Skulle egentligen ha dragit på Where’s the party nu där Axwell spelar (VIP and everything..) men fick inget svar sen från tjejen jag skulle dra dit med. Trist! Men aja, jag gråter inte floder över det 😉 Egentligen är jag inte så taggad på såna tillställningar eftersom att trängas med massa människor är nog det VÄRSTA jag vet nästan. Inte för jag har klaustrofobi eller något men jag får smått panik och tycker inte det är kul.. Därför går jag inte ut på krogen helst när det är löningshelg heller haha. Så jag funderar på om jag ska stanna inne ikväll eller dra ut en sväng med Julia, lär bestämma mig om ett tag.

Föresten, vill någon av gästblogga hos mig? Jag har skrivit om det på min fanpage. Jag vill isåfall att inlägget ska handla om varför du läser just min blogg, lite om näthat kanske och om dig själv. Skriv klart ditt inlägg och maila mig den, bifoga även en bild på dig själv och din bloggadress eller vad du heter på instagram så kan du lixom passa på att göra reklam för dig själv i samma veva 😉 Maila inlägget till [email protected] eller till min fanpage-mail.

Posted in: Vardag
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *