Bloggare/ kändisar får väldigt mycket onödigt hat från bittra människor – inge nyhet? Nej! Men ibland får dessa personer nog som ständigt står ut med sånt skit och ”ger tillbaka”.. Jag har sett att vissa ger tillbaka genom att antigen svara och skriva en kommentar till den personen (tex, hur fan ser du ut själv då?) eller lägger ut en bild på personen och ger tillbaka genom att låta andra kommentera den personens utseénde. Visst det är inte snällt, och jag själv har inte hängt ut någon hater på det sättet men ärligt talat? Jag förstår dom kändisar som gör så.. Och jag förstår faktiskt inte varför ALL fokus ligger på kändisen som gav tillbaka. Om man inte vill bli uthängd eller kallad ful tillbaka, ge fan i att kommentera elakt då från första början? Spelar ingen roll om det är en bloggerska, kändis eller någon i ens skola. Eller har jag fel? Tycker det är för mycket press på alla kändisar/ offentliga människor medans elaka åskådare (eller vad man ska kalla dom) får göra vad fan dom vill. Dom har tydligen inget ansvar alls?

Nu säge jag inte att jag kommer börja hänga ut alla idioter som skriver elakt på tex bloggen eller instagram.. Det skulle helt enkelt ta för lång tid 😉 haha! Men jag har förståelse för dom offentliga människorna som inte pallar trycket tillslut. Eller kanske bara har en dålig dag? För ibland har jag gett ett drygt svar till en dryg fråga, för jag inte mår så bra eller det har hänt något. För det vet ju inte ni, eller hur? Sånt bloggar jag inte om.. Men jag tycker man ska tänka på att alla är människor, och alla har samma villkor. Och skulle jag kommentera elakt på någons blogg eller instagram-konto, så får jag väll vara med i leken och leken tåla ifall jag får smaka på samma medicin sen.

Hoppas ni förstår vad jag menar med det här inlägget 🙂

Posted in: Vardag
Kommentarer (71)
 • Kissie fan

  Hej Alexandra! Vilket bra inlägg! Jag förstår precis vad du menar! :-)Iaf, jag har följt din blogg i kanske ett halvår. Inte så länge, men men… Du kanske har skrivit det här innan, men har du kik? Skulle du kunna skriva i ett inlägg vad du heter i så fall, om du vill alltså! 😀
  Det skulle vara jääätteroligt!
  Sen skulle jag oxå vilja säga hur mycket du och din blogg betyder för mig! Jag har jhaft det otroligt jobbigt både hemma och i skolan. Din blogg har verkligen hjälpt mig i de jobbigaste situationerna. Jag tycker du verkar vara en sån uuuuuunderbar människa! Jag blir så fruktansvärt arg och ledsen varje gång jag ser att du får hatkommentarer! Strunda i dom bittra människorna som skriver så jäkla elaka saker om dig, dom är bara avundsjuka! Jag tycker verkligen om dig och det du gör! Fortsätt bara precis som du gör så kommer du säkert få ett toppenliv!
  Jag stöttar dig i allt du gör och önskar dig allt gott i världen ich jag hoppas du har det bra! Puuuuuss och kram!!!<3

 • Alma

  Håller helt klart med! Loooovveee you. kraam.

  • Sarah

   Jag håller med dig helt! Vad är det för fel på vissa människor att de känner att de måste skriva taskiga kommentarer? Är folk så bittra i Sverige nu för tiden? Fy fasen vad glad jag är att jag har flyttat bort från skiten! Här är allt ”hakuna matata”
   🙂

   Kika gärna in min blogg om mitt liv i New York! Växjötjejen som lämnade allt för kärleken & livet i USA! Livet är mycket bättre på andra sidan! 🙂

   http://www.sohohousewife.com

   Ha en fin dag! <3

 • soldie

  Tyvärr så finns det alltid elaka människor. :/

  Glöm inte att delta i tävlingen!

  Kram julia

 • Frida

  Håller med till 120%! Man får skylla sig själv helt enkelt 😀 kram!

 • Anonym

  Ja, eller hur, det går ju tyvärr inte å stoppa:-(

 • Malin Mamma Till 2

  Jag förstår precis vad du menar tyvärr finns det alldelles för mycket hat över nätet osv men vissa skaffar ett hat för alla lögner osv som kommer från kändisarna också.. Nu tar jag inte dessa personer i försvar men jag vet hur jag själv kan bli om man ser massa lögner osv som påverkar personer negativt dyker upp..

 • Anonym

  håller helt med, det viktiga är väl att man helt enkelt gör saker man kan stå för. altså att gå efter principen att det man skriver om en person på nätet ska man också kunna säga ”face 2 face” . du hänger visserligen inte ut folk men däremot verkar du tycka att det är okej att lägga upp bilder på personer du anser har ful klädstil (visst man såg inte ansiktet på personen men den personen och dennes vänner känner nog igen vem det är) …kanske inte är helt moraliskt det heller 😛

 • Anonym

  Hej Alexandra! Vill bara säga att jag håller med dig till 200%! Ha det bra! Puuuuss♡♡♡♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

 • Gaspatjo!♡♡♡

  Tjao! Håller med! <3 🙂

 • Elin

  Var det inte du som skrev elaka saker om folk förut till höger och vänster? Var det inte du som dissade folk konstant? Och fortfaradne gör? Men nåde någon att skriva något illa om dig? Eller hur var det nu??

 • anonym

  Alexandra, du ljuger, provocerar och beter dig illa dagligen i bloggen.
  Gör man det så får man negativa kommentarer. Så är det bara.
  Folk har förlorat respekten för dig, och du har faktiskt bara dig själv att skylla.

 • elin

  Vi är inte bittra för att vi vet att Madde inte bryr sig om att Daniel skriver en bok om henne för att tjäna lite pengar på prinsessan.

  Vi är ej bittra. Vi försöker bara påvisa lite sanning till hela showen.

  • Sofie

   Sen har väl inte Kissie något med att Daniel skriver en bok om prinsessan.. Dom kommentarerna ägnar sig väl bäst till Daniel, att Kissie väljer att gå på bokreleasen som många andra är ju inte så konstigt eftersom hon jobbar med honom..

  • Anonym

   hur vet ni hur madde tänker och tycker?? tror ju knappast ni har snackat med henne -.-

   • anonym

    Har du svårt för att fatta?
    Det är ALLMÄNT KÄNT vad Madeleine tycker om skvallerjournalister
    och om böcker som skrivs om henne av sådana. Idiot.

 • Emma :)

  Håller helt och hållet med dig Alexandra! 😀

 • helena

  men en gång ändade du någons elaka komentar till massa gullegulle som.. alexandra du är min förebild och så vacker mm…och det är lite konstigt 😛 haha…liksom du själv kallar dig snygg och så, själviskt 😉

 • helena

  men en gång ändade du någons elaka komentar till massa gullegulle som.. alexandra du är min förebild och så vacker mm…och det är lite konstigt 😛 haha…liksom du själv kallar dig snygg och så, själviskt 😉

 • Apple

  Alexandra, du är ingen kändis och långt ifrån en B kändis. Sluta jämföra dig själv med andra. Vem av kändisarna hänger ut sina haters? Jag hat inte sett en enda. Kanske såna ”kändisar” som dig gör det men dem är fan inga kändisar.

  • Anonym

   du kanske inte kallar henne kändis men det gör jag. Många vet vem hon e och hon har en av de största bloggarna. så du kan inte säga att det du skriver är rätt lika mkt som att jag heller inte kan skriva att jag har rätt

 • Elin

  Men hallå . Är inte Alexandra en av dem som typ skrivit skit om Blondinbella? Samt andra människor.

  Varför tänker folk med fötterna?

  Klart ingen ska få skit men världen är full med åsikter och folk ger dem ofta till folk utan att tänka sig för.

  Välkommen till den riktiga världen liksom.

  Det märkliga är också att sidan som har hotgossip som skriver skit om Alexandra hela tiden. Är ju hennes egna portal där hon själv skriver.
  Tycker ni inte ens det är lite märkligt?

  Alla dessa samarberar för att skapa drama så att ni alla loggar in här för att titta. Det är det som kallas affärer.

 • Alexander

  Skit i det. Folk är bara avundsjuka, för dom själva är misslyckade o inte kommit nånstans i livet.

 • Ella

  På dem bara tjejen! Visa dem att du står över den sortens beteende! Fortsätt vara en stark förebild för oss andra som faktiskt uppskattar dig. Karma slår tillbaka på dem en vacker dag;) Då kommer de krypande på sina bara knän för att få tips om hur man klarar av trycket.

  Kram på dig! <3

  • anonym

   Alltså, hon står ju inte över den sortens beteende, det är ju hon som beter sig illa till att börja med,
   och karman i det hela är att folk, med rätta, reagerar på hennes lögner, dissar och skitbeteende och säger ifrån.

 • Anonym

  FEL FEL FEL!!! som kändis är man också en förebild dör många och som förebild och kändis har man ett socialt ansvar…. ibland fattar jag exakt vad du tänker och håller med dig helt och hållet men nej det här är bara så fel du kan inte se det Med de trånga ögonen du måste fatta att ditt och kändisars ansvar är så sjukt mycket större än någon anonym som sitter och skriver på din blogg även om det är fel att skriva skit så kan ni väll fan inte klanka ner på varesig era fan eller någraandra hoppas att du kan förstå hur jag menar även fast att det du skriver inte är helt dumt:-) älskar dig och din blogg <3

 • Anonym

  Du har ju bla hängt ut Blondin Bella på din blogg och kommenterat hennes kropp osv, det är att bete sig illa.

 • EM

  Näthat är nu för tiden ALLT. Ifrågasättande, (som tex du kissie aldrig kan ta, utan raderar lr ändrar kommentaren) eller en personlig åsikt som inte alls är elak. Alla dessa haters va. Är en helt annan femma r Du är elak va? Sist jag kollade kallade du blondinbella för både fet och gris. Så what comes around goes around va?

 • Therese S

  Här tycker jag de handlar om mognadsnivå. Jag tycker personligen inte att man har rätt att gnälla på att folk skriver elaka saker som sen skriver man elaka saker tillbaka. Nu säger jag inte att du gör så Alexandra, men jag vet andra bloggerskor som gör så. Sen har det inget om att man är känd eller inte utan som sagt hur mogen man är. Vill man sjunka till samma nivå som en looser som måste skriva elaka kommentarer över internet så tycker jag att man inte har rätt till att gnälla. Man får visa sig större och mognare av att låta bli att svara.

  Och som du säger, ger man sig in i leken får man leken tåla. En offentlig person har i de flesta fall valt att bli offentlig själv och eftersom internet är 90% haters (och detta är ingen nyhet…) så är man ju mer eller mindre beredd på vad som kommer hända.

  Men vissa kommentarer är ju så patetiska. Det ända jag tycker man kan göra är att ignorera och göra som du säger ibland Alexandra att man får ta de det som en komplimang att någon bryr sig så otroligt mycket om en att dom måste kommentera.

  Att ge tillbaka gynnar ingen. Verkligen ingen. Och man mår inte bättre av det själv. Så dåligt som ”du” mår som får en elak kommentar, så dåligt kommer personen du skickar elakt tillbaka till må. En ond cirkel som göra alla förbannade.

  Detta är bara vad jag tycker 🙂

 • Alex

  Det finns ju också alternativet att bara strunta i negativa och elaka kommentarer. Att svara tillbaka löser ju inte nånting. Jag tror att i längden så vinner man mer på att bara strunta i de där kommentarerna. Väldigt enkelt egentligen, snällhet ger snällhet och taskighet ger taskighet. Och den som förlorar mest på det är ju inte den läsaren som gjort kommentaren från början, det blir ju bloggaren (ja eller vad det nu kan vara) som svarar tillbaka. Det är den som ger en bild av att vara taskig mot sina läsare. Att det finns idioter som skriver vad som helst på nätet det vet ju de flesta. Men bara för det behöver man inte svara tillbaka. Varför ge sig in i det om man bara kan tänka ”vilken idiot” och så inte lägga mer energi på det, utan bara gå vidare? Idioter är väl inte värt att lägga energi på.

 • Lovisa

  Hahaha! Så jäkla kul att en del tror att de vet allting som bloggare/kändisar tänker! Hur ska ni kunna göra det är frågan? Ingen människa vet vad en annan person tänker, det är bara den personen själv som vet det! Så snälla innan ni yttrar er om någon annans tankar så kanske ni borde tänka på att ni faktiskt inte är personen, så ni vet i stort sett inte ett skit, haha! Lol.

 • Anonym

  skit skall skit ha..

 • Anonym

  Otroligt bra skrivet!!

 • anonym

  Alexandra, den kritik du får är varken över gränsen eller enough is enough. Den är FAIR IS FAIR.
  Du ljuger, dissar och beter dig illa dagligen och du förtjänar alla negativa kommentarer du får och fler därtill.
  Du är INTE nätmobbad, så sluta gnälla och gör som Katrin Zytomierska istället.
  Hon anser att eftersom hon säger vad hon tycker så ska folk få kommentera vad dom tycker.
  Hon tar aldrig bort (och hon skulle aldrig drömma om att skriva om) en enda kommentar,
  och hon gnäller inte det minsta ens om folk kallar henne 10 gånger värre saker än de kallar dig.
  Lär dig av Katrin istället för att låtsas att det finns nätmobbing där det inte finns någon.

 • My

  Jag kan inte hålla med dig. Du är en hyfsat offentlig person och därför måste du va den större personen. Tycker personligen att det är väldigt dåligt av dig att gå till attack själv. Du kan verkligen inte skylla på en dålig dag för det finns ingen som tvingar dig själv att svara överhuvudtaget. Det börjar också bli löjligt att du kallar folk bittra hela tiden, gillar din inställning till det men det känns som sagt löjligt och lite för mycket.
  De var allt jag ville säga nu, gillar att läsa din blogg även om du töjer på en del lite väl!

 • Marianne

  Asså Alexandra! Hur kan du ens skriva ett sånt tööööntigt inlägg! Du är så jäkla självisk hela jävla tiden! Snart får du lägga av asså! Hur långt tid kan det ta innan du inser vad du håller på med och bara lägger ner!? Jag blir rädd när jag ser vart samhället är på väg! Hur ska detta se ut om 20 år? Herre gud! Aja, nu har jag iaf fått min åsikt sagd! Det är nästan så att man kan skratta åt hur du beter dig!:-P

 • Anonym

  Fan dig Alexandra! När ska du inse vad du håller på med?!:B

 • Anonym

  Blää till alla bitterfittor som skriver elaka kommentarer till sötisAlexandra!

 • S

  Asså Alexandra du är så jäääääävla dubbelmoral, helt sjukt. Minns när du för inte så längesen la upp en bild på en tjej i stan som stod i rulltrappen en meter framför er, och du hängde ut henne på intstagram, skämtade och skrev något med ”FASHION”
  Du är fan sjuk
  Så får du HJÄLP med att vara snäll i bloggen, för annars så vill inga samarbeta med dig
  du är sjuk i huvudet 🙂

 • L

  Fast du vet ju inte heller om den som kommenterat något elakt mår dåligt eller om det hänt nåt.

 • Anonym

  Jag vet inte en enda kändis, förutom bloggare som hänger ut folk…

 • M

  okej haha. Detta var det dummaste du sagt någonsin. Har DU aldrig hängt ut någon? det var den mest sämsta lögnen jag hört.
  Du hängde ut mig(eller ja, mitt nummer) för kanske 2-3 år sedan. Du skrev mitt nummer på din blogg och jag fick stå ut i 1 år med busringningar av folk som sett mitt nummer på din blogg. så säg inte att ”de som är med i leken får leken tåla”,
  för du själv tåltydligen inte leken.

 • Kajsa

  Väljer du att jobba för att bli känd, så vet man vad som väntar och får ta konsekvenserna av det valet.
  Det goda med det onda.
  En känd person har också visst ansvar, att vara respektlös mot någon som är respektlös mot dig- FINE men har du en blogg så drar du det över gränsen när man är respektlös mot någon inför 1000+ läsare.
  Du säger ”den som ger sig in i spelet får spelet tåla” , rätt vore då om båda parterna spelade i samma liga.

 • Lina

  Du verkar ha glömt hur du själv beter dig. Ser ju hur du svarar folk på t.ex Instagram och Facebook. Ingen fin flicka värdig det, inte.

 • frida österberg

  det A säger om B, säger mer om A än om B 🙂

 • Tilda

  Men samtidigt är man ju inte mycket bättre själv om man ger igen.

 • anna

  Har själv blivit uthängd av nå fd vänner men wtf, har de inge liv och är osäkra på sig själv så kan jag inte göra så mkt åt det. jag tar int åt mig av de längre, men ja tycker man borde ha vuxit upp när man är runt 30 bast huh? 😛

 • Moa

  bra blogg 🙂 #skickavidarenätkärlek

 • Selma

  Nu är det ju så att du har svart ”jag ger inte folk ätstörningar, jag hjälper tjocka fetton att gå ner i vikt, du är säkert så tjock att du inte kan stå på dina egna ben. Kram” så lågt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *