Såhär såg jag ut igår när vi fick och åt middag 🙂 Ja, enligt vissa med min mamma och lillasyster haha.. Nej jag är inte här med dom, dom kom hem i förrgår från Finland (landstället) så det skulle ha blivit lite tight tror jag.. 😉 Fast håller med, det förklarar varför jag inte tog ett ”endast vuxna” hotell denna gång. Nej det var mest ett misstag från min sida (stort misstag..) som inte kommer upprepas igen, hehe.. Nej men ni är bra på att leka detektiver iaf, det ska ni ha.

Jag har faktiskt bara med mig ett par klackskor på denna resa eftersom det inte är någon festresa lixom, så ni behöver inte börja klaga över det.. Fast dessa skor är faktiskt några av mina favoriter – you know why? För dom är så himla sköna att gå i! Och jag gillar att dom är lite ”klumpiga” i klacken för jag tycker benen ser smalare ut då.. Fast det är jag det.. Klänningen har jag haft på mig förra midsommar, perfekt utomlands-klänning faktiskt!

 

Kommentarer (50)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *