Löjligt..

”Är det sant som en skvallerblogg skrev att du snodde bilderna på katterna?! Trodde jag inte om dig, buhuhu 🙁 🙁 <//3”

SVAR:

Jäklar vad intressant ett par katter vart då.. Inte för att vara sån, men det finns ju roligare bilder och blogginlägg än om ett par kattungar.. Visst är dom söta, men inte så jag behöver ta någon bild från nätet och säga att jag tog fotot? Haha iåsfall hade jag valt något ballare.. Men iaf, nu hade jag inte heller hunnit radera bilderna jag vart missnöjd med, tur det då så har vi lite bevis 😉 Men jag måste tydligen vattenmärk stämpla mina bilder så jag inte blir anklagad för stöld när andra sidor tar mina bilder. Jag har inget emot att folk sprider mina bilder, men gärna att dom anger mig som källa under eller något i den stilen.. Annars börjar folk hålla på att gapa om saker som inte ens stämmer. SUCK!


Posted in: Vardag
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *