Morgonsken

God morgon alla 🙂


Börjar dagen med denna 2 bilder från igår som jag tycker vart riktigt fina och beskriver känslan här. Dom var tagna tidigt på morgonen, vid halv 7 tiden. Tycker man ser det tydligt på första bilden att den är tagen väldigt tidigt på dagen, ni vet när solen precis har börjat gå upp och det är en härligt sken över hela stranden och poolen.. Älskar det! 🙂 Tycker det ger ett romantiskt och behagligt sken.. Jag är mer för soluppgång än solnedgång.

Någon kommenterade att jag lägger upp för mycket bilder på mig själv och för lite på omgivningen?? Brukar vara att folk klagar på att det är tvärt om.. Men jag kan ju försöka göra några nöjda iaf 😉 Jag personligen tycker mer om bilder på personer när jag läser bloggar, fast det är klart man kan variera lite. Dock tycker jag det är svårt att få till riktigt fina omgivningsbilder då det är folk precis öööverallt haha.. Men ska försöka ta lite fler 🙂

Posted in: Vardag
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *