Amazing view!

Alltså kolla på bilderna.. Jag dör för utsikten!! Dock vart man lite höjdrädd när man stod där uppe.. 😉 Vi vart nämligen bjudna på en vild fest igår som låg på 72a våningen haha, man fick lock i öronen när man åkte upp i hissen så högt var det. Vi var på denna vilda förfest som låg i old town innan vi drog tillbaka till beachen och drog till nattklubben ”story” som gästades av ingen mindre än kända Ingrosso. Stället var verkligen smockat med folk och det var hur vilt som helst där. Vi hade givetvis bord och hela köret.. Vi (läs Rosanna) har tagit massa bilder, måste gå igenom dom i lugn och ro innan jag vågar lägga upp något på bloggen haha..

Juste vet ni vem som var på samma nattklubb som oss OCH hade bordet bredvid oss? MILEY F*CKING CYRUS!! Hon var helt galen, hon twerkade loss och och verkligen spårade. Hon hade typ tungan ute hela kvällen, haha så himla roligt. Jag tror till och med att jag har bild på hur hon står bredvid oss och festar, haha som sagt jag måste gå igenom alla bilder det var verkligen helt galet! 😉

Kommentarer (93)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *