Podcast avsnitt 1

Oj då.. Snacka om att jag inte håller något tillbaka, namn eller tankar.. Fast det är väll därför vi har gjort denna podcast, right..? 😉 Hoppas ni tar det med en nypa salt, världen går inte under lixom. Säg gärna vad tycker och kom med förslag över vad vi ska disskutera i nästa avsnitt.

Jag citerar pojkvännen här i bakgrunden ”DU VAR HELT HETSIG JU!!”

Posted in: Podcast, Vardag
Kommentarer (277)
 • Linn

  Älskar din attityd Kissie!! Go girl, riktigt sköna människor är ni båda två faktiskt! 😀

 • Emil

  haha du är bäst!

 • Anonym

  Mår illa av fjortis rösten , prata riktigt istället.

 • Caroline

  En helt super podcast hörni! Fortsätt så! 🙂

 • Maja

  Detta ändrade hela min syn på dig du ät så sjukt mycket kallare än vad jag trodde du vart! VI VILL HA FLERA POD’S!!!! 🙂

 • bloggläsare

  HEJA KISSIE 🙂

 • Isabell / Blossom

  Super bra podcast med dig & din bror! Tror de blir lättare för andra (dina läsare) att uppleva dig för sådan som du egentligen är. Har fortfarande lite svårt för sthockholmskan haha, men de lär nog försvinna ju mer jag lyssnar på er. Stor tumme upp! Detta är något ni måste fortsätta med. Kram

 • blev fan ledsen nu

  hur fan kan du skratta och skämta om en person som du berättar att någon tagit livet av sig pga sin anorexi.
  du gör mig illamående. fyfan.

 • Julia

  Älskar det! Det är så himla kul att få veta mer om hur du är som person utanför bloggen! Älskar ditt sätt att se på saker och ting och du verkar vara en sjukt härlig person! Inser att det låter lite fjäskigt men det är verkligen så jag tycker!

  Fortsätt att vara du Alexandra för du är bäst!

 • Marina

  Du borde göra flera podcast, Riktigt intressant att lyssna på:)

 • Anonym

  Bra podcast! Fortsätt så! Tycker ni skulle kunna ta upp fler bloggrelaterade saker! Det är kul 🙂 men också typ mat och träning och sånt 😀

 • Malin

  älskar det här fortsätt så här! skit kul att lyssna på!

 • hen

  har inte Peter kommit in målbrotten än?

 • Millan

  Det var mycket bättre än jag trodde det skulle vara!
  Utveckla det här – ni kan göra något riktigt bra av det tror jag.

 • Alma

  Grym podcast! Hahaha fortsätt såhär 😀

 • Anna

  Ha ha, skitbra!!!

 • Alma

  Hahaha riktigt bra! Älskar din stockholmska så extremt 😀

 • Liv

  Hej Kissie! Jag ska vara helt ärlig,det här var inget roligt. När du sa att du skulle göra en jätterolig podcast tyckte jag att det skulle bli asgrymt för det finns ju inga roliga podcasts men den här var inte rolig alls…Förlåt annars älskar jag dig och din blogg!

 • Lina

  Ni gick lite långt med snacket om missfall..

 • C

  Mycket intressant! 🙂

 • Linnea

  Grymt intressant, hade min mamma hört dig hade hon frågat, vad kollar du på hon skulle blivförvånad över att du är smart och klok ! 🙂

  • K

   Skulle din morsa tycka att Kissie var smart & klok efter att ha hört det här? Isf är det mer synd om henne än om Kissie. Finns inget smart & klokt med det här tramset hon nyss suttit & snackat om.

 • Sandra

  Hej Kissie!
  Jag gillar verkligen din blogg och är ett stort positivt ”fan” till dig, men jag tycker att ni pratade lite för mycket om de läsare som är elaka och negativa mot dig…Nästa gång kan du hylla de som jag som faktiskt gillar och ser upp till dig lite mer kanske? BE MORE POSITIV! (du förtjänar det!)
  ÄÄÄääÄälskar din blogg förresten!!! 😀

 • Evekin

  ”Som om du vore Michael Jackson” MJ har bara gjort 2 operationer jämfort med kissie som är HELT PLASTIK, hakan och näsan ingenting annat. Och han fick villtiago så hållkäften fula Peter du vet ingenting om han.

 • Emma

  Riktigt rolig att lyssna på, go for it!! 😀

 • Emma

  Allt var bra förutom det ni sa om MJ, fan respektlöst.

  • A

   Håller med, MJ har inte alls opererat sig så mkt som kissie har gjort och han gjorde bara det 2ggr

   • Anonym

    Hahahah ni är ju påriktigt helt efterblivna om ni tror på att han har gjort 2 operationer… Då är det nog ni som borde kolla upp det lite bättre!

    • Fail

     Och hur vet du att han har gjort fler? Genom media? Sluta tro på allt du ser & läser.

    • Leah

     Svar till anonym, du borde kolla upp gumman… han har sagt massor med gånger 🙂

     • Lollo

      Asså förstår verkligen inte varför alla ska bli så sura över att kisse säger nåt om MJ, också när nån kommenterar nåt om att han har gjort fler operationer då skriker alla HÅLL KÄFTEN! Fattar inte..

      Nästan alla här gör ju samma sak mot kisse, hon har väl inte opererat sin mun? Hon har väl endast lagt i restulan? Sen förstår jag absolut inte vad som är fel med att operera sig? Det angår verkligen ingen annan än en själv om man vill operera sig eller inte?
      Kisse hoppar inte på folk som INTE vill operera sig så varför hoppa på henne? Tycker inte alls att det är synd och har heller inte alltid med dåligt självförtroende att göra.

      jag vill själv inte operera mig men tycker att t.ex. kisse är supersnygg och jag är inte en söt fjortis som har hennes som största idol. Nope jag är 22 år.

     • Amelia

      Har någon sagt ngt om kissie? Nej, bara det att folk ska lämna MJ. Folk kan liksom säga att MJ har opererat sig mycket men inte ens nämna megan fox namn. Och jo, 50% av folken som gör plastikoperationer tycker att dom inte är fina eller att dom har dåligt självförtroende. Alla har inte det men vissa har det, sol tex Michael när det gällde hans utseende. Han blev mobbad när han var liten för sin näsa, jag skulle operera min näsa om min egen pappa mobbade mig för det. Jag har en kompis och hon fixade sina läppar för folk mobbade henne när hon gick i skolan att hon hade för små läppar, så det kan visst bero pga det.

     • Annah

      Lollo, vad vill du komma fram till? Att kissie är en bra person? Hon har fan mobbat massor med personer innan hon fick en jävla mediatränare. Hon var fan värre än dessie & paow. Bara för hon nu har ändrat stil osv glömmer folk bort vad hon har gjort förut. Sjukt. Hon är en falsk dum blondin som borde stänga ner sin blogg. 70% av personerna som läser hennes blogg hatar henne, hennes blogg är bara skrattretande. Hon kommer inte på med något själv, hon snor andras inlägg. Det är inte profisionellt.

     • yolo

      vem har bestämt att en blogg ska vara professionell?

 • Anonym

  För de första, pinsamt att du gör ALLT för att få din bror berömd.
  Och att skämta om små tjejer som tagit livet av sig? Seriöst mer vuxna än så.måste ni väl vara?
  Tröttande efter 12 minuter på att lyssna på dig och din egoistiska bror. Du skyller verkligen allt på alla andra bloggare.
  Nej så länge ni inte beter er mer vuxet behöver ni inte göra fler sådana här 🙂

 • dessie

  hahahha kissie har operetars sig MER än MJ så hållfäten peter, mj har bara gjort 2 operationer.

  • Anonym

   Att MJ bara skulle ha gjort två operationer är ju lite sant som att grisar kan flyga. Orka

   • Lisa

    Och du vet ju verkligen bättre än MJ? Man åldras med ålder, han opererade av en anledning. Han hade konsert och han ramlade och bröt näsan så han opererade den 2 ggr bara, så käften

    • Hannah

     Så sant! Ni människor borde göra lite research ist för att lita på allt media säger!

    • Anonym

     Men okej förlåt då, menade inte så. Älskar MJ, men sant kissie har gjort så många fler operationer än han.

     • Alex

      Till dig som skrev det där med gris sakerna, hållkäften. Han opererade sig bara 2ggr, hitta fakta innan du öppnar din käft.

    • Linnea

     Jag har även hört han säga i en video att han blev mobbad av sin pappa för sin näsa och ville därför också operera den

     • Tom

      Först var det för att han bröt näsan vid en Pepsi reklam, sedan sa hans pappa taskiga ord till honom så han opererade den. Efter det forsatte hans pappa säga sånna elaka saker så han opererade den en gång till. Det var det, resten hittade media på. Folk överdriver så himla mycket när det gäller MJ’s operationer. Megan Fox har liksom gjort över 20st och folk säger ingenting om det. Smh.

   • Nadia

    Säg det där 1 gång till och jag ska knulla skiten ur dig, ha lite respekt mot han. Han är fan legend och nej han opererade sig bara 2ggr. Folk åldras och så använde han mkt smink för att följa sin villtiago (ett slags utslag, så blev han ljusare). Han hade en jävla anledning, han bröt sin näsa först så fick dom fixa den och när han var liten så mobbade hans pappa han 24/7 att han var ful. Han kände sig aldrig fin, det är drf han var så himla osäker på sig sj när det gällde utseende.

    • Ebba

     Agree 100%, det var så synd om honom alla missuppfattade han. Men nu till dig ”Anonym” håll bara käften, du vet ingenting om MJ eller hand liv. Läs hans bok Moonwalker och där kommer han berätta hur många plastikoperationer han gjorde, och det var bara 2. Man kan göra massor med saker med sitt face med smink, contour osv sol många artister gjorde i 80-talet. Så innan du öppnar din käft, sök fakta.

     • Adje

      Håller med er! Folk litar på media så himla mycket just nu så det är skrämmande. Han gjorde bara 2 operationer ingenting mer, resten har media hittat på och dumma folk har såklart gått på det.

     • Anonym

      Det roliga är att Peter har fel, kissie har opererat sig myyyyycket när än king of pop. Hahaha hon har gjort: börsen, magen, näsan, läpparna

     • Melat

      Michael fick aldrig en bra självförtroende när han var liten, hans pappa mobbade han hela tiden och slog han och hans bröder också. Hur tror ni han mådde när han blev stor? Inte bra alls, för han tänkte att han var ful hela tiden. Därför fixade han näsan. Hans pappa sa hela tiden ”din näsa ser ut som en stor potatis” osv, jag själv skulle bli ledsen om min pappa sa så. Samma sak när han fick finnar vid 15 års åldern, hans bröder & pappa retade han hela tiden. Vissa fans sa också ”vad har hänt med söta lilla Michael”. Så såklart man blir osäker på sig sj, jag förstår vrf han fixade sin näsa. Föreställ er om ni var han istället för att dömma han sådär lätt. Han hade det inte alls lätt när han var liten.

    • Linnea

     +1000 håller med dig så mycket!

   • Nicole

    Varför ska folk alltid ta upp MJ när det gäller operationer?! Han gjorde bara 2st, vrf kunde inte kissie jämföra sig med Megan Fox som har gjort över 25 operationer? Bara för hon blev snygg elr? Blir så himla trött på det här, lämna MJ.

    • Anonym

     Så sant, har hennes bror glömmer bort megan fox? vrf ta upp king of pop i allt

    • Anonym

     Eller hur, varför tar folk aldrig upp megan fox?!

     • Josse

      Vet egentligen ingenting om MJ. Men han måste väl ha opererat dig när han gjorde om sig till vit?

     • Naya

      Josse, han opererade inte sig till vit. Han fick en hud sjukdom som heter villtiago och så fick han vita fläckar överallt. Med tiden så blev han vit sen, han kunde inte hjälpa det. Finns en bok som hans kompis har skrivit ”my friend Michael” som kom upp år 2011 efter han dog och hans kompis la upp bilder på boken när Michael visade sina märken osv. På sina konserter täckte han sig med smink så folk inte såg det, så nej han opererade inte sin hud till ”vit”. Han var en stolt black man innuti sig, men media fuckade upp hans hela liv.

     • Klara

      Svar till Naya, jag har läst den boken och den är så braaa! Jag gillade inte MJ först, vet inte varför men min syster hade den boken och när jag hade läst klart allt så blev jag värsta MJ fanet. Förstår han nu, och tycker jättesynd om han & hans barn. Bara om folk läste den boken så skulle dom få en helt annan bild av Michael, han var världens snällaste människa.

   • Hahah

    Du har så rätt. Skrattretande med kommentarer som ”Han opererade sig bara 2ggr, hitta fakta innan du öppnar din käft.”, ”han opererade den 2 ggr bara, så käften”, ”Ni människor borde göra lite research ist”… när det är just det som dom själva inte har gjort, hahah… Den roligaste: ”Läs hans bok Moonwalker och där kommer han berätta hur många plastikoperationer han gjorde, och det var bara 2.”, roflmao…. när kom den boken ut? Precis innan han dog med det senaste? Publication date: February 1, 1988, inte riktigt…
    http://www.people.com/people/package/article/0,,20287787_20290367,00.html – han gjorde betydligt många fler än 2 operationer.

    • Idiot

     Och om han gjorde? Vad angår det dig? Gick du och kollade på när han gjorde det? Nej så va tyst

    • Anonym

     ”Haaha” han gjorde inte mer än kissie, och media överdriver. Och vad angår det dig hur många han gjorde? Vad ska du göra åt det? Han kände sig osäker hela tiden, han blev mobbad 24/7 när han var liten. Så ”haha” på dig. Det som är skrattretande är att du verkligen orkar gå och söka hans bok på internet och se vilket år det kom ut. Vad spelar det för roll? Han vet säkert bättre om sig själv än vad du gör.

     • Pinsam

      Svar till ”hahaha”, hur orkar du dårå lägga ner din energi för att söka efter hans bok? Och om han gjorde mer än två? Vad angår det dig? Men som sagt så gjorde han bara 2st, näsan och hakan lite ingenting annat. Inte direkt så att han har kommit och berättat till dig EXAKT hur många operationer han har gjort, eller? Nej så då ska du inte dömma han från media & tidningar.

    • Daniel

     Och om haj gjorde? Det är meningen att man ska fokusera på hans musik inte vad han gör i sin privatliv. Och han hade en anledning, han blev mobbad av sin egen pappa sedan han var ett litet barn. Jag skulle också gjort det då, försök att förstå honom och dömm inte han sådär lätt bara.

     • Sandra

      Varför håller alla på och tjatar om att han var mobbad osv som en förklaring till de operationer han gjorde? Måste man ha en jävla yttre påverkan till operation? Kan man inte få operera sig för att man, tja, känner för det och bestämmer själv över sin kropp? Så jävla trött på detta ‘hon opererade brösten, vilken jävla slampa!’ vs ‘hon opererade brösten, men hon var ju så mobbad för dem så det är okej..’ Lägg bara ner.
      Go MJ, Go Kissie!

     • Mattuas

      Sandra, nu är det så att hans ANLEDNING var för att han blev mobbad. Vi snackar inte om alla andra, vi snackar bara om MJ. Han sa det på hans intervju med Oprah också, om hans pappa inte hade klankat ner på han sådär så skulle han aldrig känna sig osäker. Du vet ju inte hur det känns att ha en pappa som misshandlar dig och mobbar dig.. när du bara var 10år.

     • Sandra

      Mikael, hur känner du till hur min familjesituation såg ut?
      Dessutom skriver jag inte kritiskt mot Michael, allas vår popgud, utan jag kritiserar sättet folk ser på operationer; det är bara okej att operera dig så länge du har en yttre anledning till det (t.ex. mobbing). Gör du en operation utan yttre anledning, alltså bara för ditt eget välmående, så ska det kritiseras och tjatas om att man ska acceptera sig själv som man är. DET tycker jag är fel.

    • Angelica

     Varför kan folk inte bara lämna Michael? Och om han opererade sig mer än 2ggr? Vad har ni med det att göra? Är ni hans mamma eller? Svar, nej. Ni vet inte hur jobbigt han had haft det under hela hans barndom och under hans karriär. Men han var ändå ganska stark. Fokusera på hans talang och inte utseende, hans ansikte – han får göra vad han vill med den. Samma sak gäller med kissie. Peace.

    • Celo

     ”Hahaha” gumman du borde själv göra lite research. Sök på hans intervjuer år 2008 osv, han har sagt samma sak där inte bara på hans bok. Hans fans är inte så dumma i huvudet. Och hur orkar du lägga ner din energi på att söka upp hans bok osv för att bevisa… ingenting? Kbry om du nu tycker att han gjorde mer än 2.

    • Det Bästa!

     Det bästa med Michael Jacson är denna låten – Jon Lajoie – Michael Jackson is Dead
     Alltid lika kul att läsa folks qq kommentarer^^

  • Maria

   Kunde inte hålla med mer, hahaha kissie liknar en docka

 • Alma

  Om du vill läsa om min musiksmak och mina låttips, titta in på min blogg! <3

 • Lelle

  Hejcon Bacon 🙂 Skulle vara kul om ni pratade lite om hur det är att ha varandra som syskon? Alltså hur ni är mot varandra och lite så 🙂 Kanske det skulle vara kul om ni pratade om er uppväxt? Eller ni kanske skulle surfa runt på olika bloggar och bedöma dom tillsammans? Ja jaget inte men jag tror det skulle bli kul att lyssna på 🙂 Ha det så bra 🙂

 • Meryam

  Haha, jättebra Podcast! Älskar den, fortsätt så! 😀

 • Malin

  Älskar att du är helt ärlig och inte håller tillbaks med någonting som egentligen vem som helst kan tänka.. Hatar när folk ska vara så känsliga och tråkiga som inte kan tåla någonting -.-

 • Stina

  Jätte roligt och bra! Tycket att ni kan prata om snackisar och sånt som har hänt den senaste tiden 🙂

 • Anonym

  Ååååååh vad ärlig du ääääär. MER MER MER MER :D:D
  Älskade det här!!!!

 • Vanessa Gustavsson

  hahah så jävla grymma ni är, älskar diskreta dissar till bloggare som stämmer till 100% 😉 Keep it up!

 • Soldie - freak in progress

  Du höjer dig själv till skyn och skämtar om att någon tagit livet av sig. Så lågt! Ja du har attityd men att vara så elak är obehagligt. Du är fjärde största bloggaren inte den största. När du pratar får man en bild av att du är väldigt negativ och elak. Testa att hylla någon annan än dig själv. Och jämför dig inte med MJ! Han spelade en helt annan liga än du gör. Så mina tips är. Sluta klanka ner på alla och skylla på alla andra, du är inte perfekt. Testa att berömma någon annan än dig! Det blir roligare att lyssna för nu blev man bara förvånad och undrar hur elak du är. Du bad om kritik och nu fick du det! 🙂

  Gillar du söta saker, personlig klädstil, en massa kawaii och självförtroendeboostar? Titta in!
  Garanterat fri från bantningstips, provocering och skitsnack!

  Kramis

 • Sabina

  Det blev väldigt mycket ”det är synd om mig” och kastades mycket skit på läsare… Nu orkade jag i och för sig inte lyssna mer än tio minuter heller. Peter växte i mina ögon (öron?) nu och verkar ha mer i huvudet än jag från början trott. Keep it up 🙂

 • Julia

  Skit bra! Längtar tills nästa kommer ut 😀

 • Amanda

  Bra podcast, blev positivt överraskad! Skulle vara roligt med fler avsnitt! 🙂

 • F E L L E M U N K

  Prata om er uppväxt tillsammans som syskon! Minnen osv.

 • Elin

  Wow! Blev uppriktigt chockad över hur mogna ni båda låter! Tror det intrycket förstörs lite med video då man ‘ska’ ha putmun osv… Fortsätt med det här, trodde inte jag skulle gilla det men det var jättebra!

 • Madelein

  Helt okej pod cast, men jag tyckte det lät som om du förvrängde rösten en hel del.
  Om man ska jämföra med dina videoinlägg.
  Sen håller jag med många ovan, ni kan väl försöka säga lite positiva saker om andra bloggare istället?
  Sen kanske att ni filmar så man får se er? Så det blir mer en video pod cast 🙂

 • Linnea

  Riktigt riktigt bra!!

 • Sofia

  Riktigt bra podcast! Hoppas ni gör fler!:D

 • anna

  Det var sjukt nice! 🙂
  Nästa gång kan ni väl prata om uppfostran? Hur ni tänker uppfostra era framtida barn i dagens samhälle. Typ som att 8-åringar redan vill ha BH, kommer ni tillåta det? Och så vidare!

 • liza

  Jätte bra 😀 loved it

 • alma

  sjukt bra haha! intressant o lyssna på er 😀

 • Anonym

  Faaan va nice!! GRYMT!!

 • Ylwa

  gillar verkligen podcasten! 🙂 ser fram emot fler

 • Steffi

  Jag tycker att det var en grym podcast! Haha jag älskar att det kommer vara så himla många som kommer hata på det ena och det andra men sköna ni är som vågar säga och prata om saker som folk tänker men inte säger. Keep it going!

 • Victoria Söderlund Wahlström

  Riktigt kul och lyssna, kommer lyssna när jag ser nästa komma upp! Tycker ni ska tala om droger i nästa pod, (inte bara snus, cigg och alkohol) utan de tyngre med. Vad tycker ni om det? 🙂

 • V

  Den var riktigt bra faktiskt! Nästa gång kan ni väl snacka om när ni var yngre och gick lite på fester (om ni gjorde det) och ni vet sånt. Och uppfostran! Skulle vara kul att höra om ! 🙂 Kram på er

 • Jennifer

  Kommer lyssna på nästa med tyckte de var roligt!! 🙂

 • Amanda

  Så mycket roligare o lyssna! Du skriver mkt ogenomtänkta saker så nästan bättre när du poddar, fler!

 • Nskx

  Å herre vad alla kommenterade haha! Jag tror nog att Peter syftade på att mj såg heeellt annorlunda ut när han va ung från hur han såg ut dom sista åren han levde. Dvs att han hade inga afrikanska spår kvar och ser ut som en annan människa..

 • Ebba sporre

  Shit va bra det va! Det är underbart att höra era åsikter osv. Det va verkligen helt grymt!
  Ni kanske kan prata om eran uppväxt och sånt? Hur ni hade det som barn och hur olikt det livet ni hade som är det som ni anser att barn lever idag? Bara ett litet förslag som skulle vara kul att lyssna på. 🙂
  Btw så älskar er, och eran inställning!

 • Ss

  Asså det här var nog det tråkigaste jag någonsin lyssnat på. Stod ut i 10min sen fick det vara nog. 30min snack om bloggar? Bevis på att ni och och folk som faktiskt lyssnade glatt på podcasten inte har någoting innanför pannbenet… Synd att folk uppmärksammar nollor, gör något med era liv istället för att följa slaviskt någon annans liv :/.

 • Denise

  tycker den var sjukt bra, ärlig och rolig!! Ser fram emot mer! 😀

 • Anonym

  Lägg ner bara, skitdåligt

 • Anonym

  HAHAHAHA du skämmer ut dig sj, LÄGG NER

 • h

  Skolor och gymnasiet i bloggvärlden hade varit
  rätt intressant att veta mer om 🙂

 • Hanna.M

  Skolor/ gymnasiet hur det är i bloggvärlden vem har hoppat
  av skolan och lite sånt

 • Fredrika

  Galet bra pod!
  Tycker det är riktigt härligt att ni verkligen inte håller tillbaka på något! Sen märks det verkligen att ni har mycket innanför pannbenet och förstår er på det ni pratar om! Fortsätt med detta!

 • jennie

  heeeej alexandra!
  jag fyller år idag och jag skulle blivit så jäkla gla om du länkade min blogg på din blogg eftersom att ett av mina mål i livet är att jag ska bli länkad på din blogg eller någon annan stor bloggare. Men tycker du är grymt mycket bättre än dom andra. Och det finns ju bara en människa i hela världen som kan hjälpa mig med det, och det är du..

  ha en bra kväll, kram!

 • Rebecca

  Det var jätte intressant att sitta och lyssna på när du och Peter pratar, det här tycker jag definitivt ni ska göra om! Hel grymt ju, lycka till 🙂

 • Anonym

  Gud så himla roligt detta var att lyssna på, skulle vara sjukt kul om ni fortsatt med detta skulle uppskatta det till hundra.
  när är så himla roliga att lyssna på, ni är intressanta, ni tänker er för innan ni slänger ut orden. Detta skulle vara jätte kul om ni fortsatte
  med.

  puss 🙂

 • Anonym

  blev ganska positivt överraskad MEN tycker det gick över gränsen vad gäller dessie och abort och missfall. okänsligt och inte okej.

 • Camilla

  ”ja men alla som bor på landet….eller jag menar utanför Stockholm!”
  Gud vad jag skrattade där Alexandra;-)
  Riktigt underhållande tycker jag! Hoppas att ni tänker fortsätta! Kul att få en röst till era bloggar liksom!

 • Emma

  Jag blev väldigt skeptisk när jag läste att du skulle spela in en podcast, men blev positivt överraskad när jag lyssnade på den. 30-minutersformatet tror jag kommer passa bra, det ger mindre tid för tomprat och utfyllnad. Prata om det som ni är intresserade av och insatta i så kommer ni inte göra bort er.

 • Anonym

  Lägg ner & sluta skämma ut dig

 • Chantelle

  Asså kissies jag har börja med att följa dig för typ 3 månader sen jag har inte varit intresserad av bloggar för att folk har bara snacka en massa skit att alla som bloggar är dryga och bråkar bara och försöker sätta sig över andra men när jag började kolla in din blogg så fick jag en helt ny blick på blogg, du är inspekterande och rolig asså en skit bra förebild du kommer med sånna bra idéer när det gäller träning tex. Sjukt glad att jag har börja följa dig. Asså jag har vetat vem du har varigt ett bra tag men nu vet jag värkligen vem du är och fattar inte alla avundsjuka hatare som måste lägga in dåliga kommentarer om man inte gillar så kan man väl bara låta det vara! Men det var jätte intressant att lyssna på er ❤ hoppas att du läser det här ❤

 • Anonym

  Så taskigt mot dessie!D⛄

 • J

  HAHAH skitskööööön, keep it up!! 🙂

 • Anonym

  Allt va bra förutom det med Michael, taskigt.

 • Bella

  Riktigt bra alltså, hur kul som helst! Kan endast applådera!

 • Anita Soltani

  Varför behövde du jämföra just dig med Michael Jackson? Hallå, har du glömt megan fox? Hon har fan gjort 25 plastikoperationer, hela kroppen och hela ansiktet. Varför tog din fula brosha inte upp henne? Horungar

 • Anonym

  Tönt som jämför sig med Michael Jackson

 • Alexandra

  Dåligt.
  Orkade inte lyssna klart. Trodde faktiskt det skulle vara intressant, med kanske lite tur lite inslag av humor. Men inte alls.
  Tror kanske du fångade de yngres intresse. Men tror du ville med detta fånga de äldres intresse mer. Men nej, försöker ta fram konstruktiv kritik men det var bara sömnmedel.

  Godnatt!

 • izabelle - ensam och snart mamma!

  jag lyssnade tre sekunder sen stoppade jag det… VARFÖR VISAR NI ER INTE? DET BLIR SÅ JÄKLA MYCKET ROLIGARE DÅ OM MAN FÅR SE ANSIKTEN OCH UTTRYCK ÄN ATT STIRRA RAKT IN I EN TOM SKÄRM OCH BARA HÖRA RÖSTER … .:S

  TRODDE DET VAR EN SJÄLVKLARHET NÄR DU SKREV OM DENNA POD?

 • erica

  riktigt bra gjort och kul att lyssna på, peter verkar så sjukt trevlig haha

 • alex

  riktigt kul att lyssna på! älskade eran rappa snack sinsemellan! Tycker ni ska snacka om hur ni ser på eran framtid! jobb? barn? resa? framtidsplaner =)

 • Anonym

  Förvånande vettiga lät! Räknade jag inte med!

 • sandra eisa

  http://eisas.myshowroom.se/ Kan inte fatta att jag e på 3:dje månaden OCH JAG ÄR BARA 14ÅRRR!!! http://eisas.myshowroom.se/ http://eisas.myshowroom.se/ http://eisas.myshowroom.se/ http://eisas.myshowroom.se/ LÄS MIN BLOGG! 😀 HOHOHO LOCKAR ER MED DEN DÄR TEEXTEN 😀 BARA 14ÅR OCH GRAVID !!!!

 • Julia

  Peter är ju G.R.Y.M!! Låter så oerhört trevlig och det han säger och det man hör verkar vara bra argument dessutom! 🙂
  Alexandra, tyckte du hade en sån tråkig attityd i slutet…Peter var värken skrytsam eller lika gnällig som dig.
  Men erat ord förråd var nog det bästa!

  Men det var kul att lyssna på er och vad ni hade att säga!

  Hade vart kul att höra hur eran uppväxt tillsammans var i.o.m. att ni verkar stå varandra nära (:

 • Anonym

  Jättebra podcast osv, men när ni började prata om Dessie och abort och missfall och skit tappade ni verkligen all respekt! Tänk på vad ni säger angående det, då det är ett oerhört känsligt ämne…

 • esterii

  Jag är nog för gammal helt enkelt:)

 • Josefine

  Kissie, det enda du någonsin varit bra på är att kasta skit på folk

 • Linn

  Skiiiitbra pod, haha! 😀 Älskade den!
  Jag skulle vilja höra hur det är att ha varandra som syskon, hur ni blev uppfostrade (kanske några roliga barndomsminnen?!), hur ni tänker uppfostra era barn och vad ni tycker om att små barn redan har sex, super och allmänt försöker se ut och vara som vuxna. Hade varit riktigt intressant!

 • Elin

  Orkade lyssna på hela och gillade det!
  Kan ni inte prata om att ha ett privat liv som bloggare? Rolig grej kanske 🙂

 • elin

  En tanke som äldre person. Så tänker jag mest. Har inte yngre personer ”riktiga” saker att prata om längre?
  Ni pratar så mycket om hår och liksom i min värld helt onödiga prylar.

  Kanske är det som kallas nöje eller något idag. Men för mig känns hela grejen, med shopping, hår, hårfärg. Trist bara.

  Finns lite mer spännande saker i livet att göra än att prata om. HM Vilken färg ska jag färga mitt hår till.

  Spännande liv. NJAO

  En som icke förstår grejen alls med ungdomarna idag.

  Samt med det ni pratade om där med att yngre lägger sig i allt. Har väl att göra med att när någn lägger ut sitt liv. Så som ni gör. Alltså ni blottar väldigt stor del av er själva som människor. Blir det inte då naturligt att folk tror de kan ha åsikter om er som att liksom kände er eller något.

 • Märta

  Jättekul med idéen, jag var till en början skeptisk men så fort jag började lyssna på podcasten var det en bekvämlighet att lyssna till det medan jag gör annat. Helt okej innehåll, det är definitivt intressant att det är just du som pratar, Kissie, jag hade ju inte lyssnat på vem som helst som diskuterat samma ämnen.
  Din bror låter lite tvingad, ”bajsnödig” med hans argument om du förstår vad jag menar?
  Jag tycker absolut ni ska fortsätta med detta, kanske planera lite teman eller bara prata spontant. Det är inte nödvändigt att ha en röd tråd, det är alltid skönt att få prata och diskutera fritt.
  Bra första gång, men det kan förbättras. Jag hoppas få höra mer av er, och kanske gäster ni bjuder in och pratar med?

 • -

  hahaha fyfan vad sköna ni är, bästa jag hört på länge

 • Susanne

  Förstår verkligen varför du har earned good money på att blogga för du har förtjänat det kaxigaste.priset tusen ggr.om, märks hur du älskar å provocera. Och.nej, jag som skriver det här är.inge fet 3 barns mamma, snarare.en 10a som inte.har opererat fram det så är.knappast avensjuk! Du säger ju att kommentarer är good.så då utgår man ifrån att du blir urlycklig å höra att du borde tänkta på vända andra kinden till ist för att skriva.fula grejjer tillbax, säger en hel del om hur säker man igenkligen kan vara i sig själv när man sitter å taar åt.sig å spottar tillbaka. Varken din age beteende eller självsäkert. Heller inte å posta grejjer å inlägg.Natacha Peyre skriver timmarna efter henne, / köpa.exakt samma solglasögon timmarna senare.skulle.jag iaf tycka va lite irreterande om jag var henne, man gör som an vill i livet men anklagar dig.iaf inte för å ha världens öberflödigaste karma.

 • Anton

  Jätte bra pod!

  jag tycker ni ska prata om den populära dokusåpan big brother som är väldigt populärt och de som startat bloggar t.ex. Marcelo, Annica, Hanna J och vobban 🙂

  mvh

 • Jessica

  Så himla bra! Ni verkar ju hur sköna som helst 🙂

 • Anonym

  Sjukt kul!! Hoppas ni gör om det!! Era röster är så härliga att lyssna på.
  Kan ni inte prata om att alla barn blir äldre för snabbt!? Tex 00 har precis gott ut 6:an och ska börja sjuan som sminkar sig som jag gör som ska börja i förstaring! Sen inte bara det utan när jag gick i 6:an skickade vi låtar på Bluetooth…!! Vilken skillnad…

 • Sofia Segerhorn

  Sjukt kul!! Hoppas ni gör om det!! Era röster är så härliga att lyssna på.
  Kan ni inte prata om att alla barn blir äldre för snabbt!? Tex 00 har precis gott ut 6:an och ska börja sjuan som sminkar sig som jag gör som ska börja i förstaring! Sen inte bara det utan när jag gick i 6:an skickade vi låtar på Bluetooth…!! Vilken skillnad…

 • Hej svejs

  Jätte bra pod! Du & din bror görs det verkligen bra tillsammans!!
  Håller med nåra här om att du ska prata om hur du skulle uppfostra dina barn och om du skulle låta din åtta åriga dotter har bh när hon inte har bröst??

  P&k

 • Mikaela

  Håller helt med er i frågan om Blogg Awards… Dessutom skyller de ifrån sig på varför vissa inte blir nominerade. Ett exempel är unga bloggerskan Nellie Berntsson, hon fick ett mejl där de skrev att man måste vara över 18 för att bli nominerad för att man måste kunna gå på efterfesten om man vinner, men det är flera 17-åringar som är nominerade.
  Dubbelmoral eller vad?! Bevis på att de som är störst inte blir nominerade och just de ”beigea” bloggarna som är rätt tråkiga är med…

 • Ewa

  Kissies, sorry for spam but thios is important for me !

  Hi there! I take part in a beauty contest, and I’m already in the semifinals. Whether I go to the finals of the public vote to decide!
  Please, come visit: http://www.misspolka.pl/profil-19640.html
  click voting and enter your e-mail-you need to confirm it. It will take you literally 15 seconds and for me it is quite a possibility. Thank you in advance, Eve 🙂

 • Anonym

  Haha bullshit min pappa säger så om en blandras som bestor av shitszu och bulldog

 • Smile

  Jag har fått helt andra tankar om dig. Du har växt i mina ögon pga podcast’en du är verkligen betydligt mognare än som utspelat sig på bloggen. Alltså det är svårt att läsa av bara pga en text. Dessie tog verkligen åt sig av det du sa 😉 asg men det du sa var ju sant. Go girl.. fortsätt det var väldigt intressant och roligt att höra er prata…

 • Sandra

  Det var ju faktiskt fruktansvärt bra!! Blev mäkta imponerad.
  Till nästa pod: ni bloggare lever ju i eran lilla Stockholms bubbla, hur ser ni på folk utifrån? De som inte viger sitt liv åt Stureplan och att vara allmänt flashig? 😉

 • Marion

  Väldigt positivt överraskad. Ni har vettiga saker att säga. Älskar öppensinnade, ickedömmande och ärliga människor. Bra när folk gör sin egen grej och kan tänka själv istället för att bara det som förväntas av de. Ni är förebilder och bra sådana. Fortsätt gärna med detta! /En 32-åring

 • Elin A

  Tycker att det var riiiiktigt jävla grymt! Gillade att ni kom med era åsikter, det gör det mycket mer intressant! För ni var ju inte taskiga på något sätt liksom. Asbra!

 • Ärligt

  Njjjaaa jag tycker helt enkelt inte om det. Bara mög, att man orkar sitta och lyssna på sån skit

 • Amanda

  Du är verkligen jättefin Alexandra. Älskar din blogg och tycker du gör helt rätt med att svara tillbaka på hat-kommentarer. Kram <3

 • Philippa

  Sjukt bra idé! Intresant att lyssna på er!

 • SS

  Detta var bland det mest tråkiga jag någonsin lyssnat på. Orkade inte mer än 10 minuter och sedan var det klart. Ni har ju verkligen ingenting att bidra med till samhället annat än patetiska försök till ”projekt” och bloggar. Jag hoppas att unga gör något bättre av sin tid än att sitta vid datorn, uppdaterad på vad som pågår i någon annans liv såpass att de glömmer att leva sina egna! Patetiskt, skaffa en utbildning istället som alla andra, fast då kanske man ska skylla ifrån sig på att man inte orkar plugga för man är inte ”en sån person” eller så kanske man har ”ADD, ADHD”?

 • Jenny Svensson

  Ärligt talat så tyckte jag att eran podcast var bra! Jag tänkte ärligt talat inte det från början men kör på med denna stilen för det fungerade verkligen!

 • K

  Du är en riktigt vidrig person. Hur fan kan du sitta & göra dig lustig över folk som mår/mått piss & sen sova gott om nätterna? Du är en hjärtlös person & jag ösnkar dig inget gott efter all skit du häver ur dig, gång på gång. Vilken jävla bullshit om att du mognat & blivit en bättre person. Du är precis lika elak som vanligt. Det kommer aldrig bli nåt bra med dig. Du vägrar ändra på din vidriga attityd, så det är helt jävla hopplöst för dig!

 • Clara

  Jätte bra, får en rolig uppfatning av er!
  Fast det är nåt som knäpper i bakgrunden…

 • natalie

  mycket bättre än vad jag trodde att det skulle vara!:)

 • Signe

  Hej! Jag följer din och många andra bloggar på blogkeen! Tycker att du har en otrolig blogg bara det att varje gång du lägger upp video eller podcast av något slag så syns det inte i blogkeen, det kan vara blogkeens problem men bara så att du vet det! 🙂

 • Emma westerlund

  Sjukt bra! Looooove it. Men skulle ni kunna prata om uppfostran av era framtida barn & skulle ni kunna ta upp skvallerbloggar och diskutera det? 🙂

 • Cornelia

  Sjukt bra!!! Gör flera typ ikväll ;)<3

 • Anonym

  Haha ni har intressant åsikter båda två faktiskt, ganska underhållande som tidsfördriv att lyssna på. MEN!! Det kan faktiskt vara girlpower att ”sitta hemma å föda barn” också. Just sayin 😀

 • Teja

  Peter låter väldigt likt den svenska skådespelaren Joel Spira. Han som är nyskild & ska renovera köket åt Anna & Alex i solsidan. Påminner väldigt mycke om honom i rösten !

 • Mollie

  Hej kissie! Jag tyckte den var jätte bra men jag tror inte på att blondinbella kommer börja blogga om blöjor hela tiden! Hon kommer nog
  göra bloggen lika intressant & bra som den redan är! Kram M

 • H

  Jätte bra och kul att höra!:D
  Skulle vart jätte kul om ni någon gång skulle filma när nu gör en podcast!:D

 • Anonym

  kan ni inte filma er själva samtidigt? de skulle vara roligare att se på då 🙂

 • Lina Wessling

  Har tyckt länge att du Kissie har förändrats till de bättre. Men det här var verkligen slag under bältet.
  Hur fan kan du sitta och skämta om missfall, självmord osv? Jag har ingen koll på Dessie överhuvudtaget, hör mycket dåligt om henne. Men vad ger dig rätten och skämta om någons barn? Vad hon kommer göra osv? Skärp till er nu för fan!
  Peter kan tas bort direkt, han bara glider med på ditt ”kändisskap”

  Vart tog den mognare Kissie vägen? De är nog inte bara jag som undrar!

 • Carro

  Sjukt bra!! Skulle va ännu mer roligare att få höra er i radion 😀
  Och snälla försök att bli med på radion 😀
  För ni är sjukt duktiga <3

 • Elin

  Mycket bättre än vad jag förväntade mig, känns mer äkta än videobloggarna. Gillar det!

 • Sarah

  Det var kul att lyssna på er. Ser fram emot nästa avsnitt.

 • Jenny

  Underhållande! Kan ni fortsätta att berätta lite om vad som egentligen hände mellan dig (Alexandra) och Blondinbella? För länge sedan bloggade du ett fotografi av er två på en bänk där hon först inte ville sitta bredvid dig? Hur kommer det sig att du inte följer hennes blogg? Tack för en bra cast!!!!

 • Rebecka

  Älskar podden! Brukar inte lyssna på pods för att dem oftast brukar vara allmänt ointressanta men er var jättebra! 🙂

 • Anonym

  skit kul forsätt med detta!

 • Sessan

  Helt grym podcast! Längtar till nästa! Bra jobb! *klappar händerna*

 • Lilis

  Asssåå kissie! Måste ba säga att ja e 22 år, har läst din blogg lite dåodå sedan flera år tillbaka. Ibörjan gillade jag inte din blogg och hur du skrev, men fortsatte att läsa av ren nyfikenhet. Men nu de senaste året har jag sett en skön brud, som verkar rak och ärlig! Du är intressant för du skiljer dig verkligen ifrån andra bloggare, du är du, du är unik! Förut såg jag dig som ”bara trams” nu ser jag dig som den fetaste konkurrenten i bloggvärldens Sverige! Fan vilken skön podcast, och tack för ett ärlig sätt, finns få i din bransch som vågar, som riskerar! De e din nisch! Satt på balkongen på min lediga dag och ba diggade hela poden! Mera mera tack! De räcker me jante mellanmjölks blogg activities!
  Enda kritiken ja har att ge: missfall är vanligt framtill v 12, möt dina hatare med tunga argument och inte med att ge samma skit tillbaka ex klanka ner på deras utseenden i deras kommentarsfält, ingen vinner på det :D!

  Detta va min första kommentar i din blogg, haha är typ chockad, men din pod, THumbs up! Och din bror va galen han med!
  Lycka till med resten!

 • Majken

  Gud, jag älskar verkligen eran attityd och åsikter, boooyeah!<3

 • Julia

  YEAH YOU GO GIRL! Hahaha, älskar det! Ni är så ärliga och bäst helt enkelt! 😀

 • Anonym

  Michael Jackson har definitivt opererat sig fler än 2 gånger, han har t.ex opererat hakan.

 • Anonym

  ÄLSKAR ERA RÖSTER! Underbara att lyssna på! Älskar stockholmska-dialekten, är själv från uppsala, där har vi ingen dialekt ish.

 • Smitsi

  Peter låter väldigt intelligent. Ni kan prata om träning och mat :).

 • jk

  Hon bad om kommentarer för podcasten, inte om MJ och hur många operationer han gjort. Det var intressant att lyssna på er! 🙂

 • Rebecca

  Helt jäkla underbart! Det här är nog den bästa podcasten jag har lyssnat på! Gillar att man får se en seriösare sida av Peter än den man är van vid han har en perfekt pod-röst!

 • Julia

  Fortsätt med det här för det var roligt och annorlunda!
  Man får höra en annan sida av dig/er än när man läser bloggen:-)
  Grymt bra!

 • Helena

  Du sjunker precis lika lågt som dina haters då du klankar på de som klankar på dig. Skitsnack är alltid skitsnack. Puss.

 • Anonym

  De jag störde mig på är hur ni spelar dumma och inte vet om paulas barn var fött eller vilken vecka dessie var i, ni vill inte visa att ni läser deras bloggar men ni gjorde det bara mer tydligt

 • Hanna

  Kul med podcasten! Roligt att höra er prata om allt och inget, superroliga är ni! 🙂

 • KÄR!

  jag älskade podcasten!

  Kan ni inte prata om misslisibell? Är seriöst allergisk mot henne! Klarar inte av elva åriga tjejer som sminkar sig så mycket för skolan!

  Själv har jag lite puder, eyeliner, concealer, mascara men bara väldigt lite! Och jag går i Åttan !?

 • Elli

  Yttra dig inte om saker du inte vet något om, sen är det före vecka 12 man får göra abort efter vecka 12 får du ansöka om det. Och vem säger ens sånna hemska saker som ni prata om? Att dessie kommer göra abort och gråta ut om det jävlar va dumt sagt…. Fick en helt annan syn på er 2 nu.

 • Matilda

  Riktigt kul att lyssna på! Ni överträffade verkligen mina förväntningar, haha! En sak jag undrar bara; jag hittar inte eran podcast på själva podcast-appen, kommer den komma upp där eller kommer ni bara köra på youtube? Det är ju så mycket lättare att lyssna på mobilen via appen liksom! 🙂

 • Pauline

  Hade ingen annan underhållning så lyssnade på din podcast i badet! Jätte kul att lyssna, spec eftersom du tog upp att dessie var gravid, hade ingen aning om det! Ska bli kul att höra nästa avsnitt!

 • firre

  as roligt att lyssna på! låter sjukt moget om man jämför med dina videobloggar, du borde göra mer sånt här så man får en djupare inblick om hur du egentligen är istället för att alla ska dra slutsatser av bilder osv, keep it up! 😀

 • Firre

  De alla skrev om MJ, sluta hacka på Peter! Han menade väl att MJ opererade sig till oigenkännlighet, inte som Kissie som endast har modifierat små saker? Även fast det endast var två operationer MJ gjort (jag har ingen aning men de var det som stod i kommentarerna) så måste det ju inte vara små saker, han föddes ju t.ex inte vit? Bara något jag ville påpeka.

  Jätte roligt att lyssna på förresten! Kul att få mer inblick om hur du är som person och inte bara de ytliga man oftast ser i bloggen, skit kul! 😀

 • Malin

  Tummen upp men sluta med dedär klickljudet som någon av er gjorde. Lite irriterande annars skitbra!

 • meniharry

  bästa, skittttt roligt juuuu <3 😉

 • Sarah

  Bra jobbat! Vilken bra start på podden 🙂 Beröm till er båda, särskilt dig Alexandra. Gillar att man får höra dig prata om allt mellan himmel och jord, det bevisar ju faktiskt att även du är mänsklig som oss andra. Bilder och text är inte alls samma sak som att höra dig prata.

  Till nästa podd skulle jag gärna vilja höra din version av kändislivet. När insåg du att du var känd, och vad var det som gjorde att du blev så känd (förutom att Katrin Z. länkade dig)? Hur kändes det när människor började veta vem du var? Berätta gärna lite om för- och nackdelar med bloggen och att vara officiell. Är du inte less på att aldrig få ha ett privatliv när du går ut i Stockholm till exempel?

 • Elvira

  Grym podcast! ni kanske kan prata om pikar mellan bloggare och sånt? 😀

 • T

  Riktigt bra o underhållande 🙂

 • Henny

  Riktigt bra! Gör en till! 😀 <3

 • Maja

  Du är väldigt intelligent och vältalig Alexandra! Likaså din bror. Riktigt intressant att lyssna på er! Jag vill definitivt höra mer!

 • Alexandra

  Glatt överraskad! Riktigt kul att lyssna på! 🙂

 • Monday-Lily // Kissie 4-ever

  Jag har sedan 1 år tillbaka blivit ett fan av Kissie!
  Är 34 år och gillar många av dina tips om hälsa, träning och kläder ..
  Hur kan man inte gilla dig? 🙂
  Grym PodCast

 • Frida

  Skit Bra! Vill gärna höra mer men lite positiva saker om andra skulle inte sitta fel de heller! Tycker det är bra när ni är 100% ärliga 🙂

 • jen

  är det bara jag som tycker peter låter som svampbob?

 • Anonym

  Haha alltså på riktigt allt folk här som aaaalltid går in på hennes blogg för att klaga på vad hon säger/skriver, ni är underhållande.

 • L

  Jättebra och underhållande! Jag tyckte dock inte att det gjorde något när ni ”inte höll er till ämnet”, det är kul när det är lite spontant också. Ni kan också försöka vara lite mer positiva, för det blir också roligare att lyssna på. Längtar till nästa! Kram

 • madde

  SÅ. JÄVLA. KLOCKRENA. Lätt bästa podcasten jag har lyssnat på!

 • FemteDecember

  Jag gillade podcasten och blev faktiskt positivt överraskad över hur mogna ni låter. Men jag bara undrar om du verkligen är störst?
  För på till exempel bloggportalen så är du på tredje plats. :/

  Så du kan ju egentligen inte kalla dig störst……

 • Olivia

  Stor tumme upp!! Fortsätt:)

 • Sarah

  För er alla som säger att det heter ”villtiago” som MJ så är ni heelt ute och cyklar.
  Det heter VITILIGO. Trust me, jag har den hudsjukdomen..

 • Rebecca

  Skitbra! Uppskattar uppriktigheten och det blir så himla mycket bättre när man hör tonläget, då vet man ju hur personen sa det..jag säger ofta det spelar ingen roll vad du säger, utan hur du säger det och jag tycker verkligen er pod bekräftar det. Gillar spekulationerna blandat med era tankar och åsikter. Ett roligt tema vore ju helt klart skvaller, alltså riktigt skvaller som inte folk vet. Men det kan ju också bli fel iofs. Annat tips kan vara skola, har ngn bloggare gått klart skolgången? Och röda trådar kring det typ 🙂

 • Sabina

  Jättebra podcast! 🙂

 • sofiiia

  Grymt bra!! Jag blev jättglatt förvånad över hur moget ni båda pratade!! Fortsätt med podcasting!! ♥

 • Michelle

  Asså i love you! ”hörredu din lilla tjockis”.

 • Gunti

  Shitt va skön du är kissies de visste ja inte. Skön visste ja att du var men inte såhär skön! Bra åsikter o skön attityd såklart:) kram

 • Klara

  Hej!
  Jag älskar eran podcast jag har suttit nu på morgonen och lyssnat medan jag ätit frukost och kollat lite grejer på nätet super mysigt…lite som att lyssna på radion….fast bättre! Jag älskar att ni är så ärliga ÅÅHH det känns så skönt inga j** falska människor!

 • Erica

  ”Podcääst” , Hahahaha

 • Anonym

  Sjukt bra!!! Vill ha ett nuytt avsnitt varje dag typ

 • Johanna

  Jag tycker podden var bra för det mesta, ni pratar om saker man vill höra. Däremot var det någon av er som började klicka KONSTANT med en penna? efter ungefär halva tiden, vilket var galet irriterande. Så skippa det nästa gång. Sen skulle jag vilja höra lite fler ämnen än just bara bloggare osv 🙂

 • Anonym

  NIce Kissie, blev impad som fan!

 • jenny

  ush vad tråkigt det här var. Var det inte du alexandra som var så trött på skvallerbloggar och bloggare som bara snackade skit om varandra. Var det inte du som tycket det var tråkigt med sådan inlägg eftersom du tycket att bloggen skulle handla om en själv och inte om andra. Det enda ni gjorde var att snacka om andra människors liv, DET måste ändå tyda på att varken du eller petter (peter?) har något annat att tala om. Men tack för tips på så många andra bloggar man kan läsa istället för din 🙂 för det här vara bara mjäkigt? (kissie style) Inget nytt och inget man vill höra igen?

 • malin

  så himla roligt att lyssna på, tycker verkligen ni ska fortsätta med detta!! 😀

 • Hanna

  sjukt jävla bra haha, bästa podcasten på länge!
  kommer inte lyssna på andra podcast’s på ett tag, känns sjukt lame jämfört med eran hahah! 🙂

 • thea

  hej Kissie! fick en heeelt ny uppfattning om dig nu. förut har jag tyckt att du är en självsentrerd bitch, men nu inser jag hur bra det är att du har egna åsikter och bra självförtroende, för det är det som gör dig till en bra förebild!!!

  nästa podcast kan ni väl prata om hur du blir trackaserad av andra bloggare och bloggläsare!

  kram

 • Milla

  Jag gillart! Ser fram emot nästa avsnitt! 😀

 • Anna

  Hej ! Jag läser din blogg då och då för jag gillar att läsa vad du skriver om skönhet, hud, hälsa osv. Men det är så tråkigt att lyssna på när du pratar om alla hat kommentarer du får och om hur folk beter sig hela tiden. Det är så tröttsamt att lyssna på! Folk kommer inte ändra sig, och det är bra om du står på dig att svara, men det är så tråkigt när man själv aldrig hatar på din blogg osv och gå in och läsa/höra dig prata om vad alla andra tycker och säger !

  Tack för mig.

 • Jessica

  Vadå att Dessie inte kommer föda sitt barn, pinsamt hur ni pratar om andra bloggare, kunde gissat på att ni är 12 år gamla. Seriöst.

 • Madeleine

  2 roliga samtalsämnen skulle vara mobbning och hur 10 åringar beter sig mot varandra idag 🙂

 • Bella

  Asså MJ har bara gjort 2 operationer, amagad. Kände att nån behövde säga det en gång till liksom ifall nån missade den första, och den andra, och tredje, och resten av alla hundra kommenterar om det liksom. Att jag ens lägger tid och energi på att skriva det här, ja måste tappat mitt liv. Precis som alla andra bitches som tror dom langar burns som alexandra antagligen inte ens bryr sig om.

 • Elin

  Skit bra podcast verkligen!! Jag håller med några andra av dom som kommenterade, jag tycker att ni ska hålla en podcast om eran uppväxt och liksom er bakgrund! Kram 🙂

 • Ellen

  Super intressant att lyssna på er! Ni är så bra! Tycker det är skitbra med kändisar som vågar säga imot och göra nåt åt dumma kommentarer! Du är en bra förebild Alexandra! Du är liksom inte fake, du säger som du tycker och det är skitbra! Det skulle betyda mycket om du läste den här kommentaren! Du är den bästa bloggaren som finns!❤

 • Carol

  Hej Alexandra!

  Jag tycker att det e bra att du säger så som det verkligen ligger till med dig och allt snack och lögner som folk hittar på om dig men åt andra sidan så tycker jag att det e fel av er att klanka ner på folk och säger att de vill ha uppmärksamhet genom att bli gravid. Jag själv har inga barn än men jag tycker att åldern spelar inte så stor roll iegentligen. Det e inte så att man ska skaffa barn när man e 16-18 år liksom för jag själv personligen tycker att man e för ung för det men det e som man själv känner. Det har ingenting med att man vill växa upp och bli vuxen snabbare för man kan inte växa upp snabbare bara för att man skaffa barn. Ex, jag och min pojkvän träffades när vi var 18-19 år gamla och idag vi e 25-26 år. Innan min sambo skulle aldrig tänka sig att ha barn men idag så vill han det och samma med mig. Vi har bägge jobb, bor tsm och har 2 fina vovvar men man måste helt enkelt känna sig redo. Det e mycket man måste tänka på. Det jag vill komma fram till att de bloggare som e gravida eller har barn e kanske det de alltid har velat och vet att de kan ta hand om barnet och kanske en massa andra anledningar. Jag själv läser din blogg lite då och då och jag får en uppfattning att folk kommentera om din utseende, vad du äter, operationer osv och där tycker jag att det e fel av de ens att yttra sig om det på ett negativt sätt. Då behöver de inte ens kommentera över huvudtaget. Jag e så säker att du vet vad du gör och vad som e rätt och fel och varför du gör vissa saker som du gör. Det har folk inte med att göra men ibland får du också tänka på vad du säger tillbaka. Man behöver inte alltid säga det man tycker och tänker om andra så som de gör mot dig.
  Tack för att du tar tid att läsa detta.
  Med vänliga hälsningar

  Carol.

 • Anonym

  För att vara en person som säger sig vara mer eller mindre besatt av Nicki Minaj är det ju lite konstigt att han inte ens uttalar namnet rätt…

  För övrigt en väldigt osympatisk podcast. Det bästa var väl att man verkligen kunde höra hur ni är som personer. Även om ni spelar roller så lyser era verkliga personligheter igenom (och de är inte särskilt vackra, tyvärr)
  Mycket innehållslöst och aningslöst babbel enligt mig.

 • Denise

  Har lyssnat säker 5-6 gånger, längtar tills nästa kommer!<3

 • tuva

  prata om musik, typ som ni bloggare gjorde och vad hände med din artist karriär? vad är historien bakom det hela??

 • Anonym

  Vilken härlig podd! Har fått helt omvänd bild av dig och Peter, när man bloggar kan man ju ge intrycket av att vara något ytlig, men det var otroligt uppfriskande att höra er vara analytiska och vakna. Det vore så himla roligt att höra er prata om ickebloggrelaterade ämnen som kanske populärkultur, politik eller samhällsfrågor! Kommer fortsätta lyssna, ta hand om er!

 • Anonym

  Jag tycker personligen att det här hela är patetiskt,
  Du väljer att öppna en blogg som HANDLAR OM DIG med offentlig identitet då får du ju självklart räkna med de ”patetiska drama kommentarerna”

 • Happy New Year 2016 Image

  I’m wanting to download some videos from various different sites like youtube, Google videos, and a few other sites for my entertainment at home. I’ve downloaded an extension from Media Converter for Firefox, but I don’t see it anywhere. Can someone recommend an extension to allow me to download online videos?.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *