Nya kläder till Chloé

Åh titta vilka söta kläder jag hittade till Chloé igår när vi var och shoppade! 🙂 Klänningen dör jag för, tycker verkligen den är så fin. Den är till för olika högtider tänkte jag och tröjan behöver hon eftersom tröjan som hon ofta annars har på sig när hon är ute på promenader börjar bli riktigt sliten.. Jag brukar ju ha på henne en rosa stickad tröja som ni säkert har sett flera gånger, men efter jag tvättade den börjar den ge upp sakta men säkert.. Den typ hänger från hennes lilla kropp och hon kan hoppa ur den nästan, så dålig har formen blivit på den nu haha.

Jag såg att dom sålde även små barnvagnar till hundar, men där tyckte jag gränsen gick faktiskt.. Hundar har egna ben och dom SKA röra på sig. Folk tror väll att jag går runt med Chloé i min handväska men det skulle jag aldrig kunna tänka mig att göra. Känns bara elakt mot hunden!

Posted in: Chloé, Vardag
Kommentarer (29)
 • deep

  Åh, vad gulliga kläder.

  Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

 • blandine

  haha cute!!! kisses from a french girl in paris 🙂

 • Therese

  Du dör för det mesta hör jag……..

 • Anonym

  Hahaha, tycker så jävla synd om er 2 där i Miami! Kollade nämligen på Miamis väder och såg att det skulle regna fram tills fredagen förutom på onsdagen och lördagen.
  Haha! Lycka till!

 • Anonym

  Såå söta kläder! När jag var i Fort Lauderdale såg jag ett par som hade sin chihuahua i en vagn. Dom såg väldigt ”fina” ut och det var rätt gulligt men precis som du skriver så ska hundar gå fritt.

 • Ida

  Vad söta kläder haha :P. Tyvärr är min hund för stor och för mkt päls för stt ha kläder på sig ;P.

 • Caroline

  Hunder skal ha klær for å holde seg varme/tørre. Vil du kle ut hunden får du kjøpe deg en dukke istedet.

 • Ida

  Bästa bloggen :D!!!!!!! Söta kläder.

 • miranda

  hej , alexandra ! jag ville bara säga några saker, för det första så ska jag ge dig ett STORT plus för att du har blivit så sjukt smart och bra på att uppdatera bloggen, herregud ! jag kollade din blogg väldigt mycket 2011-2012 och då tyckte jag att du var sådär , men härom veckan så tänkte jag att jag kanske skulle kolla hur ditt liv är just nu och jag _VART CHOCKAD_ jag skojar inte ens ! du har blivit så sjukt mycket mer jordnära, mycket snyggare och smartare som sagt. och allt med dig har bara blivit fler + ! hela du har växt som person, och man märker det (även om jag inte känner dig) och du har tillochmed startat en webbshop ! det är helt otroligt vad du har växt på det här året bara! du är så bra och faktiskt min största förebild just nu , det är sant. jag tycker om dig så mkt alexandra, YOU GO GIRL ! btw så inspirerade du mig att göra en egen youtube-kanal , först var jag rädd för vad folk skulle tycka men egentligen vem bryr sig? jag är jag och jag gör vad jag gillar ! 🙂 tack så sjukt mkt för att du är du alexandra och tack för all inspiration du har gett mig att starta ett nytt liv ! detta låter OTROLIGT töntigt men ja , jag menar alla ord till 100% . kram på dig ! / miranda <3

 • Anonym

  Och hur elakt är inte en liten fjantig klänning? Köp en Barbiedocka istället om du nu har ett så stort behov av att ta på någon fåniga kläder. Det är en hund du har!!

 • Anonym

  Kan du inte visa hur kläderna ser ut på chloé?

 • A Muslimah

  Hi, this may come to your attention or it may not; however, I felt compelled to share this with you as well as other bloggers. I’ve been reading your blog for years now but I have done one huge error, which is to read your blog without letting you know about my religion.

  My religion is one that is vastly misunderstood by the social media as well as people in general, and this is due to the lack of knowledge. This religion is Islam, and I wanted to tell you the basics of it.
  We believe in one God, Allah, which literally means in Arabic the one God. It’s in singular form and can’t be bent to plural, the way God can become Godess, Gods, etc. The emphasis of one God is very important, and the fact that He has no sons, wives or anything–He is free of need. He is the Almighty, He is the Creator, and unto Him we will all return in the Day of Judgement and be held accountable for our actions.

  We believe that prophet Muhammed (peace be upon him) was His messenger that was sent by God to convey the above message, that God is One and that we should obey Him and worship Him alone. He is the last prophet, after a long line of various prophets.

  We believe in the former prophets such as Abraham and his offspring, as well as Jesus, may peace be upon them. We believe they were sent to deliver the same message as the prophet Muhammed (peace be upon him) was sent with

  Islam is translated into the peace that comes from the submission to God, and it is a way of life. By this I mean that it is all inclusive, it’s not merely ‘believe and you will be granted paradise’ because no one is promised Paradise. You believe, you worship, and you obey Allah. So Islam is all inclusive, it tells you how to conduct yourself in personal worship through fasting and prayers, as well as treating people with kindness, respect, how society should be conducted, as well as law; it is a way of life and not just faith.

  Therefore acts of worship is simply not praying, do good and be good for the sake of Allah, spend your earnings for the sake of Allah (i.e giving money to the needy) and you worship. Obey what He has commanded you to do, and you worship.

  Muslims believe that Allah has put us on this planet as a test, as a mere trial to see whether we submit ourselves to His will or deviate away from Him. Hence the purpose of Satan, and the weak nature of human beings.

  We believe Allah is Oft-Forgiving. He forgives all sins, as long as you repent. And you repent by merely asking for forgiveness. By saying ‘Oh Allah, please forgive me’ and you mean it, you are forgiven.

  All humans are equal in the eyes of Allah, so it doesn’t matter what gender, ethnicity, nationality, whatever you are or have; we’re all equal.

  So that is very briefly the nature of Islam. There is far, far more to cover but I am obligated to give you this message whether you believe in it or not to clear up ignorance. I am under the assumption that this message won’t be taken to kindy with the demonization of Islam in society but I do hope it broadens the perspective of the religionn to anyone who may or may not read this message.

  Thank you very much if you took the time to read this. May God bless you and guide you, whether you believe in Him or not.

 • Gustav

  Kom till Key West! (:

 • Camilla Christine

  O M G – that is the cutest sets I have ever seen!

  // Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

 • michaela

  åh, så söta! din hund kommer bli lika söt som dig nu! 😀

 • Alice

  En hund kan få ha täcke som hundkläder men inte någon fjantig liten klänning.
  Stackars hundar som ska bli utsmyckade som om de vore några dockor.

 • carina chanel

  jeg har selv en langhåret chihuahua gutt… men det finnes SÅ mye søtere klær til tisper. og de korthårede fryser jo mer, så da er det mer akseptabelt med klær til hund også… cloe er en stilig frøken <3

 • Elin

  tröjor för att det är kallt, absolut! men inte en jävla klänning ta mig fan! husdjur är inga dockor eller accessoarer! det är inte bekvämt för en hund att ha kläder på sig om du undrar, iaf inte kjolar eller klänningar. det är ett onaturligt föremål de har på kroppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *