Här ligger jag och leker modell.. Misslyckas dock, jag har faktiskt kollat på Americans next top modell och Tyra hade ju garanterat klagat på min tjockis-hals som jag fick på bilden 😉 Men vad gör det, någon modell ska jag icke bli! Även om jag har fått erbjudandet från gubbar som har bjudit på resor hit och dit.. Senast var en resa till st tropez och han som frågade mig var minst 40 +.. någon professionell fotograf tvivlar jag också på att han var. Självklart har jag alltid tackat nej! Blir livrädd över tanken att någon stackare faktiskt säger ja och blir utnyttjad på en sån resa.. 🙁

Nåja, jag njuter iaf av min resa som jag har betalat själv 🙂 Hoppas ni har det bra? Pratade nyss med Peter i telefon och han sa att det var 30 grader här om dagen hemma i Stockholm, skönt för er. Hoppas ni har passat på att sola lite då, själv brukar jag lägga mig i rålis och sola med vänner eller i någon park i närheten av där jag bor.. Tar med mig alltid Chloé då så får hon sitta och vakta mammsen 😉 Det är hon bra på, sitter alltid på min mage och morrar åt andra med sin ljusa röst, haha!

Posted in: Vardag
Kommentarer (81)
 • Amanda

  Hur kan en 150 cm människa få modell erbjudande?!

  • Felicia

   Borde finnas någon slags motsvarighet till körkort när det gäller att få använda internet, för folk med dessa korkade och idiotiska kommentarer borde fan inte få använda dator. Det spelar ju ingen roll hur mycket Kissie och alla andra bloggare ska få lirka sönder sin text för att inte försöka reta upp någon. Men ändå finns ju ni som bara tycks läsa rubrikerna och sen slänger er på tangentbordet för att skriva en kommentar i samma höga standard som en 12-åring. Fan, jag vill bara ordspy på er.

  • Linda

   Konstigt nog så är faktiskt dom korta betydligt snyggare. Vem vill se ut som en långbent ranglig sak som man bara behöver peta på så ramlar man.. Fler korta till modell jobben

 • jessica

  oj, jag har aldrig sett att du har så mycket bristningar :/ nackdelen med att gå ner snabbt i vikt..

  • Erica

   Det är nog snarare vattnet som har reflekterats 😉 Bristningar lägger sig inte så som dom gjort tex, på armarna och som alla ser så är det samma ”märken” på armarna och på benen. Så sluta leta fel.

  • johanna

   Man får inte bristningar av att gå ner i vikt, det är när man går upp i vikt fort huden inte hinner med.

  • jessica w

   haha vadå bristningar? hon har inga haha

  • Beatrice

   haha det är ju vattnet som ”speglar sig” så, ser väl alla?

   • Linda

    Jasså speglingarna i vattnet blir alltså ljudråsa och ser exakt ut som bristningar.. Den var sjukt bra. Det är bristningar men vad är det för fel med det. Man är inte sämre människa och dom festa har det eller kommer att få det. Ingen har barnhy hela sitt liv om ni tror det. Väx till er lite innan ni uttrycker er ute på internet och sårar folk

  • Elisia

   bristningar kommer inte för att man är fet/gåt ner i vik för snabbt. de flesta får det, och det är någonting man kan födas med 🙂 jag har en eller två bristningar, men jag är inte speciellt fet, och jag har inte heller gått ner i vikt! 😉

 • Anonym

  Har heller inte sätt dina bristningar tidigare!
  Har de kommit på senare tid eller råka dom bara synas ännu mer på bilden?
  Tycker inte det är fult bristningar faktiskt… Alla har dom ju? Tycker dessutom att det både är starkt och inspirerande att ”idoler” vågar visa att ingen är perfekt! 😀

  PUSS PÅ DIG

  • Maria

   Haha det är inte bristningar, det är reflektioner från vattnet + rivmärken från där hon sitter, och även om det var bristningar så skulle det inte göra något då det är naturligt!

 • ^

  Eller aa nästan alla iallafall 🙂

 • Ellinore

  Åh så fin du är! 😀

 • Soldie - freak in progress

  Modeller ska helst vara 175 utan klackar såklart. ^^ annars skulle det finns väldigt många fler. Nu finns det ju olika krav men tror det är standard 😛

  Gillar du söta saker, skönhet, hälsa och en väldigt personlig stil? Titta in!

  Kramis

 • Malin

  Hur kan du ha så mkt sträck/ärr på armarna & benen? Dessutom så har jag hört att man måste vara minst 170 på de flesta modellagenturerna iallafall.

 • Emilia

  hur lång är du? Blir de inte superkonstig bränna av den bikinin?

 • Michaela

  Din bikini är riktigt ful.

 • my

  kanske ska sola sidan också lite? 😛

 • Jag

  drar du in magen? why isf?

 • Hj

  En kommentar i all välmening, om du får massa förslag från gubbar om att du i princip ska hora för att få ta del av deras pengar kanske du bör tänka en gång extra över vad det är du utstrålar? Visst ska en tjej få klä sig hur hon vill och egentligen kunna gå naken på gatan utan att få skamliga förslag. Men världen ser inte ut så tyvärr. Och de här gubbarna ser på dig som en blåst, pengakåt bimbo med stora fejkbröst, blonderat fejkbröst och minimalt med kläder, maximalt med naken hud. Är det så du vill att världen ska se dig? Som en blåst brud som särar på benen vid ett löfte om en lyxig resa? Jag säger inte alls att du är en sådan person, men det är uppenbarligen den bild de har av dig. Så tänk ett varv till på bur du framställer dig själv. Och det gäller inte bara dig utan alla tjejer som tror att framgång mäts i materiella ting och ytlig, billig skönhet.

  • Anonym

   HAHAHAH, så sant!!:’D

  • Soff

   Det behöver ju verkligen inte vara den anledningen som gubbarna hör av sig?!

   När jag var och åt ute en kväll och hade boyfriend ieans med en body samt ballerina skor så var det en sliskig gubbe som faktiskt fråga mig om han kunde få min mail adress/ nummer för att ta med mig på ”modell jobb” resa…

   Alltså behöver man inte se ut som en ”bimbo” för att få sånna äckliga förslag!

   Fan vilken onödig kommentar HJ.. Trots att du skriver att det är i all välmening så är den rakt förolämpande.

   Sköt ditt egna liv

   • Vicky

    Det kan ju vara sa att du är naturligt snygg, och det var därför han försökte. Nu är det ju inte riktigt sa att Kissie har ett modellutseende, eller är söt ‘naturligt’…

  • Anonym

   Vet inte hur det är med andra, men jag ser inte Alexandra som någon ”pengakåt” blåst bimo, för till skillnad från andra så strävar hon mot sina mål, får in sina pengar och har kul.
   Om du nu inte tycker det är rätt så sluta klicka in på hennes blogg o få hennes lön att gå ner någon krona!

   • Hj

    Jag skrev inte att hon ser ut som en pengakåt bimbo, jag skrev att männen SER henne som en pengakåt bimbo. Viss skillnad. Och förresten är det här en publik blogg som tillåter kommentarer. Det innebär att alla får kommentera, även de som inte alltid håller med och gillar Kissie. Det är liksom så internet fungerar om du undrar…

    • melinda

     Och varför ska hon bry sig om några äckliga, patetiska snusk gubbar ser henne som en blåst bimbo?
     Vem i hela helvete bryr sig i överhuvudtaget vad män ens ser oss som? Det enda som spelar roll är att man själv är nöjd.

  • Helena

   Det spelar ju egentligen ingen roll om det du säger är rätt. Visst, de kanske ser på henne så. Men seriöst, tycker du att man ska rätta sig efter vad andra tycker och tänker om en? Skulle alla tänka så, du skulle världen aaldrig gå framåt.

 • Anonym

  Okej, ni som säger att hon har bristningar, snälla leta fel! Ni är ju helt jävla dumma i huvudet om ni tror att det är bristningar.
  Sen rubriken, blev jävligt störd på den. Du skrev den på ett sätt som gjorde mig sjukt irriterad.
  /tjej som har en dålig dag + PMS

 • Anonym

  vart har du köpt bikinin ???

 • anna

  Orka vara så självfixerad som du är.Din blogg är den mest självbeundrande bloggen av alla.Bara yta o ego hela tiden så trist.

 • Denise

  kissie,om du nu läser den här kommentaren så vill jag bara berätta att när du började blogga tyckte jag uppriktigt sagt att du var ett äckel..
  Dina videos som du lade upp hatade jag. Du lät hemsk,som en uppblåst bimbo och levde verkligen upp till det.. Men idag måste jag erkänna att jag tycker om dig och din blogg haha! Fast jag inte ens känner dig. Det jag menar är att det du numera skriver och dina videos är behagliga och spännande 🙂 vilket de absolut inte var förut.. Jag är inte den första att skriva så här men det kändes bra att göra det. Stå på dig! Det vet jag att du gör. Fortsätt med det du gör som bäst Alexandra,blogga och bara var DU. Pussar och kramar från lilla mig,hoppas du har det skönt där nere i Turkiet,älskar din blogg<3 hälsningar denise

 • Johanna

  Alexandra – du har en SJUKT vacker kropp. Kör hårt fprtsättningsvis <3

 • Anna

  Alexandra… Du behöver inte hålla andan, det syns väldigt tygligt på din hals att du försöker få den att se ut sådär. du är redan smal så det behövs inte. gör dig inte till 🙂

 • Saga Wihlsson

  Det är en jättefin bild! 🙂

 • Clara

  Jag tycker faktiskt om att du lägger ut bilder där du inte ser ”perfekt” ut. Alltså du har lite streck på armen och du säger själv att din hals ser konstig ut (jag tycker inte det ser konstigt ut sååå men du ser inte superavslappnad ut) och detta gör mig så LUGN. Det känns så tryggt att läsa din blogg. Även om du har gjort operationer osv så känns du ganska så avslappnad. Du provocerar en del men du blandar det med inlägg där du istället bjuder på dig själv och dina brister. Känns så mycket mer tryggt att läsa din blogg än Blondinbellas. Allt ska vara perfekt för henne (ååå jag gillar verkligen inte hennes sätt av vara. Och hon är inte ens i närheten av något typ av ideal), men du känns mer mänsklig.
  Och jag säger bara TACK FÖR DET. Jag läser dina inlägg och blir såå glad 🙂

 • Mats

  Om jag var den som tagit bilden så hade jag gett din hy en jämnare och brunare ton samt gjort något åt din arm som inte ser bra ut. Sen en annan ansiktsvinkel där ditt öga inte skymtar vid solglasögonen. Halsen ser inte så bra ut heller. Skulle också ha föredragit en annan överdel utan snören, störande när vattnet syns igenom. Håret är bra och även benvinkeln.. Bilden har för låg upplösning för att jag skulle kunna genomföra dom förändringar jag angivit enligt ovan. Mvh. Mats Nyström.

 • Kajsa

  Sååå fin blogg! Kolla gärna in min bloggar massor om skönhet och tipsar mycket om bl.a kläder,bra ställen att shoppa på m.m. KRAM

 • corinne

  omg, ge mig din kropp tack

 • Matilda

  Som att dom menade det? De va nog ironisk dom är inte alls fetta!! Super snygga 🙂

 • DeMarkey - LiveYourDreams!

  Ja någon modell är du inte men snygg är du verkligen. Modeller är sällan snygga, utan har bara väldigt speciella drag som gör dom vackra oavsett smink och kläder, dom passar i allt och kan göras om på många sätt. Men att vara snygg som du tex, är mycket bättre, då är man snygg hela tiden. =)

  Fin bild

 • Gabriella

  Shit va snygg kropp!!! Dödlig!!

 • Kossan

  Du skulle va såå snygg som modell!! Du har verkligen perfekta kroppen!! Du är helt perfekt lixom!! Älskar din blogg den är bara bäst!!
  Ps. Snälla gå in på min nya blogg skulle bli såå glad!! (klicka på namnet) 

 • petra

  Du är profection !!!!!

 • Mija

  It´s a pitty that the translation dos not give the right sense of what you´re saying 🙁 Nice Picture anyway! 🙂 I hope that one day you will write posts in english! )

 • Linnéa

  Jag vill bara säga det att du är gudomligt fin! En urläcker kropp! Du förtjänar att unna dig absolut! Och dina lår är inte alls tjocka! Jag vill bara säga det att du är en stor inspirationskälla för många människor! Jag är 17år och känner att min kropp är helt ur balans… jag har aldrig klarat något mål som jag satt upp, jag ger upp för lätt! Men vill tacka dig, du är en stark kvinnlig individ som får oss andra att kämpa! Hoppas att din semester är underbar, det är du värd!

 • Kimberley

  Damn, jag skulle vilja ha din kropp! Underbart fin 🙂

 • Essi

  Du är vacker! 😀 och du är min idol, pus

 • Amanda Åström

  Jag förstår jag jag är en i mängden som skriver nu, men vill bara säga att jag läst fin blogg i flera år och älskar din blogg! Och jag tycket det är helt otroligt att du orkar ta all skit du får från många. Men var stolt över dig själv Alexandra. Skulle gjort vad som helst för att ha din kropp!

 • Emelie

  Sjukt snygg kropp tycker jag! 🙂

 • Monica

  Hej,

  du ser super snygg ut i denna bild..
  Inga fel om hon har bristningar..låt människan leva.

 • Andreas

  Tycker verkligen inte att dina lår blivit feta. Däremot tycker jag att du börjar se mer vältränad och sund ut. Gillas starkt, gå inte tillbaka till att bli rangelben!!

 • Melissa

  WOW!!! Vilken underbar bild du fick till! Menar det verkligen du är såå himla söt och vacker Alexandra! <3

 • En tuff tjej

  Alla kommentarer med åsikter som nervärderar Kisse är till 100 procent människor som mår dåligt eller som är avensjuka. Säkert någon fläskig typ som sitter där hemma vid datorn och kommenterar bristningar osv bara för ni själv sitter där hemma med bristningar, ha en bra dag. Snygg du är Kissie

 • Anonym

  Jag önskar att jag hade råd med silikon tuttar och en träningskompis. Jag har inga kompisar, ingen vill vara kompis med tjejer som blir våldtagna och är fattiga. Hur mycket kostade dina bröst? Jag såg dom på youtube eller är det bara rykten? Du har en väldigt fint kropp på denna bilden? Snygg bikini. Varför har du sånna grejjer i läpparna? Är inte du tillrekligt söt ändå?

 • Cindy

  Jag önskar att jag hade råd med silikon tuttar och en träningskompis. Jag har inga kompisar, ingen vill vara kompis med tjejer som blir våldtagna och är fattiga. Hur mycket kostade dina bröst? Jag såg dom på youtube eller är det bara rykten? Du har en väldigt fint kropp på denna bilden? Snygg bikini. Varför har du sånna grejjer i läpparna? Är inte du tillrekligt söt ändå? Har du många chatt kompisar?

 • az

  guuud va snygg du är!! helt perfekt är du just nu. vad glad jag blir av att se dig såhär! 🙂

 • Friherinnan

  Sjukt snygg bikini!

 • Friherinnan

  Äääälskar bikinin!

 • Måns

  Men så snygg du är!!!

 • ME

  YOU LOOK GREAT ALEXANDRA. I’ve never read the comment section on your blog before and it’s SAD how ugly some of those comments are.
  IMO you’ve never looked better, the weight is perfect on you, you look fit and your proportions are more balanced.
  You’ve become SO much more natural and you really look like you’re happy and at peace with yourself.
  I think it’s crazy how the majority of the comments under this post are debating whether you have stretch marks or if it’s a water reflection. It’s like people want to find flaws ALL the time so they feel better about themselves..
  Instead of doing that, they should really say ”It does NOT influence me, whether she has stetch marks (or any other ”flaw”) and being rude and pointing it out will NOT make my OWN flaws go away!”
  And even if those lines were stretch marks, we should celebrate you for not caring and just having fun in your bikini.
  I really hope that this negativity does not influence you or any other girl that reads those comments.
  If we start measuring one’s value by wether they have some stretch marks or gained 2 pounds, then there is literally no hope left for mankind.
  Love, F

 • Bananflugan

  Snygg bikini!

 • S

  Hej! JÄTTEVACKER ALEX!! kAN DU SKRIVA VART DU KÖPT DEN FINA BIKININ?

  MVH

 • nadjia

  Jätte snygg bikini! vart har du köpt den?

 • nadjia

  vart har du köpt bikinin?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *