Omgång 2! Jag måste lära mig tycka om ostron, och om ni tittar på bilderna så ser man ingen större förbättring sen senast (länk).. Haha! Dom andra runt mitt bord skötte sig rätt bra, speciellt i jämförelse med mig. Denna gång testade jag även med citron, vilket jag inte gjorde förra gången.. Fast det var ju f*n ingen förbättring? Smakar fortfarande som en kalsong hittad på havets botten.. Förutom ostron älskar jag allt som kommer från havet, musslor, kräftor, bläckfisk mm..

Nej nu ska jag gå ner till apoteket och köpa Alvedon, somnade om nyss och tror jag börjar bli sjuk igen.. FAN! Har huvudvärk och ont i hela kroppen.. Inte kul alls.. Och idag ska jag inte göra någonting alls, det är planen. Annars blir jag aldrig frisk. Jag hade egentligen lovat att gå på barnkalas, men jag har så ingen lust med skrikande ungar at the moment.. Kanske inte så konstigt? Jag är ingen barnmänniska, och ännu mindre med dunkande huvudvärk..

 

Jag vet inte vad ”poker face” är för något..

Posted in: Vardag
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *