Lyckat event!

Sådär nu är jag tillbaka från eventet samt en liten middag efter på fridays 😉 Eventet var väldigt flott och lyxigt, snittar serverades som dock försvann väldigt fort.. Antar jag inte var den enda som inte hade ätit middag innan? Haha! 😉 Nej men utöver det serverades det massa bubbel och annat mysigt. Daniel var upptagen med att signera böcker, duktig han är! Det kom massa fotografer också, börjar kunna deras ansikten nu för tiden (oftast samma fotografer).. Dock råkade jag fräsa ifrån lite, vanligtvis är jag glatt med och ställer upp på bilder men jag märker att dom säljer bilderna på mig till massa olika ställen som jag inte tycker om.. Så dom fick ta några stycken, sen var det nog..

Aja nu är jag hemma igen, dock är jag fortfarande hungrig? Haha! Jag vart inte alls mätt av salladen på fridays.. Var lixom ingenting som mättande alls. Så rekomenderar den inte om ni fick lust att äta den.. Men jag ska gå och gymma så äter efter istället. Blir att springa på löpbandet som vanligt och köra lite armar + rygg idag tänkte jag..

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *