Somnade vid poolen idag när jag låg och tittade på family guy, haha så himla skönt 🙂 Somnade som tur var under parasollet, annars hade det kunnat gå riktigt illa.. Dock vart jag lite röd ändå 🙁 Men det går över, imorgon tar jag det lungt i solen. Och så ni vet, flaskan på bilden är inte min. Jag använder solfaktor med uvskydd, jag vill inte få cancer!! Jag använder 30 och 15 i skydd..

Btw, haha såg någon kommentera att jag skulle vara här själv på semester? Ja absolut.. Därför jag alltid har 2 kaffekoppar på mitt bord, 2 vattenflaskor osv.. Sen går jag runt och frågar alla främlingar här på hotellet ifall dom kan ta bild på mig, så det ser ut som jag har koompizzar.. Det är tydligen viktigt hihi! Klart jag är här med någon, dock vill den personen inte vara med på bild eller i bloggen. Det är bara respektera! Annars hade nog folk inte velat åka med mig på semester 😉

Posted in: Vardag
Kommentarer (27)
 • Julia

  Hej, jag undrar vart du förlängde dina ögonfransar? Hur mycket kostade det? Hur länge håller dom? Ha en riktigt skön semester fina du!

 • Johanna

  Gud vad avis jag blir, vill också ha det riktigt varmt 🙂

 • Anonym

  Alla fattar ju att du åker på semester med din kille, med vem annars liksom? xD Vissa kanske vill vara anonyma men alla fattar ju trots allt att du säkert är där med din kille xD

  • C

   Det verkar mer som att hon är där med sin mamma och lillasyster, när man lägger ihop vad hon skriver. Flera som tror det.

   • Anonym

    Hennes bror är barnvakt åt Chloe och hennes mammas cocker spaniel, så det verkar vara mamsen och syster. I WAS RIGHT! Moahahaha detective work! Jag har inte mycket för mig dessa dagar haha

    • Mari

     Jag skrev att ni skulle läsa Peter08bloggen,,inte endast kolla bilder.Hade ni läst står det tydligt att P och A:s mamma har hämtat hem vovven.HaHa vilken detektiv du Anonym är.// Mari

     • C

      Du vet väl att hennes mamma har en man, kan vara han som tar hand om hunden, för att P verkar ha det jobbigt med 2 hundar.

  • Anonym

   Plus att man aldrig ser vattenflaskor när hon är med nån annan, då är det fina drinkar vid poolen, partybilder… och även bilder på sin pojkvän som är retusherade. Nu ser man inget inget ingen ingen. It’s obvious

 • att finnas utan att leva

  nice 😀

  – en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

 • Sara

  Alltså.. Jag fattar inte, har du och din pojkvän ”C” gjort slut?

 • KNULLA MIG

  HAHAAHAHA OKEJ så PINSAMT!

 • Ril'ey

  ..vill bara säga att..
  1.himla tråkigt att du inte berättar om din
  Pojkvän ..(idk why men typ alla bloggare
  Visar / berättar om sin pojkvän..men DU
  Son har ganska stor blogg så….ja…

  2. När jag började läsa din blogg
  Så tyckte jag det var liite intressant/are
  (Inte längre) men läser ändå..ja..

  Tack för mig, kram;)

 • Anna

  Kan det vara så att kissie är på semester med sin mor och av nån anledning inte vill skriva det i bloggen för att undvika töntiga påhopp från diverse andra bloggare/kommentatorer?

 • Mari

  Sluta tjafsa om vem Alexandra är med på sem.Bara gå in på (bror)Peter08 blogg och läs,inte endast kolla bilder.// Mari

 • Andrea

  Kan du snälla ge dina bästa turkiet tips?? Jag är också här och skulle behöva lite snabba tips på utflykter m.m. Snälla snälla du skulle vara bäst. Din blogg äger! Puss

 • Beauty For Life - En skönhetsblogg för alla

  Smart med karoten i solkrämen så man blir ännu brunare! 😀

  60 % rabatt på lösögonfransar, guide för hur du målar de perfekta ögonbrynen och mycket mer uppe på vår blogg! Titta in vetja 🙂

 • HelinMessi

  Hej !
  När byter du header och design ?

 • Maria

  Du vill inte ha cancer? Nej, det är väl självklart. Men ändå utsätter du din hud för solen. Hur många gånger har du inte solat i solarium? Hur många gånger har du inte bränt dig i solen? Vid varje sådant tillfälle riskerar du att få cancer. Dessutom skriver du att du oftast blir röd och inte brun. Har man en sådan hy är risken för hudcancer ännu större.

 • Stephanie

  Heej, jag har en fråga och hoppas på att du kan hjälpa mig.
  Det är så att jag har försökt att beställa en Michael Kors väska från
  deras riktiga hemsida men problemet är att det kommer bara upp
  Untied States som jag kan välja mellan. Och jag vill helst ha en
  äkta från deras hemsida inte en falsk. Jag undrar vart du har beställt din
  ifrån?

 • olivia Karlsson

  http://okarlsnb.forme.se/

  – se min förvandling efter 12 KG VIKTNEDGÅNG!

  – TIMBAKTU LÄNKADE MIN BLOGG!

 • Hanna

  Varför visar du aldrig din solskyddsfaktor med 30? Eller har jag bara missat det?
  Isåfall tipsar du om dina solskyddsfaktorer? 🙂

 • Matilda

  Säger som Hanna. Och alla vet att niveas solskydd med karoten endast är spf 6…finns det en med högre solskydd får du gärna berätta vart du hittat den, letat som en galning i alla affärer och på internet..

 • Anonym

  LEV LITE!! Superbra att folk skyddar sig mot solen men allt detta noj om cancer och alla dödliga sjukdomar man kan få av ditten och datten börjar bli så sjuuukt tröttsamt.

 • Anonym

  äru så blond att du tror att man får cancer av de ? de säger att man får cancer av foppatofflor med . asså? no offense men seriöst.

 • caroline

  Du bör ha 50 i skydd för din ljusa hy när solen är så stark som den är utomlands för att skydda den mot cancer. 15 gör varken från eller till. 30 är inte heller nått att hänga i granen när man pratar utomlandssemester. Dessutom bör man ändå aldrig sola utomlands även om man har solskydd, bara röra sej i solen och gå i skuggan kl 10-15 då solen är som starkast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *