FAN!! =(

Det tog mig ca 5 veckor innan jag lyckades ta sönder min nya iphone 5s.. Åh vad irriterande!!! Råkade tappa den i golvet när vi satt och minglade med våra grannar här på hotellet (haha).. Men jag är glad att det bara vart en spricka, sist jag tappade min lur dog hela telefonen. Jag ska se till att fixa sprickan när jag kommer hem till Sverige igen. Hoppas jag inte lyckas tappa den i golvet igen nu bara.. Kanske inte har lika tur då..

Posted in: Vardag
Kommentarer (53)
 • Anna

  Du kanske borde vara lite mer försiktig med din mobil.. Eller ja, dina mobiler. Det skänns som att du är väldigt vårdlös med dem. Om jag har sönder min Iphone kommer jag typ få en gammal nokia av mina föräldrar.

 • Wera

  Hej hej Alexandra! Två små saker bara!
  För det första är det INGET fel med att tappa sin mobil, tappa nyss min i ett jävla fucking TRÄGOLV haha men den överlevde med 22 sprickor. Det är bara att fixa för runt 1800kr och skaffa skyddsplast.
  Det andra är att jag skulle JÄTTEGÄRNA vilja ha tips på alla dina appar som gör bildkvaliten bättre! Har ingen bra kamera så mina bloggbilder ser misslyckade ut. Och har du inget annat för kika in på min blogg http://www.weras.se då….
  Du är VÄRLDENS BÄSTA FÖREBILD och jag skiter totalt i bad du gör, det är ju ditt liv, finns alltid, kramar Wera!

 • Rebecka - bloggar om skönhet och vardag

  Shit vilken otur!! Menmen, det är lätt fixat, bara att lämna in ju. Eller skaffa en Samsung som inte går sönder lika lätt 😉

 • Sofia

  Vad tråkigt! Jag är också exepert på att tappa mobiler, men jag måste ha haft tur för ingen av mina iphones har gått sönder. Har en iphone 5 nu som jag tappade ner för en stentrappa, men den klarade sig. Senast igår tappade jag den på asfalten när jag klev ur bilen för att jag hade glömt att den låg i mitt knä. Jag har ett skal till min iphone som man kan ”öppna” och ha kontokort i och så. Tror att det är därför den har klarat sig i över ett år (trots säkert 20-30 ”tappningar”) så det är ett tips från mig till dig! Ha det så bra i Miami! Kram / Sofia

 • Elin

  Hej! Jag har en iPhone 5 och den fick jag av mamma och pappa i somras(jag är 11).
  Jag måste ha ett bumper skal på min mobil, det är ett skal som går lite utanför skärmen, så att om man tappar mobilen i marken, tar skalet imot. Det finns snygga bumper skal, det finns inte bara sånna som bara går runt, utan det finns även bumper skal som går bakom.
  Jag vet inte om du fattar, googla om du inte göre!

 • Anonym

  Fixa den I Miami det är 1000 gånger billigare och bättre tro mig

 • Caroline

  Det där lyckas jag också jämt med. Kolla gärna in min blogg! kram!

 • tina

  Jag fattar ärligt inte hur folk lyckas. Jag har aldrig någonsin lyckats spräcka skärmen på någon av mina telefoner trots att jag är en klumpeduns som tappar mobilen emellanåt. Jobbar dessutom inom industrin där jag spenderar stortsett hela mitt liv. Så det är ju oftast betonggolv det handlar om. Och väl hemma brukar jag kasta telefonen i sängen, vilket är rätt korkat då den brukar studsa ur
  Men visserligen har jag aldrig haft iphone, tur är väl det. Verkar vara ren skit, ser sprickor i vänners telefoner ganska ofta känns det som.

  • CN

   Håller verkligen med, Innan jag skaffade smartphone tänkte jag att de var jätteömtåliga då man hela hela tiden såg folk med spräckta skärmar, men nu när jag väl har en har jag inte fått en enda spricka trots att jag tappat den upprepade gånger. Råkade till och med tappa den från en våningssäng och inget hände (har en galaxy s2)

 • Anonym

  Oj vilken otur, men går det inte att fixa i USA?

 • Jonna

  Hej, det borde ju finnas någon affär i Maimi som kan laga den ? Så att sprickan inte ” sticker” iväg för det gjorde det på min.
  Kolla runt så hittar du säkert någon butik.

  Följ min blogg om psykisk ohälsa, men jag försöker alltid hitta gråskalor att skriva om, men just nu är det väldigt tungt.

  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

 • Klant

  Klant arsle verkligen hagahaga

 • CN

  Men shit, är det iphones som är dåliga eller är det bara jag som haft tur? För jag har tappat min galaxy S2 hur många gånger som helst och det värsta som hänt är att den stängt av sig. TIll och med från en våningssäng råkade jag tappa den en gång och ingenting hände.
  Fattar inte hur folk lyckas.

  • Emma

   Samma här! Har haft min S2:a hur länge som helst och tappat den en miljard gånger utan att något har hänt. Asnajs. Tills nu 🙁 Plötsligt fick jag en spricka efter att jag tappade den från en halv meter. Fortfarande sjukt bra betyg jämfört med iphone dock. Har fått för mig att iphone har riktigt glas, och samsung har plexi?

 • Victoria

  Har ett snyggt skal från marc by mar jacobs som skyddar jättebra. Tappar min iphone hela tiden utan att den går sönder oavsett om det är på betong, trä och så vidare. Har i och för sig haft ganska tur med min mobil hittills, tappat den i vatten och så utan att den ggått sönder 😉

 • ida

  Alltså jag har tappat min Iphone ungefär 100 gånger och den har aldrig gått sönder haha :P. Inte ens en lite spricka xD .

 • Cecilia

  Fan vad jobbigt! Men du, Apple har universell garanti på sina produkter. Så du kan ta den till vilken Apple butik som helst i världen och de kan hjälpa dig. De kommer förmodligen inte göra det gratis eftersom det inte var ett ”inbyggt fel”. Men å andra sidan, om den är försäkrad kommer din självrisk nog vara lika hög som det kommer att kosta att fixa den hos Apple ändå (speciellt i USA där priserna är lägre). Bör ta under en timme att fixa. Lycka till! 🙂

 • Madde

  Vad hände med bilderna på Miley?

 • hanna

  Älskar din blogg 😀 god jul kiissie 😀 <3 Läs de här med!

  HAHAHA LÄS!!!

  Dede dissade modellen "Nath" och ville inte bli tillsammans med henne! Sjukt bra gjort! 😀

  Så himla fint och vackert gjort, tänk om alla killar kunde göra det, och inte bara välja den "snygga tjejen."

  Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlden – insida&utsida – o kan inte ens vara offentlig längre – för alla tjejer har blivit galna i honom och kommer till och med på hans fotbollsmatcher! 😀

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

 • Anonym

  Alltså – Dina uppdateringar suger. Mycket bättre när du är i Sverige!

  • Anonym

   När man reser vill man kanske inte blogga hela tiden

   • Anonym

    Min kommentar baserar sig på att Kissie i ett tidigare inlägg påstår sig blogga BÄTTRE när hon är utomlands, vilket jag inte håller med om. Inte du heller antar jag eftersom ditt försvar för Kissies dåliga bloggande var semester.

    Jag förstår absolut om nån bloggar mindre när dem är ute och reser, varför jag riktade kritik nu var baserat på hennes eget påstående.

 • Anonym

  Usch, min värsta mardröm 🙁

 • Anonym

  Haha där fick du jävla kärring!

  • Cicci

   Äh fy fan vad onödigt otrevlig du är! Och kom inte och skyll på att ”jag får tycka vad jag vill”, för det är fan ingen ursäkt för att vara ouppfostrad och otrevlig!

   • Anonym

    Förlåt för att du känner så. Ska försöka va mer artigare när jag skriver kommentar här på Kissies blogg för du finns och är så känslig. Sorry for that bitch,

    • Cicci

     Ja det är lätt att bete sig så när man är ung och inte vet bättre. Men du kommer växa upp en vacker dag och inse att även du tycker att det är en onödig och tråkig attityd att ha. Sådan insikt kommer ofta i och med att man ”finner sig själv”. Under tiden kan du Googla uttrycket ”Deindividuation” och lära dig att det faktiskt finns en terminologi för vad du håller på med. Mycket intressant läsning, som även ger en förklaring till varför det just är unga och barn som sysslar med nätmobbing och sådant som att lämna just elaka kommentarer på Internet.

     • Anonym

      Ursäkta men jag är inget barn. Vem har ens sagt det? Jag är ju fan äldre! Och deindividuation kan du ta och läsa för dig själv, säg inte vad jag ska läsa! Och vafan hoppar du på mig? Gör dina egna barn och uppfostra dem istället, du känner ju inte ens mig, lek inte smart för du kan råka illa ut.

     • Cicci

      Jag tycker nog ”point proven” passar bra in här. Du behöver inte hota mig för att visa din åsikt, sådant kommer man inte långt på.

     • Anonym

      Och hur långt kommer du in då? Sluta hacka på mig! Fan vad jag hatar såna människor som du!

 • jenniferO

  Varför köper man ens iphone? går ju sönder direkt man tappar om man inte har skydd . 😛

 • Cariina

  Köp ett silikonskal och ha på mobilen. Inte lika flashigt och roligt som alla andra skal du har men tamigfan vad grymt bra det är med silikonskal!! Det är det enda jag klätt mina Iphones med sedan jag hade 3GS (har en 5:a i dagsläget). Jag har tappat mobilen i asfalten när jag har cyklat, tappat nedför trappan, på klinkers/stengolv m.m.. INTE EN ENDA SKRÅMA har jag fått!!! Mobilen är hel på både in- och utsida. Rekommenderar detta med andra ord även om det ser trökigt ut 🙂

 • Cariina

  Glömde.. OM du får för dig att köpa ett sådant skal (som skall täcka hela baksidan och inte enbart kanterna) se då till att kanten går upp litelite på kanterna på översidan tilll, ca 0,5 cm. 🙂 Jag har vitt och märker inte ens av att jag har ett skydd runt mobilen 🙂

 • Camilla Christine

  N O O O O O O O
  my sister did the same thing last week 🙁

  // Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

 • Bla

  Billigare o fixa d i Usa

 • Emilia

  Alla som skriver att de tappat sina telefoner/iPhones utan skråmor, ja, det är väl tur. Men telefonerna kan gå sönder på insidan också, så ett fall från 3 meter utan sprickor innebär inte att telefonen är hel på insidan. Men har man tur så har man väl tur :))

 • Julia

  har haft min iphone 5s lika länge som du och har aldrig tappat den någon gång alls 😛 x)

 • maria

  har du testat copter-plast på framsidan? 🙂 inte säker på att det är därför min telefon har hållit varje gång jag tappat den men jag vill gärna tro det, haha!

 • Elli

  Har också en 5 veckor gammal 5s som jag har ett i tjockt plånboksfodral, vågar inte ta ur och använda andra skal då jag redan har tappat den flera ggr hahah. Skulle säkert spräcka skärmen direkt då.

 • carina chanel

  å nei… det var dumt. men så snill som du har vært i år, kommer sikkert nissen (en snill sponsor) på etterskudd med en ny til deg 😉

 • Kisssiiies fan number 1

  Haha vet hur det där känns :/ Min Iphone 5 höll sig inte mer än en vecka.. tappade den i marken och så vart det sprickor i hela skämen och man kunde knappt se något.. fick ha den så i några månader framtills jag fick en 5s i juklapp nu! Får väl se hur länge till den håller sig hel hehe! // Stooooort fan <3

 • jj

  Oh de är så lätt hänt! Men ett litet tips 😀 iphone 5/5s har ju metall på baksidan så man behöver inte ha skal, för den kan ändå inte spricka där. På baksidan går det dock, men det räcker med plast som skydd så går den inte sönder.

 • Anonym

  Hoppsan sa!
  Det är lätt hänt.
  Man blir så himla ireterAd när det händer inte kul jag har varit med om det med min Iphone 5s också.
  Hoppas att det löser sig med mobilen. PUSS PUSS PÅ DIG<3

 • m

  Passa på att boka en tid i en apple butik i usa och be dom fixa glaset, mkt billigare. gör du det på apple i stockholm kostar det minst 1500.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *