Nu är det dags för middag, vi har bokat bord på en italiensk restaurang ikväll. Skönt att skippa den ”vanliga” restaurangen som vi går till varje dag annars. Allt smakar typ likadant? Alla efterrätter smakar verkligen exakt samma, fast dom har typ bytt form och färg på olika rätterna.. Haha! Samma sak gäller kycklingen och köttet, konstigt nog smakar dom också exakt likadant? Är det sättet dom tillagar det på eller jag vet inte..  Inte för att klaga, men som sagt ska det bli skönt att byta lite ikväll 🙂

Har btw tagit superfina bilder idag vid ”vattenfallet” som vi har vid poolen, tur jag har en sån bra fotograf med mig.. 😉 Hehe.. Ska visa bilderna senare. Dom kommer nog upp imorgon, jag försöker köra på ca 4 inlägg per dag medans jag är borta på semester. Det är väl lagomt och OK va? Jag måste ju också ta lite semester, jag har ju ingen semesterledighet som dom andra har med andra jobb. Eller jo, jag har det på papper men det går ju lixom inte helt att bara ta en paus sådär.. Nej, sånt ska vi inte prata om nu 🙂 Hörs imorgon fina läsare!

 

Bilder på lite efterätter som dom serverar här..

Posted in: Vardag
Kommentarer (35)
 • KNULLA MIG

  HAHAHAde använder nog SAMMA KRYDDA 😀

 • ida

  Åh sweet jesus vad gott allt såg ut 😀 hahah!

 • Lina

  Åå snälla lägg ut steg för steg med bilder på hur man sminkar näsa+ansikte smalare! Ta gärna med vilka produkter du använder då också, kram

 • Jo

  Nej nu blir jag nästan ledsen. Du vet verkligen ingeting om samhället..

 • Frida

  Hej Kissie/Alexandra!
  När jag var i Turkiet så smakade maten på mitt hotell olika vare dag både maten och efterrätt. Synd att det var så på ditt hotel på mitt var faktiskt maten helt fantastiskt! 🙂

  • Alyxchanda

   Mjahah ja.. Jag trodde först att det vat en
   Riktig grillad sköldpadda.

   Såhär efteråt.. Det är väl eb chokladkaka?
   Ehehe

   Oh vad jag är ute och cyklar idag ! 😀

 • kissies blogg: antingen om hotellmaten eller om sin bränna...

  förrutom att andra människor har riktiga jobb där dom.. typ… ja räddar livet på andra människor etc
  så kan det vara bra med semester..
  fast iof får inte vårdpersonal semester eftersom de går in på sin semester också
  för annars Dör.. människor…

  du Förlorar bara pengar..

  För det andra så varför skriva ”Inte för att klaga..” det är ju det du gör?

  Kan du inte skriva lite mer om hur det går att bli brun
  det är alltid jätte intressant…

 • Alyxchanda

  Åååh skämms ! 😉

 • Jenny

  Haha vilka annorlunda skapelser 😀

 • Sarah

  Dags att ta en riktig kultur resa nästa gång kanske? Vad är det för mening att åka iväg på all inklusive & bara hänga på hotellet hela tiden? Gud va tråkigt det verkar! Hade själv hellre stannat hemma 😉 Fast mitt hem är NYC så jag är jättegärna hemma 😉 höhö! När jag är ute & reser så tar jag massor med bilder för att vara mina läsares ”ögon” även i New York.. Tycker det är lite tråkigt att andra bloggare inte visar sånt utan vara en massa ytlig skit.. Sen att förespråka plastik operationer & sån skit? Seriöst? Jag tycker det finaste som finns är en tjej som är naturlig och älskar sig själv oavsett hur hon ser ut! En man vill ha en riktig kvinna inga Barbie dockor..

  Tjejer NI ÄR FINA SOM NI ÄR!! Har man en ful insida så spelar ytan ingen roll!

  Kika gärna in mig blogg om mitt galna liv i New York! Växjötjejen som lämnade allt för kärleken & livet i USA!

  http://www.sohohousewife.com

  Love från New York! <3

  • iofsfaständåinte

   Fast människor vill kanske få ut olika saker med sin semester. Just denna var antagligen för att hon bara ville koppla av, sola och bada. Varför lägga sig i någon annans semesterval?

   Sen är det upp till var och en vad man gör med sin kropp. För alla är det inte viktigast vad ”en man vill ha” ….

 • Lisa

  Coola bakelser! 🙂

 • Alex

  Skillnaden är att det flesta ”vanliga” människor har ett jobb där de arbetar 7-16 varje dag (eller ja har givna arbetstider i alla fall). Det kan du ändå inte säga att du behöver göra. Vill du ”jobba” en timme en dag så kan du det. Och visst kan du låta bli att ”jobba” när du är iväg på någon resa. Det är ju ändå upp till dig själv. Det är ingen som tvingar dig att göra ett visst antal inlägg per dag.

  • Anonym

   Om det inte står i hennes kontrakt med improveme (eller vad de heter) hur många inlägg hon måste göra per dag. Hon kanske även har krav på sig på ”semestern” så får hon den delvis betald eller nåt. Mina spekulationer bara…

 • elin

  snälla kolla min blogg en trogen kissies läsare här 🙂

 • Saga Wihlsson

  Sommar betyder inte ledighet för alla. Jag går i gymnasiet vanligtvis men i sommar jobbar jag heltid på ICA! 🙂

 • petra

  besök min blogg babes !!!! ;*

 • A

  Din brorsa har på sin blogg kommentar ”E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *.
  Han får nästan aldrig några kommentarer som du.
  Jag tror att det är p.g.a. man måste ge ut sin mejl och namn.
  Hälsa till din brorsa att om han vill ha ”kommentarer”. Så måste han nog ta bort det där.
  Han förlorar nog många bloggläsare också skulle jag tro

  • Anonym

   Jag kan inte kommentera på hans blogg (även fast jag fyller i de obligatoriska fälten). Mina kommentarer syns aldrig. Kanske har han blockerat mig? Jag skriver inget elakt men är ganska kritisk (även konstruktiv kritik)

 • Sali

  Ta semester blogga en gång om dagen, då kan du ju skriva vad du gjort under dagen! En sådan fin människa som dig förtjänar faktiskt en fin semester utan att använda hjärnan allt för mycket!
  Du är bäst! Älskar din blogg!!!

  Mvh en trogen läsare!

 • Anonym

  Så går det när man som du är korkad och bokar skräphotell
  med all inclusive!

  Bedrövligt att bo på det sättet och inte få se och uppleva
  landet. Typiskt korkad svensk som inte är van
  att resa.

  • Anonym

   Hon är där med en lillasyster och mamma, inte så lätt att leva kissiepissie style då

   • C

    Precis samma vad jag tror, att hon är där med sin mamma och lillasyster. Kanske hennes lillasysters huvud som syns på bilden med den gröna biltårtan. Kan även förklara varför hon inte super sönder sig, som hon alltid annars gör.

 • Anonym

  Jag är nu 100% säker på att du är där med din mamma och lillasyster. It all makes sense now moahahaha
  Barntillåtet… hänga vid pool…. ”disco”…bio….. KANINER!! Hoppas lillan har kul
  Varför du gömmer detta fattar icke jag

 • Mimmi

  Hej kissie!! Vilket hotell är det ni bor på? Ska själv åka till Turkiet alanya om en månad och tror att vi har bokat hotellet du bor på, hur är maten och hotellet? Skit i alla som hatar och kör ditt race 🙂

 • LORISSA LOVEBOMB

  Det var likadant när vi var i grekland och beställde kött (nöt/fläsk/kyckling). Allt var liksom kryddat samma och dränkt i samma sås typ. Smakade ingen som helst skillnad. Försök hitta lokala restauranger som inte satsar på turism, och sök lokala rätter där. Brukar alltid bli bäst.

 • Erica

  Här kunde man lätt gå upp 5 kilo. Tur jag inte är där, men skulle gärna vilja. Du är snygg som alltid.

 • Anonym

  gulligt att din lilla syster är med, Ser hennes lilla huvud med tofsar. Så söt tjej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *