Oj då Miley!

Ingen kan väll ha missat Miley Cyrus uppträdande under årets Video Music Awards! Hon fortsätter ”chocka” världen och folk blir mer och mer upprörda över hennes beteende. Jag tycker personligen det är mest roligt, att någon vågar göra det hon gör. För om hennes plan var att få mer uppmärksamhet så har hon minst sagt lyckats, haha! Love it.. Visst, det kanske är lite för mycket men det är ju bara för folk är så pryda med allting.

Jag var ju förut ”Sveriges skandal bloggerska” för jag var ung och sa dumma saker, samt opererade brösten.. Haha tänka sig, att lilla fjortis jag som inte tänkte mig för hamnade på så många tidningar för det lilla jag gjorde? Folk är mer extrema än vad folk ser ut, men jag förstår att folk inte vågar visa sitt riktiga jag utot. Folk blir ju som sagt så himla upprörda och chockade över allting.. Pff!

Vad tycker ni om hennes uppträdande?

Posted in: Vardag
Kommentarer (58)
 • Anonym

  Jag tycker att hon överdriver lite för mycket

 • Sanna

  ärligt talat så tycker jag mest att det är tragiskt att hon ballar ur så….självklart kan man göra saker som skakar om folk lite och det är helt okej. Men det känns som att det är för mycket för hennes del…tyvärr så tror jag att hon är på g mot det sammanbrott som många unga kända människor verkar hamna i.

  Synd för jag tycker hon är en duktig skådis och sångerska så jag tycker mest synd om henne och önskade att någon kunde hjälpa henne då hon inte verkar må bra

 • jasmin

  Tycker personligen det är lite hemsk att hon håller på med sånt när hon är förebild för mååånga barn och ugdomar! 🙁

 • Petra

  Är det någon som ska kolla in BB och Odds vigsel? Kl 12 eller 13 i Adolf Fredriks kyrka

 • Nicole

  Alltså det kan faktiskt vara lita kul men hon är alldeles för mycket gillar inte henne längre. detta känns inte som hon men när spelade Hanna Monthanna ( såg det när jag var ung) så kändes hon äkta men nu bara nej, hemskt

 • Marie

  Hon ser ju äcklig ut! Och håller tungan på att ruttna?! Nä fy fan, synd att alla ungdomsstjärnor inte pallar trycket och blir helt förstörda…
  Får väl hoppas dom växer upp och fattar vad dom håller på med en dag, innan det är för sent då vill säga 😛

 • Anonym

  va coolt, min förebild………

 • Anonymouss

  kissie du är alltid lite sen med sånhäna saker xD okså linkar du låtar att hardu hört deb här?! och den är gammal som bara den 😀

 • Ida

  För mkt haha! Satt och skämdes när hon uppträdde xD. Sen stör jag mig på att hennes tunga är ute 24/7 , vet inte om hon tycker det är sexigt? Haha . Annars gillar jag henne pch hennes musik!

 • Ann

  Det är ju skillnad mellan att vara obskyr eller att visa sitt riktiga jag. Hon står och onanerar på den och ju juckar och jag tror inte det är hennes riktiga jag hehe
  Många unga tjejer som är så sär väldigt sexuella utåt brukar vara de som egentligen är mest osäkra tyvärr.

 • Anki

  Det jg menar är att hon bara antyder på sex hela tiden, precis som att hon inte har något annat att komma med( eller antyder gör hon ju inte för hade det funnits en kul där så hade hob ju hoppat på den mes en gång). Hon har ju till exempel inte en särskilt bra så helst och hon känner väl att det inte räcker med att vara si själv och bara satsa på sången istället för att få männen att gilla henne genom att stå och åma sig!
  Jag ser på en sån som Adele, HON visar sitt rätta jag och HON har lyckats på grund av sin sång allena och inte för att hon är ett vandrande underliv!

 • Anonym

  Jag tycker detta är tragiskt eftersom hon är en såkallad Disney-stjärna. Små barn som inte ens fyllt 10 älskar henne och ser upp till henne, och det är verkligen inte passande att hon ska bete sig såhär extremt inför hennes mindre fans. Det känns också som att hon inte ansträngde sig för att göra ett bra uppträdande. Hon står ju bara och juckar och räcker ut tungan.
  Tycker hennes beteende är rätt vidrigt dessutom.

 • Anonym

  Haha, heja Hannah Montana 😉 Tycker mest det är kul, och hon ”skadar” ju ingen annan än sigsjälv.

 • fittan

  en hora är hon.

  Time to upgrade my Minecraft to premium freeminecraftgiftcodes{dot}net 😀

 • Julia

  så sjuuuuukt. minns henne som gulliga lilla hanna montana. vad hände?!

 • Sara

  Måste bara säga att du verkar vara en så himla trevlig person och bra vän 🙂 hade jag bott i Stockholm hade jag varit glad över att ha dig som vän, du verkar ärlig men rättvis! Skit i vad alla tycker och kör ditt rejs 🙂

 • Selma

  Om du tänker på att skaffa en till hund så borde du skaffa en Italiensk vithund! Tror du skulle gilla de, de är så sjukt söta. Det är en sån där som Jenna marbles har 😀 älskar din blogg, puusss

 • Hahahahahahahaha

  Hon har blivit grymt ful den senaste tiden

 • Alice

  Hon är inte horig eller slampig som folk säger, utan ser mest ut som en rå kyckling..

 • anna

  man kan vara sexig med klass och stil som många andra artister. att vara sexig betyder inte att klä av sig och stå och ta på sig själv ,köra upp arslet på folk som hon gjorde. hon är trash bara och äckligt pinsam.

 • JENNY

  Jag personligen tycker att hennes stil har blivit jättetrashig, och hon känns ganska omogen.

  läs min blogg:)

 • Maria

  Hon har ju växt upp och beter sig så antagligen för att hon inte vill ha små 10-åriga fans längre. Hellre vill hon ha crazy ungdomar..
  Tröga ni alla är

 • Anonym

  Hon passar bra att jobba på en porrklubb och ingenting annat. Hon är i mina ögon enbart patetisk.

 • Anonym

  VAd beläggningar hon har på tungan!

 • sofiah

  vet inte riktigt vad hon ville åstakomma, men ja…
  vet bara att robin thicke är riktigt snygg!
  haha.

 • Hanna

  Haha älskar sättet hon söker uppmärksamhet på sjukt underhållande precis som kissie fattar ni inte att hon gör det för att få haters o med haters får hon mer pengar mer som vill se vilka konstiga saker hon gör o vad nästa konstiga grej hon gör blir för nått klart att hon vill ändra sin målgrupp lite grann det värkar roligare att ha tånoringar som fans mer än 5-10åringar elr you go girl puss o kram ps älskar din blogg kissie

 • Anna

  Det kommer sluta med att hon börjar göra porr, helt klart

 • Josefine

  Jag diggar Miley mer nu! Hon är skön, innan tyckte jag hon var en i mängden bland alla Disneystjärnor. Dessutom har hon fått riktigt snygg kropp så jag förstår att hon vill visa upp den. Inget fel med det?

 • Simon

  Miley Cyrus uppträdande var noggrant planerat. Hon var tillräckligt ”Okänd” för att göra något sådant och det var ett medvetet trick av hennes team. Kissie, skriver om detta för att hon förstår det. Bra!:) Folk blir upprörda av röken och har genast en åsikt, utan att förstå varifrån det kommer eller vad målet är. ”Detta är galenskap”.

 • fgdsgsdg..

  Rihanna-wannabe!!!!!

 • Hanna

  När vissa börjar sin karriär så är dom unga och det bestäms att dom ska ha en gullig och oskyldig image.
  Åren går, dom mognar och orkar inte längre va en gullig idol. Då gör dom en helomvändning.
  Kolla bara på Britney, Lindsey Lohan, Amanda Bynes mm mm.

 • Anonym

  Patetiskt attention whore, enligt mej..

 • Lotta

  Enbart märkligt och konstigt………..

 • moa

  Jag tycker personligen att hennes video till We can’t stop är rätt härlig! Jag menar, hon gör det ju uppenbarligen för att provocera! Förstår om hon inte vill ha Hannah Montana rollen längre, och visar det genom att göra precis det hon vill! 🙂
  Men när jag såg på VMA så tappade jag hakan! Jag älskar Miley, är ett stort fan av henne, men grejen var att när hon började dansa till Blurred Lines blev jag faktiskt lite besviken på henne! 😮 När hon körde We can’t stop brydde jag mej inte alls, utan kunde förstå åter igen att hon tycker det är roligt att provocera, fast när hon drog av sig den lilla björn-body’n så blev jag helt paff! Det var faktiskt alldeles för mycket! 😮

 • aye

  hon är queen och älskar att hon står för den hon är och vill göra, i guess att hon även vet att det gör folk upprörda etc så varför inte göre det där lilla extra?

  but still, hon är queen och har sådan respekt för henne som faktiskt vågar och står upp för den hon är och vill vara. 🙂

 • Anonym

  Alltså jag tycker alla har rätt att ändra sig. Men om jag vore Miley så skulle jag tänka på att jag har yngre fans sen hon medverkade i Hannah Montana. Liksom hon var ju en ”disneyprinssesa” och en stor förebild bland barn. Jag säger inte hon har gjort rätt eller fel men jag tycker personligen att hon skulle ha ändrat sig så hastigt. Hennes polkvän hade inte reagerat så speciellt bra på hennes framträdande. Visst kan jag hålla med om att det var ett mycket orginellt framträdande. Uppmärksamhet har hon ju fått så det räcker höll jag på att skriva nej men det är ju bra att hon ändrar sig. Och alla har ju rätt att vara den man vill. Jag har alltså blandade åsikter om hennes framträdande.

 • Scoops

  Jag fattar inte att killarna ställer upp på att bli ”twerkade” av henne, det förstör ju deras image. (Enligt min mening i varje fall.)
  Kunde hon inte komma på något bättre sätt att vara provokativ? Att göra en helvändning är ju inte direkt något nytt, plus att både hennes twerking utan rumpa och tung-grej är osmakliga och osexiga som satan. -__-

 • Klara

  Jag tycker mest att det är sorgligt, jag menar, det är helt okej att hon vill skaka av sig Hannah Montana-stämpeln men hon mår uppenbarligen inte bra. Hon sjöng inte som hon brukar, bara raspigt och fult och hela uppträdandet verkar gå ut på att ha så lite kläder på sig som möjligt. Om hon vill twerka någon(eewww) så visst, men herregud, han har fru och barn! Sen fattar jag inte hur han kunde gå med på det heller, tänk på hur hans familj reagerade när de såg det där?! Nä, det här är enbart omoget och äckligt gjort av Miley. Punkt.

 • Hannah

  Vad jag tycker är roligast i sammanhanget är människors reaktioner.. Som du säger så är folk bara för pryda för att förstå, allt det handlar om är att underhålla och att sälja så gott det går.. Och det är precis det Miley just nu gör, för visst är hon just nu en av de mest omtalade personerna i världen?

  Och folk måste lägga av med ”Men Robin Thicke är gift och har barn, vilket betyder att detta är äckligt, osv..” Har dessa personerna i fråga någonsin tänkt på exempelvis alla sexscener som gjorts i filmer? Det är precis samma sak.. Det görs i underhållande syfte (och för att det är deras jobb) och är aldrig mer än så.. Dessutom får Rihanna, lady gaga och ALLA andra göra som de vill utan att någon lägger sig i.. Det osar så mycket hyckleri om det..

  Sen så tycker jag också att det är lite roligt att folk bryr sig så mycket? (Jag själv tycker det är kul att hon vågar och skiter i vad folk tycker, och just DÄRFÖR är hon en bra förebild i mina ögon..) Men bara tanken av att folk faktiskt blir arga för att hon klär sig lätt och dansar lite för nära en gift man (i underhållningssyfte, fortfarande) är skrattretande.. Det man borde bry sig om här i livet är vad man själv gör och vill göra.. Inte vad andra gör.. Och för att vara helt ärlig, vad är det egentligen som är så illa i sammanhanget? Ingenting enligt mig.. Jag ”älskar nakenhet” exempelvis, det borde inte vara något fult eller slampigt att visa lite hud.. För den nakna kroppen är faktiskt bland det naturligaste vi har..

  Nej, jag tycker helt enkelt att folk är för pryda, de bryr sig på tok för mycket om vad ANDRA gör och i vissa fall missuppfattar de hela grejen också.. (Underhållningssyfte, som sagt..)

  Istället applåderar jag för Miley, för att hon vågar sticka ut och skiter i vad folk tycker.. Det är SÅ en RIKTIG förebild ska vara!

 • Anonym

  Hennes pappa lär juh ha blivit sjukt jävla arg, besviken och upprörd över hennes beteende. Hon agerar nog bara så pga hennes ex tror jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *