Ska testa min nya brun-utan-sol som jag fick hos Stockholm Beauty när jag var där och spraytanade mig, minns ni? Den ska tydligen bli brunare för varje timme som man låter den sitta på huden. En timme = lite brun, 2 timmar = brunare och 3 timmar = väldigt brun. Eventet är dock rätt snart, så jag kör på någon timme bara. Lite extra färg skadar ju aldrig 🙂 Så får se hur färgen blir! Som sagt ska jag ha min nya rosa blus så tror det blir snyggt med lite färg till.. 😉

Nej nu ska jag ta ut råttan och låta färgen torka in lite, sen måste jag klä på mig inför ikväll!! Tror det kommer bli superkul, dessutom är det så sjukt varmt ute så man kan inte stanna inne ju!! Vad ska ni hitta på idag?

 

Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *