Shopping in Miami!

Åh vad typiskt.. Tror ni inte att jag glömde minneskortet till min systemkamera igår när vi drog och shoppade? Jag märkte det givetvis när vi hade åkt halvvägs dit (vi har fixat en sugerdaddy som skjutsar runt oss lol).. Kändes lite fräckt att be om att få åka tillbaka och hämta det haha, så jag tog lite bilder med mobilen. Hatar att lägga upp dåliga mobilbilder men dessa vart trots allt helt OK eller vad säger ni? Och jag tror det är jag som är mest petig, jag har hört att folk inte ens tror jag mobiluppdaterar för bilderna alltid är så bra/ skarpa. Det är ju kul att höra 🙂

Vi drog iaf till dolphin mall, jag har ju varit här förut sist jag var här i Februari. Stället såg sig likt ut fast denna gång var det ju en fet rea! Det var inte så mycket folk där som jag trodde att det skulle vara.. Skönt! Vi hann dock inte kolla i så många butiker eftersom vi var bjudna på en middag och det tar typ en timme att köra till köpcentrumet.. Men jag hann köpa en klänning till mig själv (very sexy), en klänning till min Chloé och en tröja till henne haha, så himla söta ska visa er strax hur dom ser ut. Sen vart det lite annat smått och gott, ska se till att fota allting.

Eftersom jag kände mig lite sjuk igår avslutade jag besöket på gallerian med en smoothie som var endast gjord på frukter (banan, mango och annat gott). Jag var tvungen att be personalen inte hälla i massa socker och glass i.. Maten här är verkligen onyttig om man jämför med Sverige.. Jag menar, vem har glass i en smoothie?? Sjukt konstigt tycker jag!!

Posted in: Vardag
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *