Ingen sömn

God morton people!

Jag känner mig lite småkrasslig i kroppen, igårkväll kände jag mig verkligen sjuk så stannade inne igår. Jag tror det beror på mycket festande och lite sömn. Vi har lixom gått ut varje kväll fram tills nu hehe.. Av någon anledning har jag inte kunnat sova ordentligt sen jag kom hit till Miami. Har sovit några timmar hit och dit men hela tiden vaknat. Jag vet inte varför det är så, så jag köpte sömnpiller igår. Det hjälpte litegrann och förhoppningsvis kommer jag må bättre nu när jag har fått sova ut.

Idag är våra planer att vi ska shoppa iaf 🙂 Det är ju galna reor som pågår just nu så vi måste ju utnyttja det. Jag vill bland annat köpa ett par nya gucci ballerina, hade ett par förut som jag tyvärr fick ge upp hoppet om då jag hade verkligen slitit ut dom. Sen får jag se vad jag köper mer, behöver ett par klackar till nyår och lite snygga toppar ska jag kolla efter.. Sen blir det lite presenter till mina nära och kära där hemma såklart! 🙂

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)
 • jasmine

  meeer bilddder hahah skinåt fin!!

 • Rebecka - bloggar om skönhet och vardag

  Shoppingen i USA är grym! Jag har spenderat en fjärdedel av min budget på tre dagar …

 • alma o Tekla

  Hej! Sugen på lite fler alternativ, läser du mest samma gamla bloggar varje dag..

  titta in på vår blogg och se vad du tkr! komentera gärna så tittar vi tillbaka, kanske upptäcker vi bägge ngt nytt <3

 • Linda

  Hej Kissie!
  Jag var själv nere i Florida förra sommaren och bilade runt i en månad, och tänkte bara tipsa om det absolut underbaraste solsemesterdestinationen jag någonsin besökt; Key West! Om ni bara har tid, och kan checka ut ur hotellet så ta och hyr en bil, bila ner till Floridas sydligaste spets och njut av en underbar medelhavsstämning 🙂 Redan bilresan ner är en upplevelse då broarna är galet långa o det ända du ser är turkost hav. Och glöm inte att smaka på Key lime pie, var i Florida du än är! Kramar

 • USA lover

  Då kan jag rekommendera Dolphin mall och Sawgrass mills. Dolphin ligger närmast SB och är lättast att ta sig till, flygbussen från SB sen direktbuss från MIA (flygplatsen) på helgerna, man är där på en halvtimme typ. På vardagar tar bussen 1,5h så undvik det.. Planera GOTT om tid, dvs minst en heldag. Massa outlets för vanligare märken (Nike Polo Lauren Aeropostale osv) med grymma priser!
  Sawgrass mills ligger i Lauderdale, dvs annan county så inga bussförbindelser från SB el Miami vad jag vet. Men de brykar ha gratis shuttle bussar från olika ställen i Miami, kolla deras hemsida för mer info. Här finns outlets för mer exklusiva märken och gallerian är ENORM så åk tidigt på morgonen.
  Så äre skatt på grejerna som inte är inräknad, lägg på typ 12%… Hoppas ni kan hyra bil för bussar i Usa är för the poor and the crazy..så åk inte dom på kvällen/natten. Miami har ju väldigt ombytligt väder och är rätt trist i längden om man inte steker på playan så passa på att turista runt, road trip kanske? 🙂 Annars är inrikesflyg grymt billigt och det är kul att få se olika delar av landet, verkligen en upplevelse! Ni kan ju lugnt dra till NYC i några dar, bara typ 3-4 timmar från MIA (flyg till Newark el Laguardia hellre än JFK) och där slipper man skatt på alla skor o kläder upp till $110 hehe…
  Njut av er tid, USA är underbart haha! 🙂

 • Maria

  Ta det lugnt med att kombinera sömntabletter och alkohol. Kan ge jobbiga bieffekter. Drick mycket citronvatten. Bra för levern

 • Anonym

  Du tror inte att dina sömnproblem beror på att din kropp ligger 6 timmar efter? Herregud -.-

 • Andy

  Jetlag, alkohol, festande, sömnbrist och nu sömntabletter…
  Är detta semester eller vad?
  Låter mer som Michael Jacksons sista veckor.

 • Klara

  Älskar dina biffigare ben! Så himla sexigt!

 • Anonym

  Tidsskillnaden brukar komma när man kommer hem. Är förövrigt likadan-trött och mår dåligt dom första dagarna men det beror på att jag tycker att flygplansmat är det äckligaste son finns:3

 • Sofia

  Vad hände med att ”vi ska träna varje dag, jogga på stranden, va på gym”? Ni verkar bara festa?

 • Stina

  För många red bull kanske? Jag dricker såna varje dag men blir det för många och för sent så sover jag urdåligt

 • Maria

  Så sjukt bra bloggen blir när du är utomlands kan verkligen tänka mig att du bodde i USA då skulle du självklart blivit den mest intressanta bloggerska eftersom vi får mycket bilder och verkar även mer gladare 🙂

 • Anonym

  Det är tidsskilnad för när jag åkte till los Angles då sov jag typ 3 Tim o sen vaknade jag 2 på natten.

 • New York hemmafru

  Då borde ni åka till Bal Harbour! Ligger på Collins & 96 street! Var där igår & de har rea i nästan alla affärer där! De har bla Gucci, Micharl Kors, Roberto Cavalli, Versace, Jimmy Choo ja you name it! Mycket 70% av priset osv! Det får bussar upp dit som kostar typ 25 cent! Rekommenderas starkt!

 • Anonym

  Byter du aldrig kläder?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *