Ni som ständigt letar efter mattips, här har ni min favorit. Soppa! Lite kalorier och man blir mätt, sen finns det hur många olika varianter som helst. Jag äter gulaschsoppa med kvarg och solrosfrön, så gott. En annan favorit ät köttfärssoppa eller tomatsoppa.. Det är bra kvällsmat eftersom det är lätt för magen att smälta. Blir man inte mätt av soppa kan man alltid ta 2 thincrisp till eller något sånt. Men tänk på att kroppen känner först efter 10 minuter att man är mätt!

Jag var nyss på gymmet och körde intervaller, jag svettades som en riktig gris och var helt röd i ansiktet haha. Men så ska det vara 😉 Dock åkte min navelpiercing ut igen! Alltid när jag springer på bandet så flyger den ut, blir riktigt less på skiten.. Lyckades dock hitta min piercing, men inte själva ”kulan” som håller den på plats. Funderar typ på om jag ska limma fast skiten nästa gång.. Inte så jag byter dom ofta heller, jag byter bara när dom åker ut. Jävla sk*t.. Jag tänker inte heller ta ut piercingen för det gjorde ont att ta hål i naveln, haha!

#eatlikekissie

Posted in: Träning!, Vardag
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *