Jag ska skaffa ”grills”

Jag har bestämt mig för att skaffa såkallade ”grills”, jag har tänkt på det ett bra tag faktiskt.. 😉 Jag vill ha grills på mina nedre tänder, jag har velat ha det sen jag såg att Rihanna hade skaffat det. Dessutom är det INGEN vad jag vet som har det hemma i Sverige, snacka om att jag ligger steget före.. Dom ska inte vara guld utan i små diamanter, kosta vad det kostar men jag vet att Miami är stället där man kan fixa det. Tror ni inte också det? Rosanna vill skaffa en guldtand, så vi ska gå och göra det samtidigt. Vi har redan börjat kolla runt vart man kan fixa det och vi har fått nummret till en kille som ska tydligen bara grym.. Brorsan kommer vara så avundsjuk haha! Längtar tills han får se mina nya diamant tänder.. Bling, bling!

Och nu kommer säkert några tro detta är ett ”pr trick” men det är verkligen inte det. Jag tycker det är häftigt med grills, speciellt på tjejer. Man visar att man har lite balls lixom. Jag vet inte om det beror på att jag bara har hängt med hiphopare sen jag kom till Miami eller om det är värmen but I want my grills!! And I will get it.. 😉

Ps. Ja det ska vara såna grills som man kan ta av..

Posted in: Vardag
Kommentarer (76)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *