Leopard-tokig!

Japp jag har blivit galen i leopard 😉 Haha här är mitt senaste plagg med leopardmönster, en sjukt snygg blazer. Funkar både till vardags och till fest, ett par svarta stuprörsjeans till och ett linne och du är klar. Jackan står lixom i fokus. Den har dock inte kommit upp på missme’s hemsida än eftersom vi hann inte fota upp den på våran modell. Men den kommer snart 🙂 Ni hittar iaf andra leopardkläder på hemsidan, kika in där! LÄNK

Och igår vart det bara en snabb utgång, jag orkade inte vara ute speciellt länge så idag är jag inte alls bakis. Skönt det.. Är trött på att vakna upp och känna mig sliten. Men jag blir rastlös om jag bara är hemma, och sen loggar man in på facebook och ser alla statusar om hur roligt dom har ute osv.. Då blir man ju ännu mer rastlös över att man ”bara” ligger hemma haha..

 

Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *