Lista för år 2013!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jo hoppade fallskärm 😉

Hur har ditt 2013 varit?

Det har varit ett bra år men jag känner att jag skulle kunnat ha gjort mer. Men det kommer jag ta igen detta år.

Blev du kär i år?

Nej

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Har tyvärr inget speciellt datum.

Vad är din största framgång 2013?

Ökningen som jag gjorde på missme.se, en vinstmarginal på ca 300 % är inte dåligt.

Bästa köpet?

Min lila fina audi. Jag använder den varje dag och den är så söt 🙂

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor, annars har jag inte slösat så mycket pengar under 2013 faktiskt. Jag har sparat pengar mest och haft pengar ”låsta” i mitt aktiebolag. Det känns riktigt bra! 🙂 Jag menar varför ska jag spendera pengar på kläder och sånt, jag äger ju ett klädföretag och alla företag vill sponsra mig lixom haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Självklart, alla mina stöttande fans gör mig glad dagligen.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Hmm.. Wrecking Ball med Miley? Känns som att detta varit hennes musikår…

Vem har du umgåtts med mest?

Michelle helt klart haha! Vi har ju typ suttit ihop.

Har du haft ett förhållande under 2013?

Yes box.

Vart reste du under 2013?

Oj ska försöka komma ihåg alla resor.. London, Mexico, Miami 2 gånger, Polen.. Har jag glömt något resemål?

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Glada människor! Jag hoppas att folk kommer vara gladare detta år och verkligen bli glad åt andras vägnar.

Vad gjorde du på din födelsedag?

Åt tårta typ, verkligen inget speciellt.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Ja att jag hade lagt ner lite mer tid på att lärt känna mer människor och lagt ner mer tid på att förbättra min jobbsituation. Jag tycker också det var synd att vi på missme inte valde att starta upp en butik som planerat, vi hade hittat den perfekta lokalen men vi valde att inte ta den. Känns dumt nu i efterhand..

Vem saknade du?

Bella, typ.

De bästa nya människorna du träffade?

Har träffat många nya människor, vissa har stannat kvar andra inte. Jag har träffat många nya bekantskaper utomlands dessutom, dock är det inga namn som säger er något tyvärr då jag aldrig har bloggat om dessa människor.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

NU KÖR VIII ALEXANDRA!! 😉 Jag känner att 2014 kommer bli ett bra år och jag vet att 2014 kommer att leverera nya möjligheter till mig. Stay positive and f*ck haters.

Bild från i förrgår 😉

Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *