Svar på frågestunden del 2!

Hus, villa eller lägenhet?

Just nu, lägenhet och om några år en stort villa 🙂

Hur är du som flickvän?

Jag är inte ”klängig” och behöver inte uppmärksamhet heela tiden. Jag har mitt egna liv och egna vänner, tycker det är viktigt att man inte tappar bort sig själv i en relation. Dock ser jag till att alltid vara den som lyssnar och följer med på viktiga händelser. Jag kan vara rätt bossig.

Har du något smeknamn? haha finns det någon betydelse till varför du kallas så i så fall?

I familjen kallas jag ”nanna”. Det kommer från efternamnet Nilsson, jag slog nänligen ihop mitt namn med efternamnet när jag var liten haha. Dock sen när jag vart lite äldre (läs: 12-16) så tyckte jag det var sjuuukt pinigt när pappa eller någon annan kallade mig det. Haha! Nu tycker jag det är gulligt.

Du och Claudia var ju vänner förut, springer ni på varann ibland och pratar ni något med varandra då?

Nej jag har inte stött på henne alls faktiskt, trist faktiskt eftersom jag tänker på henne rätt ofta. Trots jag känner mig sårad, fast hon känner nog likadant.

Om du skulle få ångra något i ditt liv, vad skulle det vara?

Att jag inte sket i alla utstirrningar i skolan och gick klart gymnasiet utan att behöva byta till distansskola osv.

Vilket är ditt bästa tips om man vill få en kille intresserad enligt dig? Och skriv nu inte ”bara var dig själv” yadayada… haha!
Om man tex. vet att man ska till samma fest osv. Man vill ju inte verka för ”på” precis.

Du ska vara trevlig, hälsa det första du gör och gå inte runt och stirra och kolla bort när han kollar haha. Sånt är bara töntigt och visar att du är osäker. Gå fram, hälsa och sen festar du vidare med dina vänner. Sen om han kollar, ler du bara. Vid det här laget borde han komma fram till dig, om inte? Fråga om han har roligt och förhoppningsvis rullar resten på.

Hur får jag min kille att se mig? Nu för tiden är det bara jobb, bilar o kompisar…har knappt vart med varann på ett par veckor nu..

Fråga honom vad han sysslar med, är han ens intresserad av att ha dig som flickvän? Lika bra att fråga rakt ut? Säg att han ska bli bättre på att visa det, du förtjänar uppmärksamhet.

Om du får barn när du blir stor vad kommer dom heta?? Flicka & Pojke

Inte tänkt på det alls, sorry.

VAD hände mellan dig och bretty

Alltså jag vet inte?! Hon bara försvann 🙁 Hörde hon gifte sig med någon kille som inte ville hon skulle ha facebook så hon radera den. Jag vet inte om det stämmer men.. Vi hade det superroligt ihop, har massa galna minnen med henne haha 😉

Har du någonsin känt dig sådär alldeles knäsvag av känslor när en person kommit dig närmare? att du har älskat någon så mycket att du bokstavligen skulle kunna offra allt för. Att du ligger bredvid den personen på natten och håller dig vaken för att inte missa honom. Men när du somnar så drömmer du om den. Har du varit så förälskad någon gång? Hur gammal var du när du träffa din första kärlek?

Nja nej haha. Hemskt det låter, men helt ärligt talat så låter inte dom där känslorna så lockande. Jag har varit förälskad, och är det fortfarande. Men mer på det viset att jag kan stanna upp och tänka hur tur jag har och hur jag ska visa det såfort han kommer hem. Det gör jag några gånger i veckan 🙂 Min första kärlek måste nog varit Eric, och jag var väll 16 tror jag. Han och jag var ihop i 3 år.

Vad hände mellan dig och Steffi? För ni blev ju typ kompisar igen eller hur va det?

Hon ville bara umgås när det handlade om pengar och sånt. Annars ville hon inte umgås med mig? Haha.. Snäll chey!

Skulle du tänka dig att flytta utomlands,och i så fall var?

USA, absolut! Allt är så himla mycket roligare där och mer extremt. Verkligen jag, jag är typ lycklig när jag går runt i matbutikerna där eller när en crackbuss åker förbi mig. Det är lixom inget konstigt där typ, hehe..

Hur gammal var du när du hade ditt först förhållande? Hur gammal var du när du först blev kysst?

Första förhållande var med en kille som hette Kristoffer. Dock var det ett ”fjortis förhållande” och jag var inte direkt kär i honom. Första gången jag var kysst var när jag var på kollo. Haha!

Vad är dina framtidsplaner inom de närmsta åren?

Plugga klart, flytta till större och sälja min lägenhet som jag bor i nu. Ändras min relationsstatus flyttar jag till USA.

Vad ogillar du mest hos en person? (Tex snålhet, egoism)

Gud vilken svår fråga.. Slutna människor kanske? Dom som inte säger vad dom tycker och tänker på, eller släpper in folk. Tål inte sånt..

Vad saknar du mest hoss din pappa?

Vadå saknar? Menar du nu när jag inte bor hos pappa längre? Jag saknar isåfall allt möjligt, småsaker. Att han gör kaffe till mig, alltid ha honom där för att bara prata om saker och ting. Hur han alltid är så snäll i allt han säger, och han är uppmuntrande.

Hej! Hur tror du ditt liv ser ut om 10 år? Bor du i Sthlm? Barn? Arbete? (man vet ju aldrig, du kanske trötnar på att blogga en vacker dag) osv.

Bloggen kommer nog vara kvar men jag har annat jobb som tar över. Min pr-firma eller eventbolag, jag vill inte bo i Sverige då utan i USA. Kanske ett barn, för om 10 år är jag ju 32. Fyfan, vill inte tänka så haha!

Hellu. Kan du beskriva hur du var och kände när du började gymnasiumet? Och kanske lägga upp någon bild? Kram Tacksam för svar!

När jag började gymnasiet var jag supertaggad och tyckte det skulle bli jätteroligt. Jag och min dåvarande bästis skulle börja tillsammans också, det var nog det som var det bästa. Dock fick mina klasskompisar snabbt reda på vem jag var. Vissa var trevliga vissa var mindre trevliga. Jag fick en ny tjejkompis där också, Bretty. Nu kommer jag till anledningen varför jag inte tycker om människor som har slutna, Claudia kunde inte komma överens med henne och hon tog ut det över mig. Så vi gled ifrån varandra och hon böt skola. Jag hade då ångest, för först kändes det som jag hade tvingat henne gå i samma skola som mig och sen ville jag ha kvar båda som vänner fast dom var VÄLDIGT olika.

Det gick iaf inte.. Jag och Bretty umgicks då mer och mer eftersom vi gick i samma klass, vi möttes upp innan skolan och köpte en varsin chailatte. Minns ni chailatte-dieten..? 😉 HAHA! Vi började festa och skita i skolan, jag hade inget emot det eftersom folk pratade om mig och ropade mitt namn i korridorerna. Jag kände att det var mindre och mindre kul att gå till skolan. Jag och Bretty festade loss och kom in på nattklubbar, vissa tjejer i klassen ville vi skulle fixa in dom. Annars pratade dom inte med oss. Tillslut var jag aldrig i skolan, jag mådde dåligt av tanken att gå dit. Hade ångest och ont i magen, skolade och gömde mig under dagarna så pappa inte skulle se. Ville inte heller göra honom besviken. Tillslut tog det slut, jag sa till min lärare att jag inte orkade mer och då började jag på distansgymnasium istället.

Tröttnar du aldrig på att blogga? Jag menar, blir du aldrig någonsin trött på att alltid behöva tänka på bloggen, att behöva gå in och skriva flera inlägg om dagen så att folk inte blir upprörda?

Nja alltså att blogga är ju en del av min vardag och är på rutin mer eller mindre. Men visst ibland kan jag få riktigt skrivkamp och har ingen aning om vad jag ska blogga om, men då kan jag alltid ha en tävling eller så 🙂 Ibland kan jag bli stressad över att jag inte har något att skriva, men då försöker jag tänka bort det och efter någon timme eller 2 så kommer jag på ett inlägg.

Hur reagerar du på hatkommentarer?

Olika, men jag blir lixom aldrig arg över någon kommentar. Jag vet ju varför folk skriver och det är ju för att försöka knäcka mig. Och då tänker jag vidare, varför skulle dom vilja knäcka mig? Vad har jag som inte den personen har. Jo juste det ja, massa pengar, en lyckad wwbshop, fina vänner och ett starkt psyke 🙂 Klart det väcker avundsjuka.

Brukar du tänka på vad du skriver i dina inlägg som kan påverka dina yngre läsare? så som bantnings-tips t.ex

Ja när 12 åriga fans kommer fram till mig inser jag att jag har väldigt unga läsare. DOCK är detta min blogg om mig Alexandra Nilsson, och det hade inte varit ”min blogg” om jag anpassade allt efter dom som läser den. Eller hur? Då hade det varit er blogg.. Jag kan anpassa mig lite, vill läsare höra mer om något ämne så kan jag självklart blogga mer om det. Men det kommer alltid vara JAG som driver bloggen om mig och mina intressen.

Hur ofta träffa du blogg läsare?

Minst en gång varje dag nästan.

Hur ska en bra blogg vara?

Mycket uppdatering, stora fina bilder och variation.

Vad tycker du om att folk förväntar sig att man ska vara felfri bara för att man är offentlig?

Det är en orealistisk bild folk har av kändisar. Folk glömmer bort att vi också får finnar, har dålig hårdag och misslyckas med kläder ibland. Vilket är synd för det skapar press, dock försöker jag skita i ständiga pressen utifrån.

Vilka kända bloggare hänger du med?

Inga! Känns så ytligt att hänga med bloggare bara för dom är bloggare. Det skulle väll vara Amir (gaybloggen) som jag hänger med ibland.

Har de hänt att du har träffat några läsare utomlands? Om ja, vart då:)?

Ja det har jag, både i Thailand, mexico, Polen osv. Har läsare överallt 🙂 Så himla kul!

Hahaha jag skulle gärna vilja se dig i Skandinaviens största centrum (emporia) Haha nej men jag skojar men är ett stort fan så ifall nån dag du åker hit till Malmö i emporia så säg gärna till.

I will let you guys know 😉

Läser du alla dina fan-kommentarer?

Självklart gör jag det! ♥

where is the bracelet from you wear in the Pictures with Yohio and Robin Stjernberg (Rockbjörnen 2013)

Vilken är din bästa utlandsresa hittills? om det är svårt att välja.. topp 3?

Bästa resan var mexico, var så underbart där och havet helt fantastiskt 🙂 På andra och tredjeplats måste vara Dubai och sen London. Helt olika resor men hade bara så himla kul!

Hur gör du när din hy blir fet? Hur gör du när ditt hår blir fett och du inte hinner duscha?

Om min hy är fet kan man ta en gurkaskriva och dra den över huden, den ”suger upp” fettet. Eller en babywhipe funkar också riktigt bra. Jag använder då torrshampo, dock blir mitt hår aldrig fett eftersom jag har vant håret att endast bli tvättat 2 gånger i veckan.

Känner du dig aldrig nöjd med ditt utseende?

Jo, jag är väldigt nöjd 🙂

vilken är din favorit victoria secret??? varför är du så sjukt snygg??

Miranda Kerr, hon är så vacker och inte bara sexig utan väldigt söt också! Men gud vad söt du är tack!

din bästa och sämsta kroppsdel?

Bästa kroppsdelen måste vara min mage, och sämsta är mina ben..

Kommer du någonsin att färga håret brunt/svar/mörkt igen?

Nej.

Om du va tvungen att pierca dig i ansiktet ( synligt ) vart skulle du valt då?

På sidan under läppen. Funderade på det förut när jag var yngre.

vad har du för storlek på brösten och vart har du lagt implantatet? under eller över muskeln ??

Jag har över muskeln, tror jag? Det var lite komplikationer pga den första läkaren på strandkliniken inte skar tillräckligt djupt när hon satt in inplantatet första gången. Tur att jag gick till proforma clinic sen, dom är grymma på bröst 😉 Och jag har e-kupa, 65 E för att vara exakt.

Jag vet att du har gjort det tidigare men hittar det inte i arkivet, skulle du vilja beskriva din viktnedgång, vad du vägde från början och alla metoder du använde dig av och hur lång tid det tog innan du såg resultat? älskar dig blogg och läser den varje dag!

Jag vägde ca 65/67 kilo tror jag när jag började gå ner i vikt. Jag köpte ett löpband och sprang på det varje kväll. Jag var så otränad så jag höll på spy efter att ha sprungit i 20 minuter. Men jag lyckades skita i det och kämpade på. Jag googlade upp vad som var nyttigt att äta och åt fettförbrännande piller. Jag såg resultat SNABBT, dock sa andra att jag fortfarande var fet. Jag hade som mål att gå ner till 50 kilo, gick sen ner till 49 och sen 48… Tänkte inte på det, utan var mest exalterad över att jag KAN gå ner i vikt. Jag har lixom varit mullig ett bra tag.

Jag tyckte iaf att det var roligt, det handlade inte om någon ätstörning som många sa. Tidningar skrev till och med det. Jag insåg att jag var väldigt smal också, så handlade inte om en skev kroppsuppfattning. Dock när man är så smal och stressar så pallar kroppen inte det tillslut. Så kollapsade på gatan (ni som inte vet vad jag pratar om, googla det) och där efter började jag äta mer.

Vad tycker du om att 12-13 åringar bantar, tänker mycket på vad de stoppar i sig? Vad kan man göra för att göra nånting åt det tycker du?

Det är HEMSKT att barn ska tänka på vikten. En 12-13 årig har inte växt klart och det kan komma konsekvenser om man bantar i en sån tidig ålder. Hoppas föräldrarna gör någonting åt detta.

Äter du mest barnmat och proteinpulver för att hålla dej smal? Och Redbull?

Haha nej. Nyttig mat och träning.

Innan du började träna och äta hälsosamt, hade du något ”problem” med din relation till mat, t ex tröståt eller något liknande som fick dig att vilja bli hälsosam?

Nej jag hade inga problem, utan tänkte mig inte för. Något jag älskar är toast gjort på vitt bröd.. Jag åt ingen middag så istället slutade det med att jag åt 5 toast med massa smör och ost på sent på kvällen.S amt en liter coca cola till det. Dom flesta vet att jag var beroende av cola också, drack ca 3 liter om dagen. Det är en hel del socker och kalorier.. Därför gick jag upp mycket i vikt.

Kan inte du visa före och efter bild på hur du såg ut innan du började träna?

Vad brukar du äta till frukost?

Min favorit är äggröra gjord på en äggula och äggvitor. Brukar blanda ner svamp eftersom jag blir så otroligt mätt av just svamp. Sen lite skinka och sånt som finns i kylskåpet. Det mättar och innehåller massa protein. Annars havregryn som jag blir väldigt mätt på.

Vilken del på kroppen tränar du helst ?

Magen 🙂

Får du ångest när du inte hinner med att träna när du har planerat in det ?

Nej, jag får dock ångest över att jag ligger bakis och inte kan träna pga det. Känns oansvarigt. Det är svårt att kombinera festlivet med träningslivet. Men hinner jag inte träna för jag har jobbat en hel dag bryr jag mig inte.

Tycker du om katter?

Jag tycker om alla djur, dock är jag mer en hund-människa. Det beror på att katter är så självständiga, min lilla Chloé är som mitt barn för hon behöver mig hela tiden. Jag har ju haft katt när jag var yngre som hette Mia, och den katten var riktigt dryg alltså.. Hon fes mig i ansiktet när jag inte orkade klappa henne mer? Vilken bitch.. Haha!

När tycker du man kan räkna sig som ”rik”? i pengar då..

Jag tror inte man kan räkna så, jag anser mig själv som väldigt rik eftersom jag aldrig behöver oroa mig för att ha råd med något. Jag har även lagt undan över en miljon på sparkontot och har pengar i mitt bolag. Det är en säkerhet för mig. Men som ni märker går inte jag runt och skryter om det och köper onödigt dyra saker. För mig är säkerheten det viktigaste med att vara ”rik” 🙂

Harry Potter, Twilight eller Hunger Games?

Har aldrig sett hunger games, så får nog säga twilight då.

Favoritmat?

TACOS!! Jag ääslskar tacos, så himla gott.

Gaah, älskar din blogg by the way ^^ Vad skulle du välja om du tvingades bli blind, stum eller döv? :3 Knasig fråga men lär ju få en intressant svar :DKRAM

Tack vad snäll du är! Men hmm.. Fan vilken svår fråga, haha! Men om jag måste välja jag skulle nog då välja att vara att vara stum. Jag ser allting, hör allting och på ett eller annat vis kan jag ju göra mig förstådd. Dvs skriva lappar eller prata med folk som kan teckenspråk.

Vad tycker du om åttaåringar som sminkar sigoch andvänder bh och sånt och vad tycker du om misslisibell? Själv hatar jag henne :/

Det är synd att åttaåringar (?!) ska behöva sminka sig. Dom har ju knappast några finnar och dom är fortfarande barn. Ser bara konstigt ut när ett barn ska sminka sig.. Jag har ingen aning om vem det är, men du. Hata inte någon du inte känner, man vet aldrig hur en person är på riktigt. Tänk på det 🙂

Vilka är dina favorit tv-serier?

Simpsons, family guy, how I met your mother, 2 and a half men.

Vad har du för dator?

En mac pro.

Posted in: Vardag
Kommentarer (57)
 • Soldie - Sveriges största creepy cute blogg

  Va hemskt att din skoltid var så! Det där med att barn försöker vara låsas vuxna är tragiskt! Jag har sett flera exempel som gör att man undrar. DOm vill ifrån den bästa tiden i sitt liv! JAg byter gärna tillbaka till 8 år! Dom kommer ångra sig.

 • Donna

  OMG! du måste se på hungergames. den bästa filmen genom tiderna och den ”härmar” inte någon film. dem är verkligen skitbra! och i dem flesta filmerna kan man ”räkna ut” hur det kommer att sluta men det kan man typ inte om man tittar på hungergames filmen! rekomenderas verkligen 😀

  //kram!

 • Josefine

  Hoppas att du haft en bra dag 🙂

 • linn

  hva het de fettforbrennende pillene du åt? 🙂 Får man tak på de i Norge?

 • Julia

  Före och efter bild före så vacker inga stora bröst inget plastik inte operat normal tjej efter herregud vad är det barbie eller porrstjärna
  Misslisibell kommer en dag ser ut som du hon börjat eter som du pinsamt

 • Sara

  Ehm.. Detta kommer att låta Galet. Men när jag skulle rensa historiken hos min killkompis pga att hans dator var så jäkla trög så hittade jag FETT ÄCKLIG GROTESK jävla porr….. och GISSA vad som DÖK UPP?! HELT JÄVLA SJUKT!

  DU BORDE STÄMMA DOM JÄVLA äckliga människorna, seriöst!!!

  http://c1.moviebucket.com/se/xgirlfriends/3/2/4/ntv_se_xvideos/videoplayer.php?vid=46b94325aa760551579d12cf40ffb9bc

  De har lagt upp en bild på DIG?! i burberry-bikini och låtsas som att man bara ska betala en spänn för att sen få se en sex-video på dig. herregud vad sjuukt………………..

  Alex, vi är lika gamla och har gått samma skola, även om vi inte känner varandra och jag hoppas att du inte skrattar åt min välmening, men snälla försök att vara försiktig helt seriöst med vilka typer av bilder du väljer att publicera på dig själv på nätet. De förevigas och förvrids och tas ur sitt sammanhang. :/ Helt sjukt hur folk kan göra sånt! (Jag skulle själv få helt sjuk paniik om jag låg uppe på såna sajter, bli lite rädd och koka av ilska tror jag.)

  Hoppas dig allt gott! ;P

 • Sara

  Ååh vad fin blogg du har!<3 Kan du snälla besöka min blogg på sarahammonds.blogg.se?<3

 • Kaisa

  Älskar före bilden! Ledsen när man vet att du tränat till dej ”drömkroppen” men fy jäklar vilken snygg kropp du hade innan! Men viktigast är klart att du är nöjd 😉 men jag tyckte att du hade en killer body innan!

 • Kajsaandersen

  vad tycker du m Nellie bertnsson?
  om du fick ta med dig fyra saker till en öde ö vad skulle det vara?
  favorit klänningen?
  Bästa krogen i Stockholm?
  Hur gammal är Chloe?
  Hur ser ditt dröm hus ut?

 • jessica

  vill inte klaga då det viktigaste är att du gillar din kropp och inte vi andra men tycker du ser mycket bättre ut på förebilden då du ser sjuk ut på efterbilden:( du ser ut att inte ätit på ett år! såklart är du fin nu och du ska ju gilla det men jag säger bara min åsikt!

 • sonja

  jag är en tjej på 15 år, är 1,75 lång och väger 83kg:( vad ska jag göra, vill bli mindre!!! Går i 9:an och avsklyr att visa min kropp på ex gympan och när vi har bad. snälla ge tips för att gå ner i vikt då jag mår skitdåligt av detta:(

  • nennejoh

   Ladda ner en träningsapp till mobilen och träna i tjugo minuter varje dag. Drick vatten och mjölk, skippa saft och läsk helt. Ät inte godis, chips, glass, bakelser, snacks osv förutom en dag i veckan, och då måttligt, inte överdrivet. Gå inte och småät på godis, utan ta ett sockerfritt tuggummi om du vill gå och tugga på något. Ät nyttig mat, inte hämtmat, överdrivet mycket pasta, ris och potatis. Följ tallriksmodellen. Ät mycket grönsaker och frukt. Gå ut och jogga två gånger i veckan. Gör detta och du kommer bli betydligt mycket smalare, men håll koll på din bmi och låt den inte gå över på underviktig. När du nått din drömkropp så kan du börja äta kolhydrater igen, och du kan träna några enstaka gånger i veckan för att bara underhålla kroppen. Du kan dricka läsk och saft om du känner för det, men det viktigaste är att inte överdriva. Inte överdriva med varken fredagsmys, mat, dricka, hämtmat osv, det är då man blir ohälsosam. Hoppas jag hjälpte, kram!

 • Camilla

  Alltså, väldigt ofta blir det så lätt att jag tycker du är ytlig. Lite extra fejk. Sådär på nåt konstigt sätt irriterande. Men så bara skakar man på huvvet liksom. För hur lätt är det inte att bli misstolkad via nätet. INGEN av dina läsare (typ) känner ju dig liksom. Ligger hemma i din säng och har tjejkvällar tillsammans liksom. Så respekt, för att du faktiskt blivit något att kunna se upp till. Alla har vi väl dumma inlägg och inte tänker efter riktigt.

  Så det där med träningen. Du ä lite av en inspirationskälla. För tre år sedan var jag riktigt riktigt sjuk i anorexia. Jag tillfrisknade sakta men min syn var SÅÅ fel, och fick verkligen aldrig hjälp med det. Så min mamma hade alla möjligheter att proppa i mig så mycket mat hon ville. Jag fattade inte, inte före i vintras. Fyfan tänkte jag. 30 kg på två år alltså… Då var det stopp. Stopp på ett bra sätt. Inga dumma svältdieter. Nej. Bara så in i helvetes hård träning. Och ja, jag lyckades! Nu är jag ungefär på den vikten du började på. Där runt 66, bara 6 kg från mitt mål. Och vilken inspiration världen runt om mig gett. Så saken var, att du inte var tjock innan heller. Du var fin. Väldigt fin. Men man gör det man känner sig bekväm med. Det gjorde du. Det gör jag. Kram på dej Alexandra. såhär kvällsflum eller nåt.. 😉

 • Bästa Alexandra

  Vad tycker du om nellie Berntsson? Om du inte vet vem det är så är det en bloggare på 12 år (snart 13) som har över 300.000 läsare och ligger femma på topplistan av svenska bloggers.

 • Maria

  Det är HEMSKT att barn ska tänka på vikten. En 12-13 årig har inte växt klart och det kan komma konsekvenser om man bantar i en sån tidig ålder.” Lilla Kissie, förstår du inte att såna som du gör att småtjejer vill banta?

  • Sofia

   Att småtjejer är korkade och faller för grupptryck/absolut måste se ut som kändisar osv är inte Kissies fel någonstans. Det är samhället som är lite lagom skevt, som får unga tjejer att tro att utseendet är allt. Att Alexandra har det utseendet man ”ska ha” gör inte henne till boven i dramat här.
   Att småbrudar bantar, får anorexia, hetstränar eller liknande är inget som Alexandra ska behöva känna sig ansvarig för. De där tjejerna har väl för i helvete föräldrar som enligt lag har ansvaret för dem. Det är föräldrarna som uppenbarligen inte bryr sig tillräckligt mycket om sina barn eller inte vet hur man uppfostrar barn. Så gnäll på idioterna som inte borde fått skaffa barn istället.

   • Elin

    Självklart är det inte kissies fel att Många barn bantar, får ätstörningar etc. Men hon påverkar säkert många barn pga kissies förbannade tränings/bantningstips. Många tips kan jag (som är 19år) tycka är helt fel, som att dricka massor med vatten innan måltid för att känna sig mätt. Hur friskt är det för en 11åring att använda sig av detta ”tips”, så jag tycker att kissie borde ta mer ansvar med tanke på hur mycket hon faktiskt påverkar sina läsare. Sen är det självklart föräldrarnas ansvar också!!!!

 • Amelia

  Är du inte rädd för att någon t.e.x ska kasta syra på dig eller hugga dig i ryggen när du är så känd? (Inget illa menat:)
  Om du inte är det, hur reagera du när du får mordhot? Om du får det så att säga.

  Menar verkligen inte att vara taskig med mina frågor .men ja tycker det är ganska intressanta frågor

 • elon

  du svarade inte på min fråga!!!!

 • anonym

  Det här med att åtta åringar använder smink och bh är ju för att dom får inspiration av er vuxna !!! Jag hörde faktiskt några barn runt åtta år leka ”plastikklinik” på skolgården. Den ena lilla tjejen låtsades bli bröstoperad sa: Jag vill operera mina bröst som Kissie !!!
  Jag blev jätte chockad dom är ju lixom bara 6-8 år !!!

  • nej.

   Blev helt chockad av den här kommentaren… Vadå barnen härmar er vuxna? Vadå så du tycker att vuxna kvinnor inte ska få ha behåar och smink eftersom att barnen kan ta efter? Det är väl föräldrarna till barnen som får säga till dom att dom får härmar dom vuxna när dom själv blir vuxnare. Föräldrarna så uppfostra sina barn. Bloggare ska inte behöva anpassa sig efter 7-8åringar, när dom inte ens ska sitta vid en dator utan vara ute och leka ? Herregud, vad händer egentligen med världen.

   • Anonym

    Ja du, jag undrar också vart världen är på väg när man läser bloggar som den här och tycker att Kissie är en förebild.

   • anonym

    Nej jag sa inte att vuxna ska sluta med bh och smink och jag sa inte heller att kisse skulle anpassa bloggen för mindre barn ! Jag ville bara berätta vad jag hört några barn säga ! Och självklart är det föräldrarnas ansvar att uppfostra baren ,det jag ville säga var att man kan förstå varför barn vill använda bh och smink efter som att deras äldre förebilder har det !
    Inget ont menat alls ! 🙂

 • Elin

  Väldigt tråkigt att du inte svarade på min fråga ”tänker du på vad du skriver i dina inlägg Som kan påverka din yngre läsare, så som bantings-tips t.ex”. Tycker att det är liiite dubbelmoral att du tycker att det är hemskt att 12-13åringar bantar men du lägger upp massor med bantingstips i bloggen. Om du ska lägga upp bantningstips som inte ”skadar” 12åringars mentalitet om deras självbild bl.a. Typ som att dricka mycket vatten innan måltid för att känna sig mätt när man fyllt halva magsäcken vätska, bra tänk för en 12åring lixom.

 • Lisa

  Vad tycker du om YOHIO som person?

 • Alexandra

  Åhhh, TWILIGHT!! Min kärlek för det är obeskrivlig!

 • Nnad

  Hur kan man hata misslisibell som en läsare skrivit? Hon är ju bara en 12årig tjej.

 • Julia

  Du var finare ”innan”. Då var du faktiskt väldigt söt.

 • Kenta

  Undrar hur många här som ens fattat att liksom inte stavas med x..

 • Lundza

  Låter inte kul de där med din skolgång 🙁

  Kolla in godaste tårtan http://lundza.com/677/

 • Agnes

  Hej kissie! Det här angår inte inlägget men jag skulle verkligen uppskatta om du svarade på det här i ett inlägg eller så!
  Det är så att jag ska åka till New York efter jul, och eftersom att du har varit där kan väl du tipsa om ställen mam absolut inte får missa! Så som affärer, resturanger och sevärdigheter!
  Stort tack på förhand!
  Kram

 • Kalle

  Haha, det som är roligt är att du tror att man bara kan flytta till USA.
  Är du så oallmänbildad att du inte vet att USA är det svåraste landet i världen att
  få uppehållstillstånd i.
  Du får semestra i några månader, men för att stanna längre så måste du få ett
  Greencard vilket är i stort sätt omöjligt om du inte gifter dig med en Amerikan.
  Fail!!!

 • Kul

  Det är kul när du gör såna hära inlägg 😀

 • M

  Följ min kompis johannaandersson94 på instagram så blir hon säkert glad! 😉
  / M

 • bun

  Det är nog väldigt vanligt att man vill flytta till ett land som man varit i och fått härliga upplevelser i, men man får nog komma ihåg att vardagslivet där antagligen inte blir detsamma som att vara där på semester 🙂

  Fast det är klart… Skulle också gärna bo en period i usa!

 • Elin

  Jag vill bara visa hur mycket media (du inräknad kissie), samhället och brist på föräldrars uppmärksamhet kan leda till.
  Detta är en länk till en hälso hemsida, där det finns en tabell (bmi, vikt/längd normalvikt för vuxna) , där barn mellan 10-14 åringar kommenterat och frågat om de är överviktiga (de har skrivit längd/vikt i kommentaren).

  http://www.sund.nu/docs/artikel.asp?art=761&tem=2

 • Elin

  Seriöst? På efter bilden! Det är V I D R I G T fult med så stora bröst!
  Det är mycket mycket finare med små bröst än att ha så stora att det ser ut som att man har två träningsbollar på en tandpetare!

  Det är exakt så det ser ut på dig och det är raka motsatsen mot snyggt!
  Tack för mig

  • Ally

   och vad får du ut av att säga till en annan människa att hon är vidrigt ful? så jävla sorgligt, jag menar, du kanske har något i ditt utseende andra skulle tycka var vidrigt fult. Skulle du gilla om folk kommentera det på din blogg? Tänk lite på att andra faktiskt är människor också, även fast det är bakom en datorskärm. Herregud.

   • Chaiel

    Hon sa faktiskt inte att Kissie i sig var vidrigt ful. Bara att det är vidrigt fult att ha oproportionerligt stora bröst, och det håller jag med om.

    • Ally

     Men det är fortfarande lika taskigt att skriva något sånt. Så istället, hur skulle ni känna om nån random kom in på eran blogg och skrev att ni tillexempel hade vidrigt fult hår eller smink? Och lät skittaskig. Det ser ju bara ut som ni själva är osäkra och jag förstår inte vad man får ut av att skriva något sånt till en annan människa. Vadå, tycker ni hon behöver veta att just ni tycker hon har fula bröst? Hon får inte ut någonting av att veta det. Det är HENNES utseende och hon ska inte anpassa det till er, så det enda ni gör är att få er själva att framstå som idiot. Snälla visa mer respekt till människor, herregud. Och det är till alla som har lust att skriva någon hatisk kommentar om nåt ni inte gillar om någon, det är inte intressant om vad ni tycker om någon annans utseende om det enbart sårar någon. UGh.

     • Chaiel

      Det är varken av hat eller avundsjuka som vi skriver vad vi tycker. Man har rätt att yttra sin åsikt. Min åsikt är att när man ser ut som ett skelett så är det inte snyggt att ha oproportionerligt stora bröst, och det gör mig varken hatisk eller avundsjuk. Det ser enbart konstigt ut. Sedan kan man kanske tänka på hur man uttrycker sig. Ja, det kanske är fel och elakt och säga att det ser ”vidrigt fult ut”, det håller jag med om. Däremot tycker jag att det är mer rätt att kritisera på en onaturlig kropp, som Kissies kropp faktiskt är på grund av diverse skönhetsingrepp, än att kritisera en naturlig kropp. Hur hennes bröst ser ut är faktiskt ett val hon har gjort själv. Men en person som har små/stora bröst naturligt kan inte göra något åt det. Samma för en person som naturligt är otroligt smal. Det kan man inte klaga på, för det finns inget man kan göra åt det. Men Kisse formar själv sin kropp hur hon vill ha den, och tyvärr så har hon misslyckats rätt grovt, för det ser inte naturligt ut. Och det säger jag inte av avundsjuka. Jag är själv lika smal som Kissie är. Men jag ser inte sjuk ut. För istället för att svälta ihjäl mig som hon gör så äter jag mat, samtidigt som jag tränar. Jag tränar inte och äter inte för att fixa till min kropp, utan för att jag mår bra av det. Att kroppen blir snyggare i längden är bara ett plus i kanten. Jag är nöjd med mig själv. Men du måste själv hålla med om att hennes beteende är destruktivt. Hon ska gå ner ytterligare två kilo, när hon redan har en BMI under 18 = underviktig.

  • Ally

   Sen gillar jag att du skriver ”Det är”. Som att ALLA tycker så och det är så det är. Att gilla nåt utseendemässigt är subjektivt, alltså det är en personlig åtsikt. Så nej det ”är” inte snyggare, utan det är en åsikt du väljer att dela med andra för att du själv är osäker i dig själv.

 • Sandra

  Ursäkta mig, men Emporia är verkligen inte Skandinaviens största centrum. Det är Täby centrum som ligger lite utanför Stockholm. Just saying…

 • Elin

  http://www.sund.nu/docs/artikel.asp?art=761&tem=2

  Ta en titt på hur många barn som blir påverkade av media,samhället och ouppmärksamma föräldrar, barn som bantar eller vill banta.

 • Malin

  Vi har exakt samma favorit program xD

 • Hahah

  ”Har de hänt att du har träffat några läsare utomlands? Om ja, vart då:)?
  Ja det har jag, både i Thailand, mexico, Polen osv. Har läsare överallt 🙂 Så himla kul!” – men om man räknar utan svenska turister och släktingar?

 • pauline

  Ville bara påpeka en sak 🙂 där du valde att bli stum, men då tecknar man inte. stum då är man stum både insidan å utsidan. Väljer du att vara döv så kan du använda teckenspråk eller få hjälpmedel så du kan höra. Är otroligt glad att få vara döv/hörselskadad inte stum. då kan jag uttrycka mina åsikter på mitt första språk, teckenspråk. dövhet syns inte så mycket. folk märker inte det förrän de träffar personen. känslan att få vara med melodifestivalen, för att få sprida teckenspråket som förbjudit att använda i skolor i andra länder. Det är olika språk från land till land.

 • Sofia Hermansson

  Hej! När du säger att du bara tvättar ditt hår två ggr i veckan, hur gör du varje gång efter du tränar? 🙂 Bara sköljer av dig? Jag har jättesvårt för att få ihop det! tack på förhand!

 • Emelie

  Vad fan tänker du på när du trycker ner Lisa såhär? Du är ju 20 och Lisa bara ett barn! Hon får ju sminka sig, och brinna för det hon vill! Hoppas att du inser hur jävla dumt detta är! Fatta bara att om du fortsätter att snacka såhär om folk kommer din blogg sluta med 0 fucking prenumeranter! Hoppas att du använder det som finns i ditt sminkade face! / Någon som tycker att du ska ta o växa upp!

  • Leia

   Asså hon tryckte inte ner misslisibell? Hon sa bara att åttaåringar inte borde sminka sig för att man inte ens har en finne (vilket är sant )
   Och sen så la hon till att man inte ska hata någon när man inte känner personen,och Alexandra visste inte ens vem misslisibell var…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *