss dagen efter. Kanske därför jag passar på att festa mycket när jag är här..? För hemma känns det inte värt det, jag förlorar en hel dag för att gå ut i kalla Sverige..

Igår vart vi bjudna på en vild utomhus fest som hölls av kända nattklubben ”liv”. Det var verkligen hur roligt som helst, kändes som en festival typ 🙂 Vi kom dit vid 7-tiden, sen råkade jag dock ta sönder mina klackskor så jag fick gå barfota hem haha. Eller ja, jag fick gå barfota 100 meter till en taxi och sen åka hem. Då var klockan kanske runt 1? Men det räckte för mig och jag slängde in handduken.

Posted in: Vardag
Kommentarer (86)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *