Såhär fint hade dom dukat upp när vi kom till våra bord, så himla fint 🙂 Kapten kom även och hälsade oss välkomna, vi fick komma upp och sätta oss där han styr allting. Väldigt spännande, men ni får veta mer om det senare.. Givetvis dokumenterade jag det också.. 😉 Tar mitt jobb som bloggare väldigt seriöst! Middagen var väldigt, älskar hummer! Pilgrimsmusslor serverades också, massa räkor och annat smaskigt. Vi hade ca 6 skaldjursplatår sammanlagt, vanligtvis blir jag inte mätt av det men jag art proppmätt. Eftersom kapten bjöd på drinkar också så avslutade jag maten med kaffe + baileys i. Så himla gott!

Ps. Kul att alla bittertanter ska kommentera och säga jag är bakis och inte sjuk idag, som att dom lever i min kropp och vet exakt hur den funkade? Haha lite roligt också eftersom jag var den som drack minst faktiskt.. Dessutom skulle jag väll isåfall också ha varit bakis IGÅR och inte idag? Öhh.. Men som vanligt ska folk kommentera utan att tänka och bara bry sig om fördomarna dom har. Trångsynta människor..

Posted in: Vardag
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *