Svar på frågestunden del 1!

Vilka är dina topp tre favorit klackskor som du har?

Hur många högklackade skor har du?

Oj ca 30 par kanske? Haha!

Vilka är dina topp tre favorit jeans som du har?

Alla mina jeans i olika färger som heter ”Kissy jeans” och kommer från dr denim. Dom sitter riktigt bra, dock är kvalitén dålig som f*n..

Vilka är dina topp tre favorit tränings skor som du har?

Mina reebok skor (rumpskorna) och mina 2 senaste par från NIKE. Dom svarta längst upp har jag på gymmet och springer med, lätta som en fjäder är dom. Mina nike air max har jag som vardagsskor. Ska köpa ett till par fast i en annan färg.

Vad tycker du om 13 åringarna på Östermalm som går runt med skor för 5000 och väskor för 10 000?

Slöseri, eftersom barn i den åldern slarvar bort saker och växer ifrån/ ur plagg. Men vill föräldrarna sponsra med dyra märkeskläder är det väll upp till dom 🙂

klänning eller kjol?

Klänning, har tyvärr dåligt med snygga kjolar.. 🙁

Ditt bästa minne/upplevelse denna sommar?

London-resan, vet inte varför men jag var så lycklig där och skuttade runt hela tiden. TROTS jag hade tappat rösten helt, haha..

vad tycker du om alla bloggerskor som ska ha barn? blondinbella dessie katrin z?

Det är ju upp till dom själva, ingen annan kan avgöra om någon annan människa är redo för barn eller inte. Jag känner inte dom heller, så kan verkligen inte uttala mig om dom blir bra mammor eller inte. Dock måste jag säga jag är orolig över Katrins barn då hon verkar så sjukt rubbad i det hon skriver? Hon skriver lixom om sitt barns morgonstånd..? Sen Dessie, ja det ska jag inte säga. Flera delar min oro iaf, tur att socialen kan ta hand om ungen när det väl behövs. Blondinbella blir säkert en bra mamma, hon har bra ekonomi och stadigt förhållande.

Hur mycket pengar tjänar du på bloggen?

En summa över 6 siffor iaf 🙂 Är väldigt nöjd med min ekonomi och lön. Tänk på att jag även tjänar pengar på webshopen.

Hur fick du smeknamnet kissie?

Jag har berättat det tidigare MEN jag får frågan ofta haha.. Jag var med min tjejkompis på stan eller tunnelbanan en gång när vi var yngre. Ett gäng killar gick förbi och ropade ”KSSS KSS KSS!!” efter mig. Min tjejkompis skrattade och kallade mig kissie då plötsligt. Jag älskade namnet och hade det som playahead-namn. Hon döpte också om sig till ”pissie”. Sen döpte jag bloggen till det i samma veva.

vad tycker du om Katrin Zytometriska?

Tycker inte om henne, hon verkar extremt omogen för sin höga ålder.

vad tycker du om kenza?

Ingenting, känner inte henne.

Har du någon gång haft planer på att sluta blogga?

Nej faktiskt inte.

Hur är livet som stor bloggare, egentligen?

Speciellt, väldigt speciellt. I mitt fall blir jag utstirrad, jag tror inte folk märker att dom glor så pass mycket som dom gör. Dom känner igen mig och kanske inte riktigt vet varifrån, så dom tittar tills dom kommer på det typ. Så går alltid runt med keps för att dölja mig lite, att bli utstirrad tär lite på än. Gäller även folk som tar smygbilder. Är väldigt less på det 🙁

Sen är det alltid folk som tror saker om än, dock är det inget jag bryr mig om. Sen får man alltid vara stark i psyket, man får höra myyycket skit om än från anonyma haters och andra bloggare. Folk försöker sabba för en dag in och dag ut, allt från hackers till skitsnackare. Folk gör allt för att se andra misslyckas, tragiskt va?

Hur håller du dig så positiv? Är det inte jobbigt med dagligt hat?

Jo det är klart det inte är kul, men samtidigt så får jag energi av hatet? Konstigt va? Haha men det triggar igång mig och som man brukar säga är success den bästa revanschen 😉 Sen har jag en väldigt negativ person i mitt liv som jag hela tiden får ”jobba emot”. Det håller mig positiv för jag vill aldrig bli lika negativ som den personen..

får vem som helst annonsera hos dig?

Nej jag väljer ut vilka som får annonsera, jag är noga med vilka jag kopplas samman med. Dock misslyckas man ibland, jag har andra säljare som ibland är puckade och säljer in annonser som jag inte alls har godkänt.

När ska du byta header? Du har haft samma ganska länge… Inte för att det gör så mycket men ändå!

Jag har redan pratat med en fotograf, vi ska nog fota redan nästa vecka 🙂 Då kommer ny design + ny header. Wihoo!

Hur gammal var du när du förlora oskulden?

Skvallerbloggar skriver att jag var 18, haha men dom har fel. Jag skojjade om att jag var oskuld sålänge. Jag vart av med den när jag var 16 tror jag.. Det var med en kaxig kille som jag tyckte var skitball då, han dumpade mig dagen efter för han hade en ny tjej. Var jätteledsen. Ddag är han farsa och allt ifrån cool. Haha.. 😉

gillar du blonda killar ?

Jadå, det sitter lixom inte i hårfärgen. Helheten tittar jag på! Eller musklerna..

Anser du dig själv som en rolig person?

Ja, jag är ju hysteriskt rolig!

Vad älskar du mest hos dig själv samt sämst?

Jag älskar att jag är så stark och inte påverkas så lätt. Det sämsta med mig måste vara att jag kan vara extremt lat och omotiverad.

Hur länge har du och C varit tillsammans, är du en svartsjuk flickvän?

Vet inte, mer än 3 år iaf. Jag var det ibörjan men inte längre.

Varför vill du ha barn?

Du menar väll varför jag INTE vill ha barn? Jag vill inte ha barn just nu bara, fattar inte varför folk gör en stor grej av det? Barn är inte allt, långt ifrån.

är peter och du hel syskon och vem är äldst?

Ja vi är helsyskon och jag är ett år äldre.

Har du många ”bra” vänner?

Har få nära och bra vänner och flera bekanta.

Är dina vänner t.ex Julia vän med dig för att det är coolt att känna en topp bloggare eller är ni vänner som vilka personer som helst ?!

Haha vi är som vilka som helst, vi pratar typ aldrig om blogg och sånt. Hon visste vem jag var sen innan, men tror inte det har något med våran vänskap att göra alls. Hade det visat sig att jag var skittråkig hade nog hon inte hängt med mig trots bloggen.

varför är du inte vän med Moa längre? Epicfaiil hört att ni en gång vart vänner

Vem är Moa? Jag tror Moa är en lögnare..

Vad sa & tänkte du när du fick reda på att Peter gjort en annan tjej gravid?
Hade du stöttat dem om de inte gjorde abort?

Sa ingenting, det har inget med mig att göra. Dock gillade jag inte idén att han skulle skaffa barn med en brud han knappt kände. Och visst hade jag ”stöttat” dom, men hade inte bidragit med pengar eller barnpassning om du menar så.

Har du och Peter en bra syskonrelation till varandra?

Ja det har, vi är supertighta och vet allt om varandra haha 🙂

Hur länge har du och Michelle känt varandra?

Typ 3 år kanske?

Har du många tjejkompisar? I bloggen ser det mest ut som du bara umgås med din bror typ.

Peter är bloggare, så det är enkelt att vi möts upp och fotar varandra osv. Sen jobbar han också på improveme. Tjejkompisarna träffar jag annars först, fast dom jobbar om dagarna som alla andra. Så tjejerna träffar jag oftast på helgerna eller ibland på dagarna för att shoppa.

Du är en utav mina förebilder, du är så fin Alexandra! Hår fixar du ditt hår på morgonen vanligtvis? Det ser alltid så perfekt ut! Puss!

Tack vad gullig du är 🙂 Jag plattar håret, tuperar och avslutar med hårspray och glansspray.

Tar du bort hår på armarna?

Nej jag har så ljust hår på armarna, dessutom blir det stubbigt bara om man rakar armarna. Har testat en gång, gör inte om det hehe.

hur många operationer har du genomgått?

Brösten 2 gånger och näsan, men jag ska operera om näsan igen snart.

tänker inte du förminska dina bröst?

Jo men inte just nu, jag gör det när jag blir äldre eller får ryggproblem. Nu gillar jag dom, dom är sexiga 🙂

vilken kupa har du?

E kupa.

Vad använder du för lösögonfransar? (om du gör det)

Ja det gör jag, jag använder dom som är på bilden nedanför.

Kan du göra en tutorial på när du gör en donut?

Jag la ju nyss upp en? Haha du verkar ha missat den, här är den: http://www.youtube.com/watch?v=rNtsptkfTX0&feature=c4-overview&list=UUQaE17VGhJfi2MYaUhweeTg

Kan du något bra sätt att träna rumpan så att den blir mer fast??

Squats och bulgaiska utfall är superbra 🙂 Dom kan du även göra hemma. Googla så får du se hur man gör.

Hej! Har du tips på lite olika bra frukostar? Jag kör på smoothies ibland men tröttnar fort..har provat kvarg å keso de va ingenting för mig, inte glad för bröd heller. Så lite tips skulle vara uppskattat :-) pusssss

Havregryn är jättebra att äta, nyttigt och lite kalorier. Håller dig mätt LÄNGE dessutom. Har du mer tid på dig kan du testa göra proteinpannkakor? Nyttigare än vanliga. Googla så hittar du säkert massa recept.

hur lång är du/ hur mycket väger du?

1.69 lång och väger 51 kilo typ. Brukar dock väga 49, men är på väg ner dit igen.

När du började träna utan kolhydrater (30min innan frukost som du sagt tidigare). kände du dig inte trött? typ huvudvärk?

Jo tyvärr har jag huvudvärk ofta just nu så ska äta lite mer kolhydrater. Man ska inte undvika kolhydrater för länge.

Hur ska man börja om man vill löpa på gymmet? har alltid velat börja..vilken hastighet började du på samt hur länge?

Brukar börja på ”6”, värmer upp genom att gå på den hastigheten i 5 minuter sen öker jag upp till ”10” och joggar.

Kan du ibland känna att du egentligen inte tycker att vara sma är snyggast, utan att kurvigt eller småmulligt kan vara snyggare, men själv tycka att du inte kan vara snygg på annat sätt än att vara supersmal och tonad?

Absolut, jag vet många kurviga modeller som är hur snygga som helst. Jag önskar själv att jag hade en större rumpa tex. Dock kan jag inte få den kroppen trots jag väger mer, jag blir lixom bara ”platt”. Jag får ingen form, därför gillar jag att ha min kropp tonad och smal. Då har jag iaf muskler som framhävs på mage och lår.

Vilka är dina bästa övningar för att träna hela kroppen?

Crosstrainern tränar ju hela kroppen, brukar köra 20 minuter intensivt och sen cykla. Då har du tränat hela kroppen.

Hur ofta gymmar du?

Så ofta jag kan, ca 4 gånger i veckan. Men det behöver inte vara långa pass, kan gå dit och jogga en halvtimme på morgonen och sen gå hem för dagen. Viktiga är inte att gå till gymmet, det är viktigt att röra på sig.

jag undrar brukar du köpa ekologisk mat eller inte. varför/ varför inte?

Ibland, ibland inte. Jag tänker inte så mycket på det när jag handlar.

Brukar du äta något onyttigt i bland, som tex chips, godis, pizza osv?

Ja, varje söndag ju? Har ju tjatat om min äta-vad-jag-vill-dag haha, då äter jag ALLT!

Är ny på gymmet, vad är dina bästa tips? :) Bra övningar att börja med? Hur länge är bäst att gymma per gång? Vad ska man äta innan/efter?

Börja värm upp genom att jogga 10 minuter på löpbandet, sen testa på att köra utfall och squats med endast kroppsvikten. Börja så första gången på gymmet. Sen öka vikterna, hitta nya övningar osv.

Hur mycket har du gått upp sedan förra året? Är du mer nöjd nu eller var du mer nöjd innan ,med din vikt?

Nej jag är inte nöjd med min kropp alls just nu, mår faktiskt rätt dåligt över den. Fick höra från en viss ”kändis” på rockbjörnen att jag var tjock? Så jäkla tråkigt att höra..

What is the Best way to get very skinny? (I KNOW this is weird^^)

Eat little and often. Eat spicy food, drink black coffee and jog.

I have a problem, I don’t know if I want to wear fakeeyelashes, does men like when girls/young woman wear lashes? (I have been wearing them for 2 days now) Tell me what you think?

If you find a pair that look natural, go for it! But unfortunately, many fakelashes look very fake. Do not use too thick and too long.

Röker du? Om inte har du prov rökt? Om du röker hur ofta?

Nej jag röker inte. Jag har provat att röka på fyllan och en gång när jag var liten. Det är ingenting för mig, det luktar illa och man får dålig kondis. Dessutom skulle jag inte heller vilja hångla med någon som röker, snuskigt!!

När du träffade Yohio pratade ni om det där han skrev om dig på sin blogg?

Nej, jag visste inte att han hade bloggat om mig. Vad skrev han?

Hur mår ” råttan”?

Hon mår bra, ligger och sover 😉

Vill du att vi kysser dina fötter? Du visar alltid bilder på dina fötter.

Haha nej tack jag vill inte att du kysser mina fötter.

Ger du pengar till fattiga ex räddabarnen eller något?

Ja det gör jag, har valt ut några organisationer som jag donerar pengar till varje månad.

Vilket Taxi bolag åker du helst med? Vad tycker du om taxi Stockholm?

Åker med kurir för deras app är så bekväm att boka taxi med. Det har aldrig varit några problem med taxi Stockholm.

Hej, vilka är dina favorit spel på facebook?

Spelar bara candy crush., fast det är via telefonen.

har du funderat på att adoptera fler djur än Chloe?

Ja, jag vill ha en till hund. Dock vet jag inte vilken ras än.

Vad är det första du gör på morgonen och det sista du gör på kvällen ?

Börjar alltid min morgon med att gå ut med Chloé, dricka kaffe sen gå till gymmet. På kvällen går jag ut med hunden också såklart, tvättar mig och lägger mig i sängen framför TVn och pillar med mobilen.

Kan inte du va gullig o länka min blogg? hehe 🙂

fckingcrazy.blogg.se

Favorit-nattklubb?

White room typ, haha..

Favorit-drink?

Mojito, så god och lite kalorier i 😉

vad tycker du om muslimer?

Dom är människor som alla andra, så har inget emot dom? Eller vad menar du? Haha tycker om alla människor, oavsett religion eller färg på huden.

Är du för eller emot abort?

FÖR!

Posted in: Vardag
Kommentarer (48)
 • Angelica

  Ta inte åt dig av den där som sa att du var ”tjock” blev riktigt irriterad faktiskt, du har blivit så himla vacker och jag älskar din kropp. Du ser hälsosam men endå smal o fin ut, så gå inte ner i vikt kvinna skit snygg kropp! 🙂

 • Ida

  ”Ditt BMI är 17,9 vilket betyder att du har viktklassen Undervikt. För att komma upp på normalvikt behöver du gå upp 1,8 kg.”

 • Anonym

  Vad pratade du och YOHIO om? Jätte nyfiken.

 • Anna

  OMG! Vad är det för jävla pucko som säger att du är tjock?!! Du är inte tjock och även om du varit det; sjukt otrevligt och sjukt dryg kommenar!
  Inte lätt den ytliga ”kändisvärlden”!!!
  Stor kram, och ta inte åt dig!

 • Erika

  ”Jag känner inte dom heller, så kan verkligen inte uttala mig om dom blir bra mammor eller inte.” och sedan ”Blondinbella blir säkert en bra mamma, hon har bra ekonomi och stadigt förhållande.”

  Lite dubbelmoral där?

 • evi

  Älskar dina svar 🙂 jag har redan ringt in och varnat om dessie och hennes unge 😉

  • Zeinab

   Men vafan!
   Hur kan du göra något sånt när du inte ser framtiden? Det kanske är så att Dessie kommer bli en bra mamma, varför irriterar du dig själv på andra. Tänk på dig själv först!

   Och en till grej…. Om du har ringt till de varför är du anonym? Stå för vem du är!!!

   • evi

    hi zeinab, my original comment said how incredibly mean it is what she wrote about dessie and how unsatisfied she (kissie) must be with herself. kissie then deleted my comment and instead wrote the above herself. sick..

    • C

     Hon brukar alltid radera eller skriva egna kommentarer på dom som hon tar åt sig av. Har sett det hur många gånger som helst. Undrar när hon börjar ”copy/paste” andra bloggarnar kommentarer, menar då av dom som får bara bra kommentarer.

     • Mina

      Där gav du ”Pissie” en alldeles för bra idé. Det hade hon aldrig kommit på själv. Är ju alltid tydligt när hon kommenterat själv: Åh du är så snygg när du kör i din bil Kissie! – åh du har snyggaste kroppen i Sverige Kissie! – åh du är en sån förebild Kissie! Hon har förmodligen skrivit vissa av frågorna själv också för att få fram sina åsikter. Fattar inte varför hon är så bitter på Dessie?

 • M

  Du är så oerhört elak. ”Kan verkligen inte uttala mig om dom blir bra mammor eller inte” sen hoppar du på dessie om att socialen ska ta hennes barn (!) det finns nog ingen som pratar så mycket skit som du, det märks inte minst i din podcast. Du måste va fruktansvärt osäker på dig själv.

  • barbie.blogg.no

   Läs innan du skriver. Kissie säger inte att hon vill att socialen ska ta hand om Dessies barn, utan hon skriver ”tur att socialen kan ta hand om ungen när det väl behövs”. NÄR det behövs. För det finns sjukt många mammor som inte kan ta hand om sina barn. Det betyder inte att Dessie kommer bli en utav dom, utan bara, ja, tur att socialen är där ifall det behövs.

   • Doh

    Seriöst??? Du lägger märke på det själv, men kan inte förstå… ””tur att socialen kan ta hand om ungen när det väl behövs”. NÄR det behövs.” – Det betyder att dom kommer ta ungen till slut. Hade hon menat som du tänker så hade hon väl skrivit typ: tur att socialen kan ta hand om ungen ifall det behövs. Alltid ska det vara någon som ”torkar” Kissies röv och bortförklarar hennes dåliga svar…

 • Emilia

  Va shit! Är du så lång??? :o???!!! Jag trodde ab någon anledning att du var kort. Var köper du dina nike air max 90? Vill med ha sånna.

 • Santonia

  Skulle du kunna göra ett videoinlägg om hur man startar en framgångsrik blogg ?

 • Lana

  Den bästa av alla storbloggare

 • Frida

  Jag undrar vad Squats är? Kanske skulle kunna göra en video eller Fröklara på ett bra sätt? Haha / Frida

 • Josephine

  Haha! Jag är ca 1,68 och väger runt 51-52 kg och du ser mycket smalare ut än vad jag gör. Jag är dock relativt vältränad med. Jag underskattade din vikt!

 • Anna

  Nej kissie, du har fått så vackra former nu när du gått upp i vikt sen i vintras. Du har vältränade ben som är formade och ser ut som en kvinnas ben och inte en tolvåring som är underviktigt med ”pösiga jeans”. GOO KISSIE! 😀

 • L

  Haha, om man är en bra mamma eller inte har väl inget att göra med ens ekonomi eller förhållande? Man kan ju ha ”bra ekonomi och ett stadigt förhållande” och ändå vara en skit dålig mamma, eller tvärt om!

 • Anonym

  Inlägget Yohio skrev verkar vara borta från hans blogg men jag hittade det här skärmklippet på en tjejs ask.fm sida. Jag vet tyvärr inte när han skrev det för jag hittar inget datum : i41.tinypic.com/105b2mc.jpg

 • nathalie björklund

  Det skulle vara jätteroligt om ni ville följa mig i min blogg! Lite info om mig:
  Heter Nathalie, är 18 år & gravid i vecka 25, kommer bli ensamstående mamma, då jag och mitt ex gjorde slut när jag blev gravid.
  Jag blogga rom allt från mina tankar, till tips, till min graviditet och en hel del annat! har rätt bred blogg!
  Har förresten en veckans blogg igång just nu, ifall ni skulle vilja synas inför mina 1000+ läsare! =)

  Min blogg: Nattstad.se/NathalieBjorklund

 • Anonym

  Vill bara kommentera att dr.denim inte är jeans utan jeggings!! Jobbar med kläder och i vår butik säljer vi dessa, dr.denim är en som ett par leggings i kvalitén men för att de är nitar och andra jeans detaljer så heter de jeggings. Tips är att köpa modellen skinzee ifrån disel istället, de är lika mjuka och strechiga men kvalitén är mycket bättre. Men snälla lär en för en gång skull att dr.denim INTE är jeans!!

 • jag

  Alexandra, när tänker du lära dig stava ”väl” korrekt?

 • eric

  håller med om att socialen borde ta ungen från dessie, hon verkar ju helt tappad den bruden. usch!

 • Anonymus

  Missat frågestund, så hoppas att dus er detta och svarar 🙂

  Jag vill börja gymma, men vet inte hur jag ska börja. Jag kan inte maskiner eller så, så hur börjar jag? Vad ska jag tänka på? För jag vill verkligen bli mer vältränad då jag innan bara tränat kondisiln och nu vill ha lite mer muskler. Och du verkar va rätt person att fråga eftersom du har typ snyggaste kroppen i Sverige!
  Förresten! Sluta ha komplex för din vikt/kropp som jag sa innan, du har fanimeig snyggaste kroppen i sverige

 • Nina

  ” Fick höra från en viss ”kändis” på rockbjörnen att jag var tjock?”

  Var inte det för flera år sedan?

 • KSFK

  Din patetiska lilla råtta!!!!

 • EpicFaiil - Sveriges största scene core blogg!

  HAHA asså jag fattar inte varför alla tror att vi har känt/känner varandra?!?!? Bara för att en av skvallerbloggarna skrev för 2 år sen att dom trodde att vi var ”hemliga kompisar” så betyder det inte att det är sant xD HAHA! Asså jag får den fråga heela tiden

  kram på dig!

 • m

  http://tinypic.com/view.php?pic=105b2mc&s=5

  Här kan du läsa vad Yohio skrev. Verkar dock som att det är borta från hans blogg nu…

 • Hanna

  Skaffa en Bichon Frise! De är sjukt söta och jättelata <3

 • anonym

  Jag ÄLSKAR att du är snäll & ger bort pengar varje månad, så himla omtänksamt!
  Jag menar, det finns folk med otroligt mycket pengar som inte ger någonting, gud va gullig du är !!

 • linda

  Hoppas du vet om att man kan leva ett helt liv utan kolhydrater? Trodde faktiskt du var rätt smart och inläst vad gäller träning och hälsa, men uppenbarligen hade jag fel.
  Du har INTE ont i huvudet för att du undviker kolhydrater, gissar hellre på att det beror på mängden mat du äter..

 • em

  Religion är ju totalt bullshit. Fy borde förbjudas i Sverige, eller ja hela världen. Vore en finare plats då.

 • Rebecka

  Du är för fan dum i huvudet

 • Isabel

  Det verkar som att du vill leva ett sunt och hälsosamt liv Alexandra (Kissie) men då bör du väga mer än 49 kilo om du är 169 cm lång. Du bör väga runt 59 kilo om du är så lång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *