God morgon! 🙂


Haha jag somnade halv 10 igårkväll.. Var så himla trött efter kryssningen + jag hade verkligen svinont i halsen som vanligt 🙁 Så nu sitter jag och dricker vaniljte med honung. Så himla gott, och honung ska dessutom vara superbra för halsen när den irriterar.. Dock påminns jag bara om London eftersom jag drack typ 5 koppar te med honung där för jag inte kunde prata haha!! Jag och min hals alltså.. Men denna gång lär jag inte tappa rösten, så ont har jag inte. Behöver mest bara ta hand om mig själv, ska dricka lite c-vitamin snart också..

Här börjar iaf alla bilder från kryssningen komma upp, äntligen va? 🙂 Jag tog inte med mig datorn för den var så himla tung. Och nu i efterhand är jag glad att jag inte tog med mig den, väskan vägde bly av alla alkohol som jag hade köpt på taxfreen haha!! Kan visa sen vad jag shoppade, eller blir folk sura om jag skriver om alkohol med tanke på hur unga läsare jag har? Vad tycker du..? Iaf, åter till bilder från kryssningen! 🙂 Här är bilder från när vi direkt kom in på fartyget och möttes upp i våran gemensamma svit. Vi drack bubbel, Daniel började prata i min klacksko (??) och sen låg vi och myste i sängen.. 😉 Folk har börjat förstå att det är Daniel som är min nya kärlek här i livet..

Kryssningen var en hit! Allting gick superbra, förutom att min stalker var ombord… 🙁 Men annars så, helt perfekt! Och ett start tack till Silja Galaxy som bjöd på upplevelsen, flera bilder kommer snart! 🙂

Posted in: Vardag
Kommentarer (37)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *