Frame your life..

Äntligen kom paketen med saker jag hade beställt 🙂 Lite sent men sålänge dom kom lixom.. Jag hade ju bland annat beställt massa snygga ramar som jag kan ha fina bilder i! Bilderna som är i ramarna på bilden just nu är bara tillfälligt.. Jag valde några snabbt bara för att visa hur det kommer typ se ut. Det kommer nog vara mer privata bilder i ramarna på familjen, vänner och sånt.. Men dom vill jag inte visa upp här i bloggen, utan det är ramarna jag vill visa upp 😉 Dom kommer iaf som sagt från ZARA home. Rosramen i vitt är tyvärr slut, fanns bara en kvar när jag beställde och jag tog den (yes!). Hehe..

Ramarna kommer nog stå i sovrummet bland annat, ska försöka matcha ihop det lite snyggt.. Sen beställd jag lite annat, bland annat till badrummet.. Ska få iordning det innan jag tar bild så ni får se hur det ska bli 🙂 Alla saker var iaf jättefina och är riktigt nöjd. Dock kommer jag nog inte beställa därifrån igen på ett bra tag med tanke på leveranstiden.. Sjukt lång tid tog det!


Posted in: Vardag
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *