Halloj!

God morgon!


Hoppas ni mår bra? Jag mår kanonfint tackar som frågar.. 😉 Hehe.. Jag tänkte börja dagen med att gå till gymmet och springa/ powerwalka lite. Ska först ta ut Chloé bara. Hon är inget fan av att powerwalka direkt.. Därför gör jag det utan henne 😉 Även om latmasken behöver röra på sig lite. Jag drog faktiskt och gymmade igårkväll efter eventet, jag drack ingenting och det berodde nog mest pga bilen såklart! Men jag hade redan smått planerat att röra på mig efter.. Nu är det roligt igen att gymma för jag känner att jag börjar få tillbaka min ”vanliga” kropp igen.. Skönt! Dvs magen blir sakta men säkert tightare och magmusklerna börjar ploppa fram osv.. Sjukt hur mycket jag förändras när jag låg hemma och hade magproblemen?

Här är även lite fler bilder från eventet som vi var på igår, det är väll alltid skojjigt? 🙂 Vart ju faktiskt en hel del med bilder.. Och några av er frågade vart min rosa topp kom ifrån, och jag tror nog faktiskt jag missade att skriva det? Den kommer iaf från ZARA och finns i flera olika färger (svart, vitt, rosa och turkost tror jag..). Tog lite outfitbilder också faktiskt, slänger upp dom snart här på bloggen så får i kika 😉

Posted in: Vardag
Kommentarer (40)
 • Islandsryttare och träningsfreak!

  Härliga bilder och vrålsnygg hela du!
  Ser ut som en bussinesswoman 🙂

  Idag ska jag rida, grilla med vänner och shoppa 😉

  http://www.finest.se/lollokitty

 • soldies

  Det ser ut som en boksigngerig eller hur det stavas. Men ändå kul!

  Glöm inte att delta i tävlingen! Soldies.blogg.se

  Kram julia

 • amanda

  Hej! Jag och en kompis ska till Stockholm i sommar, och jag undrar om du kanske hade kunna skriva ett inlägg om vad man bör hitta på när man är där? och vart man bör shoppa osv? både billigt och lite dyrare! vilka caféer och restauranger som är bäst/mysigast? både billigare och lite lyxigare alternativ! puss och kram!

 • Elinfresh

  Kissie, gör som jag! Ha lite lättklädda bilder i din header 😉

 • Zobeideh

  Hoppas du får en trevlig fredag 🙂

 • Kenta

  Daniel´s bihang igen..?

 • Elin

  Din mediatränare eller han som skrivit boken om Madeline. Han är ju en person som hängt efter överklassen sen han började arbeta. För mig känns han som en jobbig efterhängsen människa som aldrig fick bli prins och bara måste typ vara med i det gänget. Och det enda sättet för honom att få en gnutta av det är att skriva artiklar om de gänget eller böcker.

  Förr brukade den mannen skriva töntiga artiklar om Madde samt Victoria. Han var knappast omtyckt av kungafamiljen heller väl?

  Tycker bara det sä himla fånigt när ni alla samlas kring en bok om en kvinna som inte ens bryr sig det minsta om er. Hon är ju inte ens där själv. Betyder ju bara att ni sitter och bryr er och skriver böcker om en tjej som madde som inte ens bryr sig om er.

  Så töntigt.

  Töntigast av allt är ju din mediatränare. Som konstant hängt efter dessa människor. Kåt på överklass eller vad.

  • Anonym

   och hur vet du vad madde tycker och vad hon bryr sig om och inte bryr sig om?? har du snackat med henne, tror knappast det. och vrf tror du kungafamiljen inte tycker om honom??

   • anonym

    Det är allmänt känt att kungafamiljen inte tycker om skvallerjournalister,
    och Daniel var under flera år värst av alla.
    Deras skriverier var faktiskt en av anledningarna till att Madeleine flydde Sverige.

 • Elin

  Det värsta som finns är människor som hänger efter överklassen som små råttor och äter upp varenda smula som landar bredvid dem.
  Är man inte överklass. Ha lite klass och sluta vara så efterhängsna. Det saknar nämligen helt klass att bete sig som ni. Klass är något man kan ha även utan pengar. KLass är att veta hur man ska bete sig i olika forum och sammanhang.

  Det roliga med din mediatränare är att han hänger efter överklassen som fan men saknar all klass själv. Bara för att man sitter och äter på Sturehof så betyder det inte direkt att du har klass.

  Jag har arbetat på Sturehof när jag var yngre som servitris. Och kan ju inte säga direkt att de som kommer dit och äter har den bästa klassen jag sett.

  De är rätt konstiga människor de flesta.

 • Amelie

  Bara jag som ser hennes dåliga hållning eller?

 • A.

  Du är så snygg kissie!!

  Säljer en superfin klänning strl. XS på tradera, in och kolla! 🙂
  http://www.tradera.com/svart-klanning-tunika-med-strass-strl-xs-auktion_301742_183267465

 • Anonym

  Haha, alltså känns det inte pinsamt att han skriver en bok om en person som inte ens är med då vid lanseringen/eventet? Blir ju otroligt komiskt när hon inte vill delta, och han är ju pinsam som vill tjäna pengar på någon annan som inte ens bryr sig om honom.

  Du kan väl berätta vad du tyckte om boken för du måste väl ändå ha läst den, annars skulle jag känna mig bra dum att gå på en boklansering.. Ni är ju bundisar så du måste väl ha fått ett ex tänker jag?

   • anonym

    Alexandra, du kan väl ta och tänka efter lite ! ?
    Daniel tjänar pengar på att fläka ut Madeleines privatliv i en bok som hon absolut inte har godkänt.
    Hur skulle du känna om någon tjänade pengar på att fläka ut ditt privatliv i en bok, mot din vilja ?

   • Nelly

    Det tragiska är Kissie, att du använder orden bitter och avundsjuk vid så fel tillfällen. Och hela jäkla tiden! Du verkar dessutom vara ytterst ömfotad och lättstött för att vara så pass ”tuff” dom du själv försöker påstå.

    Jag undrar btw också över om du har läst boken? Vad tyckte du om den?

    • Moa

     Håller med dig Nelly. Ordet bitter verkar användas så fort det inte kan ges ett konstruktivt svar, ja då kan man ju alltid dra till med ordet bitter eller avundsjuk!
     Det är en konst att kunna ta kritik och det är ännu mer ett tecken på mognad om man kan kontra med konstruktiva svar om man upplever sig få negativ kritik..

  • Anonym

   bara för att hon inte där betyder det verkligen inte att hon inte bryr sig fattar du väl. hon e ju prinsessa och har säkert mycket att göra och hon hade kanske helt enkelt inte tid.

   • anonym

    Madeleine är inte där för att hon aldrig skulle befatta sig
    med en bok skriven av en skvallerjournalist. Det är den enda anledningen.

 • capture101

  du ser sååå fräsch ut i den första bilden, verkligen fab 😉

  den andra bilden liknar du mer ditt ”gamla jag”!

  Du är en av mina största föebiilder!!

 • jen

  vad fin den första bilden var alexandra:)

 • EM

  Varför gör Daniel så extremt fula och konstiga miner jämt, på varenda kort?! Har han en missbildning i ansiktet som gör att han ser ut som sådan, eller tycker han att det är sexigt?! Ser jävligt märkligt ut.

 • Anonym

  Kan du snälla berätta varför han skriver en bok om prinsessan? Hur kan du stå bakom ett sånt projekt när du i tidigare inlägg skrev att du inte ville att fotograferna skulle ta bilder på dej för att de säljer de vidare.
  Du resonerar som en 2-åring ibland.

 • Anonym

  Fan Kenza tar ju assnyggare outfitbilder än vad du gör..

 • Elin

  Som sagt. Mannen som heter Daniel som skrivit boken om Madde är en gammal skvallerjournalist. Vet ni väl. Det är han på bilden som signar boken. Självfallet är han intresserad av Kungafamiljen som skriver en bok om Madde. Jag gillar inte personer som han riktigt. Även om ajg inte känner honom. Men bara tanken på en man som skriver en bok om en ung tjej. Och springer efter barnen i Kungafamiljen för att bli vän med dem samtidigt som han också skriver om dem i aftonbladet eller expressen. För att sen kalla sig fin författare för att han skriver en bok om Madde. Tala om att hoppa runt.

  Det finns många människor i vårt land som kallar sig Royalister. De älskar allt som har med klass att göra. Fina middagar, Grand hotel, Kungen. Troligen för att de så gärna själva vill leva det livet eller ser sig som bättre. Vet ej. Det är bara rätt otroligt hur man kan bry sig så mycket om någon som inte ens finns i ens liv.

  Om han brydde sig värst mkt om Kungafamiljen borde han kanske ge bort alla pengar han får för sin bok till Drottningens Fina organisation childhood. Det hade verkligen visat att han står bakom konceptet. ?? Eller

  Daniel ge bort pengarna till Childhood nu. Visa att du har lite klass?

 • cheap jordans free shipping

  333 Set the price of a $100 watch as much as $150 and clientele will convert away. If you are it real that the easy to understand gladness of a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *