Turkisk mat

Ikväll vart det turisk mat, riktigt gott 🙂 Mycket kryddor och såser.. Det som ni ser på bordet är förrätten som bestod av olika såser med smak av nötter och bönor. Ostar serverades också med hasselnötter, udda men väldigt god kombination 🙂 Sen vart det en soppa, inte riktigt min smak eftersom den smakade extremt mycket smör.. Så smakade bara lite, för sen var det dags för huvudrätten vilket var lamm. Den var helt OK! Sist jag åt riktigt gott lamm var faktiskt också i Turkiet, senast jag var här med bloggligan 😉 Till efterätt tog jag en klassik tukisk efterrätt som bestod av baklava. Väldigt sockrig och väldigt, väldigt söt.. Gott om man tog små tuggor, hehe 😉

Och efter en halv flaska vin som jag delade med mitt sällskap så är jag lite rund om fötterna, tur att det var nära hem igen då.. Hade höga klackar på mig som vanligt. Fast lyckades ta lite outfitbilder innan middagen och vinet 🙂 Så dom bilderna kommer jag slänga upp imorgon, nu är jag supertrött. Klockan är en timme fram här, dvs halv 10 nästan.. Haha men jag är trött också för jag var uppe klockan 6 imorse och tog en solplats. Imorgon får jag gå upp halv 6 eftersom imorse var platserna redan nästan tagna..

God natt på er 🙂

Osminkad 🙂 Har bara fyllt i ögonbrynen..

Posted in: Vardag
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *