Podcast avsnitt 2!

Detta avsnitt handlar om träningshysterin.

Jag tycker förra nästan vart bättre.. Haha, vad tycker ni?

Posted in: Podcast, Vardag
Kommentarer (90)
 • Anonym

  Ni borde ta in navelpiercings på missme !

 • S

  Dem är kvar… finns något som kallas muskelminne..?

 • fanavkissie

  du skulle bli en perfekt radio (vad heter det??) alltså sån som pratar i radion 😀 du skulle vara perfekt till det jobbet! ja g skulle lyssna på din och peters kanal <3 braa kissie!

 • Gillian

  Skitttt braaaaaaa !!!!!!!!!!!
  Bästa podden ever

 • Linnea

  Hahaaa, ni är fan sämst… Vem orkar lyssna på denna skit? Slutade lyssna efter 4 minuter.

 • Ronja

  as bra, haha love it 🙂

 • Emmy

  Om ni inte har nåt snällt att säga kommentera inte alls!

  • felicia

   Oj oj jag tror nog du missade Alexandras fråga ”Jag tycker nästan den andra vart bättre, vad tycker ni?”. Detta är alltså en fråga som HON ställer vilket betyder att ALLA får svara precis vad dom vill. Tycker man att det var toppen, så skriver man det. Tycker man att den inte var så bra, ja då skriver man det. Herregud väx upp.

 • Zeta

  Just det, ”vem orkar lyssna”?! 1 minut orkade jag.

 • vanja

  förra var bättre men den här var bra 🙂

 • Fiona

  Bra! men ni borde byta ämne oftare 🙂

 • N

  Det är fan jätte roligt att lyssna på er! Keep up the good work! 🙂

 • E

  Varför släpper ni inte poden på iTunes??? Så sjukt segt att lyssna via youtube på ipad eftersom man inte kan minimera fönstret och göra något annat samtidigt!

 • zara

  hahah jäkla king kissie

 • Anonym

  Bra! Fast kanske prata om lite mer olika ämnen? Den förra var liksom lite enklare att lyssna på just för att ni bytte till olika ämnen 🙂

 • ...

  Haha, alltså när jag fick reda på att ni skulle börja med podcast lät det sååå jävla tråkigt. Den första kom jag knappt halvvägs på och blev uttråkad, men gud vad underhållande det EGENTLIGEN är 😀 Fortsätt, för jag kommer fan lyssna på vartenda en.. 😉

 • Viktoria

  Hej!

  Jag har nyss startat min nya blogg viktoriaemma.myshowroom.se där jag skriver om min vardag, sista året i skolan samt min resa tillbaka till träningen och den nyttiga maten efter vår och sommaruppehåll! Kika gärna in 🙂

  Kram

 • Soldie - freak in progress

  Det ni säger är asså, asså, asså, asså. Minska antalet asså! Ett tips bara 🙂 Jag pluggar media och asså och lixom är ord man ska undvika för en bra sändning. Och Peter ät innan ni spelar in! xD Skulle även vara jättebra om ni pratar liite långsammare. Svårt att höra vad ni säger i vissa delar. 🙂

  Egoboost, hälsa, skönhetstips, personlig stil och en massa kawaii! Den levande anime tjejen Anastasiya Shpagina är min stilförebild! Ta det med en nypa salt! Välkommen till den söta bloggen!
  Garanterat FRI från bantningstips, provocering och skitsnack!

  Kramis!

 • Ylwa

  Keep the good work up! 🙂

 • Anonym

  Hahah den stockholmskan! HAHA 😀

 • bella

  fortsätt så 😀

 • Lisa

  Hej, kan ni inte prata om hur ni var som personer när ni var yngre?

  Kram

 • Sanna

  kul med podcast !
  jag är oxå astaggad på att spela in en podcast =)

 • Sahar

  Hej Alexandra!:D, guuud va jag älskade den, tycker verkligen att den var grym, tycker inte du låter dryg i dina videosar.., ärligt talat … Älskar din röst, kan spela om videosar som du gjort för att det är kul o för din vackra röst, haha:D, tycker om dig verkligen, tycker att det blir bättre o bättre med podcoasten, jätte intressant o sitta o lyssna, skulle önskat om vi kunde få två såna varje vecka typ, skulle varit kul om ni pratade om allt möjligt som mode, djur, artister, högstadiet, gymnasiet, skulle varit kul om ni kunde släppa ut en till video om träning :D, hoppas du svarar till detta, puss, gillar dig, kan inte beskriva det med ord, ha en fortsatt bra dag puss o kram

 • ♥ Evahle.se - må bra bloggen ♥

  Jag gillar verkligen eran podcast. 🙂 Grymt jobbat!

 • anonym

  JAG ÄLSKAR DEN FÖRSTA PODCASTEN!!!!!!!!!!
  DEN VAR GRYM KISSIE!!!

 • Bella

  SATAN VAD BRA! Så jäkla underhållande!

 • Linnea

  Äälskar att lyssna på era podcast
  Vet inte vad jag ska göra när dom tar slut haha

 • ericabjörkander

  ni gör ett grymt jobb!
  förstår inte hur ni kan ha nått intressant att snacka om i en hel halvtimme?
  men jag tröttnade inte alls, haha!
  😀

 • J.

  Tror man kan se muskeln som en ballong ungefär. När man tränar är det som när man blåser en ballong. Den expanderar och blir större. När man slutar att träna, så är det som att luften sakta åker ut. Ballongen finns ju fortfarande kvar, eller hur? Men den är inte lika stor. Alla människor har lika mycket muskler, de syns bara mer/mindre beroende på hur fysisk aktiv man är. Muskler och fett är inte samma sak.

  Tycker ni ska prata om något personligt. Kanske om er syskonrelation? Tycker ni ska ha minst två ämnen också, det blir lite långt med 30 minuter för ett ämne. Annars tycker jag faktiskt ni gör ett bra jobb. Helt ärligt trodde jag inte det. Men jag tror att din blogg är väldigt ”kissie” eller man har i alla fall en del av den bilden kvar. Men poddarna blir mer ”Alexandra”. Tycker Peter kommer fram bättre i tal också. Han är ju rätt smart faktiskt.

 • amelie

  ska bli roligt att lyssna på detta avsnitt, tänkte göra de imorgon till frukosten! 😉

 • Therese

  iTunes tack! 😀

 • Kajsa

  Det är så roligt att lyssna på när du och peter har olika åsikter och diskuterar med varandra!

 • Sofia

  Sjuuuukt bra pod!
  Men som sagt helst två ämnen 🙂

  Ett tips är om dagens ungdom samt hur NI var som tonåringar 🙂
  Är själv tonåring och vem vill inte ha lite ”tips” ?

 • Lina Wessling

  Kan du Peter sluta äta samtidigt? Du låter bara så fruktansvärt korkad!

 • Maja

  Jag hade såå många fördomar inför eran podcast, men det visade sig att jag hade fel! Ni är riktigt smarta och samtidigt gör ni det kul! Keep on Going!!!!!!:D

 • Mikaela

  Tycker ni gör detta riktigt proffsigt, inget flams och trams, men ändå lite humor då och då, så att man inte slutar att lyssna pga att man blir uttråkad. Älskar verkligen att lyssna på dessa!

 • Cat

  Gillar det här ju! Tack för skönt tidsfördriv såhär innan jag ska sova. Peter gillar man ju mer och mer, skön typ. Tips om vad man ska prata om e ju skönhetshets, plastikoperationer, hälsa, hatets, om hur det är att vara bloggare, mm. Ni gör det här riktigt bra.

 • linn

  Ni gör grymma podcast, älskar att lyssna på dom!

 • Sara

  Peter måste sluta äta när ni spelar in! Sjukt drygt att lyssna på. Ni gör en sjukt grym pod, grymt överraskad! 🙂
  dock stör det riktigt mycket när Peter äter..

 • Lisa

  Det är hemskt att lyssna på när Peter smaskar medan han pratar. Annars är den bra

 • Nessa

  🙂 ass roliga att lyssna på ! håller med er …om det mesta faktiskt 🙂 Och Peter jag tycker du ska äta om dom vill samtidigt 🙂 ni är er själva !<3

 • Sara

  Såå bra! Lyssna inte på dom andra när det kommer till maten, fortsätt äta Peter! Det är bara kul och det blir mer avslappnat, ni får ju göra och bestämma som ni vill.

  Längtar till eran nästa pod! 😀

 • a.

  Gillar era pods! Och älskar din röst kissie, så fin! Nästa podcast kan ni väl göra typ listor, tex ”20 saker jag vill göra innan jag dör” eller lista upp storbloggarna, från den bästa till den sämsta. Kul att höra åsikter från båda könen 🙂

 • vanessa

  fortsätt med era podcast!!:) kommer sitta varje dag på bussen med mina hörlurar och lyssna. Askul ju ! (:

 • pappa

  Läs en bok eller två. Peter kanske ska släppa Holst också. Ibland får man bita det sura bananen.

 • Johanna

  Ni är sköna att lyssna på. Fortsätt gärna. 🙂

 • hahahahahaha

  PRECIS!! det är något med stockholmska brudar för ni låter så dryga 😀 . Man orkar bara inte lyssna

 • Linn

  Åh det är verkligen jätteroligt att lyssna!! Längtar till nästa. Och kan ni inte prata om er uppväxt?
  Eller vad ni tycker om feminism? Det är så himla inne nu med feminism så skulle vara kul om ni pratade vad ni tycker och tänker om det!

  Kram 😀

 • Helena

  Jag är tjej, ogillar träning, ogillar harmensbyxor och ogillar framförallt GENERALISERINGAR.

 • elin

  Hej! Jag tycker er podcast var bra, blir positivt överraskad denna gången med. Men lite fler ämnen kanske? Jag personligen är inte jätteintresserad av att lyssna på träning. Så känns som om ni pratar om fler ämnen att ni då lockar till er en större målgrupp. Annars keep up the good work 😉 trots mitt inte så stora intresse var det ju intressant. Men fler ämnen till nästa podcast tack.

 • J

  Bra pod! De e så kul när alla kör stenhårt med träningen.
  Någon mer träningsgalen där ute? Jag och en kompis har startat en träningsblogg
  Med mat tips och mycket inspiration. Kika gärna in och lämna gärna en kommentar 🙂

 • Ana krim

  Åh det bästa är verkligen när du dissar andra bloggare samtidigt som du gör likadant själv haha. Annies läppar tex. Du är ju miss insiktsfull kissie, härligt med så naturliga människor som du.

 • anonym:)

  Om man har stora muskler och slutar träna förvandlas inte musklerna till fett. Om man fortsätter äta lika mycket som man gör när man tränar fast man slutar att träna så går man upp i vikt, musklerna blir svagare och man får mer fett. Om man däremot slutar att träna och äter som man bör göra på en dag utan träning så försvinner musklerna sakta och man går ner i vikt eftersom muskler väger mer än fett. Man blir alltså inte smalare eller fetare utan musklerna försvinner sakta och man väger mindre om man äter normalt.

 • Anonym

  Om man har stora muskler och slutar träna förvandlas inte musklerna till fett. Om man fortsätter äta lika mycket som man gör när man tränar fast man slutar att träna så ersätts musklerna av fett, musklerna blir svagare och man får mer fett. Om man däremot slutar att träna och äter som man bör göra på en dag utan träning så försvinner musklerna sakta och man går ner i vikt eftersom muskler väger mer än fett. Man blir alltså inte smalare eller fetare utan musklerna försvinner sakta och man väger mindre om man äter normalt.

 • Anonym

  Älskar era pods! Fortsätt såå 😀

 • Sofia

  Jättebra!! Det skulle vara jättekul om ni pratade lite politik och övriga åsikter! 🙂
  Andra saker som vore roligt är er barndom, ungdom osv. 😀

 • klara

  muskler består mest av vatten och Alexandra har helt rätt dom bryts ner

 • Frida

  Muskler blir inte fett när man slutar träna och fett blir inte till muskler då de inte består av samma ämnen. Man har alltid muskler, sedanökar de i volym om man underhåller dem (dvs tränar och äter bra, proteinrik mat). De försvinner om man är inaktiv och äter dåligt, då de inte kan byggas upp och om kroppen känner att man inte har användning eller får tillräckligt mycket energi till musklerna så bryts de ner utan att byggas upp förrän man börjar träna och äta bra igen.

  Fett är fett och omvandlas inte till muskler. Tänk er att en flaska olivolja(fett) skulle bli till en saftig stek(muskler), det går ju liksom inte. Vad jag vet.

 • Sofie

  När man slutar tränar muskler, då går man ner i vikt, OM man inte äter för mycket kcal per dag. Om du äter normalt eller mindre, så går ju musklerna åt först, och då blir man smalare men mer slapp 🙂

 • Jenny

  Bygger man muskler så får man mer muskler. Slutar man bygga kan man behålla de om man äter rätt proteinmängd. Annrs blir de mindre såklart. JA =)

 • Eve

  Jättekul podcast! Ironiskt nog lyssnade jag på den efter ett träningspass. Längtar redan till nästa avsnitt! Lägg gärna ut den på iTunes så man kan prenumerera och ha den tillgänglig hela tiden. (Jag är en sån som gärna lyssnar om) 🙂
  Peter – sluta INTE ät under tiden, älskar att folk blir så uppretade! Haha

 • Anonym

  Tyckte den förra podcasten va bättre, nu pratade ni bara om träning och kroppar blev liite enformigt och tråkigt att lyssna på

 • Anonym

  Den förra podcasten va mycke bättre!! Variera ämnet lite nu blev de bara massa kropp prat haha

 • Sandra!

  helt kär i eran podcast!
  Nästa gång kan ni väll prata om t.ex åtta åringar som sminkar sig och andvänder bh och typ misslisibell eftersom hon startade en trend bland yngre att sminka sig! Prata även om hur mycket man ska sminka sig om man gemför med åldern. Tillexempel: Min enhet på skolan har fått ett helt gäng med nya sexor och nästan alla sminkar sig och andvänder dessa fjantigt små storlekarna på bh:ar påLindex och sånt! Själv går jag i åttan och tycker det går bra att börja sminka sig i den åldern och sånt men seriöst våra sexor andvänder mer smink än vad jag gör!

 • Rebecka

  Älskar eran podcast! Fortsätt med det

 • Rebecka

  Älskar eran podcast! Fortsätt med det! I nästa kan ni väl berätta om hur kändislivet har förändrat er. Hur ni var innan era bloggar och
  Ni är nu, vore jätte kul!

 • sara

  Världens tråkigaste podcast! Spolade igenom hela! Rebecca och Isabelles är 100000gg bättre!!

 • Anna

  i nästa pod kan ni ju prata om SEX

 • Johanna

  Riktigt bra! Fler poddar!!

 • Emma

  Gillar er podcast faktiskt! Lyssnar på en del och jag tycker eran är personlig och riktigt kul!
  Jag flyttade till stockholm för tre veckor sedan och skulle vilja höra en stockholmspod! 🙂

  Vart ska man äta? Fika? Vad kan man göra liksom? Haha

  Kram !

 • :)

  muskler blir till fett om man slutar träna 🙂

 • jessie

  Hej! Jätte bra podd ! Det är mysigt att sitta och lyssna på er när ni snackar även om det ibland driftar från ämnet. Men tänkte vara ta upp en grejj ni pratade om. Subway! Hahaha
  Själv jobbar jag där och jag kan lova er att innan jag började hade jag samma inställning som ni tiöö dessa mackor. Men nu… ojojoj det går absolut att vara nyttig o äta på subway. Du kN göra alla mackor till en sallad och alltid välja vilket bröd och vilket pålägg du vill ha. Så självklart kan du äta nyttigt på subway! Dessuton är de strikta regler när de gäller hållbarhet . Subway halversr alltid tiden livsmedelsverket säger att en produkt är hållbar. Så du kan alltid lita på att allt är frächt . Tillexempel våran sallad får bara finnas i 12 timmar. De mesta slängs efter en dag. Och alla grejjer datummärks noga! Så fortsätt käka subway och va nyttig ändå;-)
  Tack för en awesome podd.

 • Lisa

  Shit va bra podcasts ni gör!! Riktigt roliga att lyssna på och ni är störtsköna ju haha

 • Anonym

  Berätta om eran uppväxt!! Tex vad ni hittade på som tonåringar osv

 • Anonym

  Musklerna finns kvar och även muskelminnet. Börjar en person som haft extremt stora muskler eller varit väldigt vältränad innan träna igen efter ett långt uppehåll så växer musklerna ofta snabbare än hos andra. Det finns självklart undantag. När en sådan person slutar tränar så fungerar deras muskler och kroppar som alla andra. Fettdepåerna är vana vid att slimmas av konditionsträning. Upphör den träningen så ökar självklart kroppens fettprocent. Speciellt om kosten försämras. Musklerna blir självklart mindre men de går varken upp i rök eller förvandlas till fett. Men då muskelmassan minskar och fettprocenten ofta ökar så kan sådana personer ofta misstas för att vara stora etc. på grund av att de fortfarande har mycket underliggande muskler. Det tar ofta några månader för sådant att gå ner och på de som är riktigt stora blir de sällan sitt originalformat igen då musklerna trots mindre träningen ändå används dagligen 🙂

 • flisan

  Varför finns det bara positiva kommentarer? Det saknas ju typ 30 av de 85 som det står?

 • Anonym

  Jag Hatar när folk schagglar och smaskar, sånt får mig att krypa ur skinnet å vilja springa tre mil därifrån! Haha men förövrigt tycker jag det är jättebra! Lyssnar mer än gärna och ser fam emot fler avsnitt!

  /thea!

 • Anonym

  nästa kan ni ju prata om miley och hur hon har förändrats och andra stjänor 😉

 • Lisa

  riktigt kul att lyssna på!! skönt att ni vågar säga vad ni tycker och tänker om saker!! alla är ju olika och jag tycker att ni får fram erat budskap jätte bra!! berätta gjärna lite om eran uppväxt samt vad ni kanske velat göra annorlunda, vad som var eran bästa vs sämsta tid i tonåren!! skönt att faktiskt få höra röster inte bara bilder och text! ser fram emot nästa 🙂

 • danjel

  jag tycker din bror borde skaffa en annan frisyr och sluta set ut som en alien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *