God morgon!

Hoppas ni har sovit gott? Jag vaknade upp och hade väldigt ont i magen, vet inte riktigt vad det berodde på.. Vaknade iaf vid 5-tiden på morgonen. Så gick upp, tog en knäckemacka och gick och la mig igen hehe.. Vart faktiskt bättre efter mackan? Var nog bara hungrig! Jag är väldigt känd för att vara en nattätare runt mina nära.. Går alltid upp mitt i natten och ska äta? Ibland kommer jag inte ens ihåg att jag har gjort det dagen efter.. Har lixom vaknat upp med en marabou chokladkaka och ätit upp hälften, om inte hela.. Creapy! Undrar vad det kommer ifrån alltså..?

Iaf på tal om någonting annat, jag la upp bilden nedanför på min instagram och shit pommes vad folk vart provocerade?! Helt stört.. Jag personligen tyckte bilden var lite oskyldigt söt sådär men icke.. Folk ska börja skrika om barnen i afrika som att jag skulle ge Chloé tusen kronor i veckopeng eller något liknande.. Har folk ingen humor eller vad är frågan om? Skulle ni direkt ta det som att jag ger Chloé 1000 kr i veckopeng om ni såg den här bilden? Jag hade absolut inte tagit det så om någon annan hade lagt upp en liknande bild.. Men sen o andra sidan är jag inte bitter..

.

Posted in: Chloé, Vardag
Kommentarer (92)
 • Johanna

  Älskar dig kissie och du är min största förebild. Dem som är emot dig är helt sjuka i huvudet. Du har all rätt i världen att lägga upp vilken bild du vill. Strunta i allt skit som andra skriver till dig.
  kram/Johanna

 • Rebecca

  Jag tycker att bilden va riktigt söt och oskyldig. :3 tänkte bara när jag så kommentarerna på insta ”WTF vad är folks problem…att TÄNKA på barnen i Afrika, makes no diffrent..”

  Söt bild.. x’D

 • Emelie

  Jag tycker bilden är riktigt söt och oskyldig och inte att du skulle ge henne veckopeng 🙂

 • Beccca

  haha! att folk inte har ngot bättre för sig! utan tvunget behöver kommentera och hacka på olika bilder. värföör? jag tycker därimot att bilden var söt och rolig! 🙂

  • C

   Troligen skrev du kommentaren med tanke på alla som kommenterar Kissies bilder på ett sätt du inte gillar, men du får inkludera Kissie på din lista. Hon skrev ett ”snällt” inlägg för ett par dagar i vilket hon i smyg ”hackade” på Kim Kardashian om hennes sätt att klä sig och kallade hennes fötter för ”kassler”…

 • Linda

  Jag tror att många blev provocerade just för att du låter din hund ha en 1000-lapp i munnen. Alltså som att det skulle vara en leksak för henne. Att låta en hund ha pengar i munnen är ju ganska riskabelt, med tanke på att hunden lätt skulle kunna tugga/slita sönder den på en sekund. Även om 1000kr kanske bara är en fis i rymden för dig så ÄR det faktiskt en stor summa pengar.
  Visst, jag tycker precis som du att bilden är ”oskyldigt söt”, men du måste försöka tänka från andras perspektiv ibland. Du har flera gånger bevisat att du har väldigt svårt för det. Hur kan det vara svårt att förstå att pengar är ett känsligt ämne för en stor majoritet av världens befolkning?

  • hej jae ns

   Så någon ute i världen kanske blir kräääänkt över att Kissies hund tuggar på en 1000 lapp 🙂 ?

   • Linda

    ”hej jae ns”, enligt mig handlar inte det här om att det fattiga folket i Afrika kunde fått pengarna istället, det handlar om att Alexandra ”leker” med en stor summa pengar. Och pengar är som sagt ett känsligt ämne för nästintill alla. För seriöst, vilken ”normalt” arbetande människa kan riskera att ens hund tuggar sönder hela tusen kronor sådär? Det är DET som får människor att reagera. Alexandra får göra vad hon vill med sina pengar, men driver man en såpass stor blogg som hon gör så får man visa hänsyn och respekt och inte skryta/flasha med pengar som hon gör. Efter alla år som hon har bloggat så vet hon mycket väl att pengar är ett känsligt ämne, men ändå så fortsätter hon att hålla på så här. Det är verkligen barnsligt och rent utav elakt gjort utav dig, Alexandra.

    Folk är verkligen trångsynta.

    • anonym

     Jag håller med dig Linda. Men jag skulle inte säga att folk är trångsynta.
     Det är många som tänker förnuftigt precis som du och jag.
     Inte här inne dock, här kryllar det av såna idioter som hej jae ns.

     • hej jae ns

      Det är nog du och de andra som anser att man inte ska ”flasha med pengar” som är trångsynta :DDDDD. Jävla jantelagsslynor

    • Anonym

     men snälla hon känner ju sin hund och vet om hon tuggar i sig allt eller inte. och det är ju en skämt. så du tycker att bara för att man har en stor blogg så får man ju inte skämta längre ? -.-

    • hej jae ns

     Jag förstår ärligt talat inte hur du och andra kan bli provocerade av att Kissie låter sin hund tugga på hennes pengar. Det är väl bara Kissie som förlorar på det? 🙂

    • Anonym

     Men seriöst, hon måste väl inte hålla sig till hur alla andra vill ha det?Jag tycker inte att hon måste visa hänsyn till alla andra, hon kan ju inte göra ALLA människor nöjda. Och hon får väl skriva vad hon vill och dom som blir provocerade kan väl bara sluta läsa?! Hur svårt kan det vara.

  • julia

   håller med dig linda! visst bilden är söt och så, men som sagt pengar är ett känsligt ämne och de är klart folk kan bli upprörda när du Alexandra låter din hund ha 1000 spänn i munnen när de finns vissa som skulle behöva dom där pengarna till tex slippa sitta hungrig eller nått sånt. ja de är dina pengar och dina val men man kanske borde tänka sig för innan. 🙂

   • Linn

    Eller så kanske hon känner sin hund och vet att den inte kommer tugga sönder den?
    Jag har inte mycket pengar ALLS, men skulle jag ha en tusenlapp skulle min hund lätt få ha den i munnen för en bild, inga problem. Hon skulle inte tugga i sej den eller riva den.

    Tänk att ni kanske, KANSKE inte vet allt.
    Sen om folk är känsliga så behöver de ju inte bli dumma i huvudet för det! ”1000kr i veckopeng”? VECKOPENG? Idioter alltså. De säger att Kissie är dum!
    Kanske inte ska kasta sten i glashus.

  • Anonym

   men många andra verkar ju heller inte se i andra perspektiv

  • ola

   fan va ni är tröga….hur kan man vara provocerad av 1000 lap i hundesn mun….billden är kol….lev ärt liv!!!

 • anne

  söööt! du är bäst kissie <3

 • Anonym

  Du behöver utöka ditt ordförråd, tycker att ordet bitter och avundsjuk dyker upp så fort du får kritik, ett överanvänt ord förlorar liksom innebörden efter ett tag..

 • Frida

  Jag tycker personligen att bilden är jätte gullig!
  Jag menar även om cloe skulle få 1000kr i veckopeng, det gör väl inget jag menar hon e ju som din lilla bebis!

 • mirre

  Bilden är bara söt ju!
  Om du går i sömnen eller gör saker du inte kommer ihåg så kan de faktiskt bero på att du dricker för mycket vatten.
  (Vad jag har hört iaf!!) Hoppas de löser sig, kram 😀

 • Anonym

  Du kanske går upp och äter på nätterna för att du helt enkelt äter för lite på dagtid..

 • Anonym

  Nu vet jag ju inte vad det är för upprörda kommentarer du fått på instagram men det jag personligen känner när jag ser bilden är att du åter igen vill smyga in info om att du har så mycket pengar.
  Sen om din voffe käkar upp en 1000-lapp eller inte bryr jag mig faktiskt inte om. Det är ju inte mina pengar. (Det jag kanske skulle reagera mot är väl att det kanske inte är så trevligt att låta sin hund slicka på skitiga pengar men det är väl en annan sak)

 • Camilla

  Tycker att denna bilden är jättecharmig 🙂 och det är trots allt dina pengar så jag förstår inte varför alla ska gnälla hela tiden 😮
  De ska vara glada att du vill dela med dig av din vardag och dessa söta bilder 🙂

  Ha det bäst // Camilla

 • L

  Vad gör hon med sin veckopeng då? Lägger hon allt på grisöron och bitleksaker eller är hon smart och gräver ner dem i trädgården (=hundbank)?

 • Anonym

  När jag serbilden tänker jag, ”Naw! Vilken underbart söt hund!”
  Jag reagerar inte på att har 1.000 kronor i munnen. Barnen i Afrika svälte för över 30år sedan och om 30år svälter dom fortfarande!
  Det dom borde göra i Afrika är att införa barnbegränsning till 1 eller 2 barn. Annars blir det ingen skillnad…

  • Tess

   Wow dagens mest korkade resonemang, det är ju för fan regimen i många av Afrikas länder som måste struktureras om, och eftersom de inte använder sin ekonomi på sin befolkning såsom mat, vatten skola och sjukvård, hur tror du de kommer lösa frågan med hur många barn varje familj ska ha..? Idiot. Inbördeskrig har funnits där i decennier med barnsoldater, stympning och tortering av sina egna så det är ju ingen lösning uppenbarligen att skära ner på befolkningen utan snarare bistånd och förändrad ledning utan diktatur.

   Nej kissies fula skor har de nog ingen användning av, däremot pengarna hon kastar bort på skorna.

   • maria

    Tack Tess. Bra att nån säger ifrån när idioterna här inne uttalar sig.

   • Anonym

    Du är uppenbarligen avundsjuk för att Kissie tjänar mer än dig!
    Afrika är ett kapitel för sig-jag skrev bara min åsikt och du din. Men du är en idiot!
    Dessutom hade en barnbegränsningslag hjälpt eller om hjälporganisationerna hade varit normala och skicka pengarna istället för att ha så höga löner eller hur? 😉

    • Anonym

     Eh va? Tack för din konstruktiva kritik 😉 kan ju börja med att säga att jag har ingen aning om vad Kissie tjänar så vet inte hur mitt resonemang ang Afrika har med det att göra, eller att det kopplas till avundsjuka? Däremot kan jag upplysa dig om att jobba inom ” läkare utan gränser” ger en lön på 11.000 mån om man åker som sjukvårdspersonal så vet inte om jag tycker att de tjänar så väldens mkt eller vad tycker du?
     Du kanske kan berätta mer om varför en lag om barnbegränsning ska kunna hjälpa dem..? Låter bara oempatiskt och som en Mao-anhängare skulle kunna säga 😉 kom med fakta innan du öppnar käften.

  • Alex

   Självklart kommer barnen i Afrika och i andra delar av världen att svälta om 30 år om alla har din inställning.

 • Emma

  asså herregud att folk ens orkar.. seriöst, tror ni att kissie skulle ge chloé 1000 kr i veckopeng? ärligt talat, vad ska en hund med pengar till? lite vett borde ni ju ha! och om nu chloé skulle äta upp den som någon skrev, tror ni att alexandra skulle kolla på och låta henne äta då eller? jag kan lova att hon bara tog kortet på chloé sen tog 1000 lappen igen. lite humor måste man ha, eller så är det att ni inte tänker så bra. aa du vet, hund med veckopeng..

 • jag

  jag tror inte att någon människa skulle vara så dum att ge en HUND 1000 kr i veckan ? vad ska en hund med pengar till ? haha. Hunden får ju mat, leksaker osv av alexandra.

 • Anonym

  VECKPENG?! Really? Jag tyckte bara det var en söt bild! 🙂 hihi <3

 • anonym

  Idag låter du din hund tugga på en tusenlapp, och igår försökte du rättfärdiga
  din överkonsumtion med att barnen i Afrika inte vill ha dina klackskor.
  Och sen fattar du inte att du får kritik. Seriöst, hur jävla dum i huvet är du egentligen?

 • Virginie

  ”Nocturnal sleep-related eating disorder” eller ”Night eating syndrom” ! for about 4 years I had this type of ”disorder” it woke me up every night, one hour after I felt asleep and I would just have to eat something, but really HAVE to, cold meat/pasta just about anything as long as it was food, I tried to lock myself into my bedroom once and ask my sister to hide the key but somehow I manage to found it and realised I was in the fridge eating cold leftovers.

  the symptoms can be different regarding the persons but it has nothing to do with proper eating disorders so the people saying ”well maybe it’s because you don’t eat enough during the day” : Think again.

  The disorder went away when I moved in with my boyfriend in a safe place, it did the trick for me. You might be under too much stress or being a person that easily worry ? The cause is Always something burry deep inside of us ans psycological, the body just has funny ways to express it !

  I know how inconvenient it is to ”loose control” like this and feel powerless over your own body, hope you’ll get out of it real soon !

  And the Picture is cute, haters need to get a Life (or veckopeng ?)

  kram !

 • soldie

  Jag tänker mer att hur många har tagit i den och sen ska du pussas med hunden
  Mer äckligt med bakterierna :s

  Titta gärna in massa härliga pasteller och sötsaker!

  Kram julia

  • Anonym

   Att hunden får slicka på smutsiga pengar håller jag med om att det inte är så trevligt, men vad gäller att Kissie pussar på hunden gör nog den där smutsiga sedeln varken till eller från. Jag menar, hunden är väl som alla andra hundar, äter hundmat, slickar sig i rumpan etc… Så egentligen är det ju rätt äckligt att pussa hunden på nosen i vilket fall som helst.

 • Luucy

  hahah att ens tro att du ger din hund veckopeng är ju rätt sjukt? vad ska en hund med det till liksom? åhh vissa människor… hahaha

 • Mikaela

  Sorgligt att folk nuförtiden behöver leta anledningar, för att bli
  upprörda över en annan människas liv. Precis som att dom gör
  något åt svälten i Afrika, eller på någon annan kontinent för den delen!
  För övrigt har du en jätte fin hund! 🙂

 • Saga Wihlsson

  Vilken söt hund du har. 🙂

 • Diana DeMarkey - ..Liveyourdreams

  Ha ha, ärligt, vilka riksdumma människor det finns ibland. Hur kan läsarna tro på att du verkligen ger en hund (!) veckopeng?? Kan man inte se att det är humor bakom det hela, kan folk inte vara lite mer positiva och glada av sig. Kan man inte bara slappna av?
  Jag måste säga att jag hade en helt annan bild av dig som bloggerska förut. Det enda jag har hört är negativt och hur blåst du är. Och visst när man ser dig så ska jag vara brutalt ärlig och säga att man undrar lite hur du mår… men snabbt gick det över när jag gav din blogg en chans. Jag gillar dig och ditt sätt att vara. Du är egen, du är lite av allt, man nästan hatälskar dig men jag varken hatar eller älskar dig såklart. Känner dig inte ens. Men gillar din blogg i alla fall. Trots att du har otroligt många korkade läsare som bara måste vara små skitungar på 13 år… eller?

  Trevlig onsdag Alexandra.

 • Nea

  haha, jag tycker den reaktionen är fullkomligt underhållande! Hundar kan ju dessutom handla i butik.. xD det var ju en gullig bild! 🙂

 • Tommy

  idag håller jag med dig.

 • jennifer

  Håller med dig! Tycker att ingen kan göra något alls nuförtiden utan att någon ska börja klaga, på ett eller annat sätt! Trist! Vekrligen bittra! Kram!

 • nån

  Jag har inga problem med om hunden skulle få 1000:- i veckopeng, den är ju iaf söt.
  Däremot har jag väldiga problem med att staten strör våra skattepengar över andra djur…

  • Anonym

   Hur menar du? Alltså med att staten strör skattepengar över djur. Jag menar absolut inget illa med min kommentar, jag undrar ärligt.

 • Anonym

  Asså jag läser din blogg varje dag jag gillar dig inte men hatar dig inte heller för känner inte dig men till dem som har dålig atetyd skaffa er ett liv om ni inte gillar att hon lägger upp vissa saker kolla inte bloggen!! Och om ni inte kan sluta kolla var bara tysta hon lever livet och de borde hon göra för barn i Afrika skulle hata henne om hon hade allt men inte använde det för att hon tänker på fattiga dem skulle inte tänka på henne om dem var i hennes situation så låt kissie vara. Plus ni ska inte säga något kan säga till 100% att mer än hälften av er som skriver skit kommentarer spenderar pengar som om det växte på ett träd.!.! Och samtidigt går förbi när någon tigger på gatorna!?

 • Elin.

  Bilden var ju faktiskt bara grymt söt! <3

  Ser inget fel alls i den.

 • johanna

  men att folk orkar!! xD

 • my

  hahah folk är fan bittra alltså. för det första om hon nu skulle råka ha sönder pengarna skulle det bara vara att gå till banken med återstående så får man en ny peng för samma värde 😛 och sen även om du gav 1000 kr i veckan till chloe är det väl ditt val och jäkligt nice för din hund om hon får så mycket saker hela tiden. lika viktigt att en hund ska ha det bra som en människa!

 • maja

  det var ju bara en SJUKT söt bild på henne! Naaaw <3 <3

 • Lina

  Nej du är inte bitter Alexandra, du har inga komplex, du är absolut inte missunnsam eller avundsjuk osv osv
  Märker inte du själv att du jämt skriver inlägg hur Du inte är. Varför det..? Det man hela tiden tar upp brukar vara det man i själva verket
  Exakt gör själv eller har komplex över om dig själv. Varför hela tiden denna attityd om hur pass mkt bättre du är..? Inga av de andra bloggerskorna som verkar ha mer självförtroende skriver jämt så. hela tiden poängterar du hur du inte tar åt dig hur alla verkar vara avundsjuka (?) osv. Hela din blogg andas lite dåligt självförtroende ju när du gör så.

  Är det inte bättre att bara skita i andras förehavanden tyckanden ideal osv o överhuvudtaget utan att hela tiden poängtera det?
  Förstår att du vill ha debatt nu men tänkte bara skriva hur du verkar eftersom du verkar vara väldigt mån om andras tyckande.
  Som en tjej med dåligt självförtroende.
  Ha det bra. Söt hund.

 • Tea

  Riktigt komiskt att man kan ta det där såå seriöst. Sen behöver man ju inte tycka att det är kul, men att då istället sitta och klaga över det? DET är komiskt,

 • Anonym

  folk ska alltid vara så bittra och hitta fel/klaga på allt man gör, hur fånigt som helst!
  sen vill dem att man själv ska se dum ut och få fler ppl på sin ”sida” haha.. tragiskt ://

 • Niki :)

  HAHAHA roolig bild
  den där hunden sitter på mer cäsh än vad jag någonsin kommer göra :pPpp
  söta Chloeeeie

 • Elin

  Inte min första tanke 😉

 • Ronja

  Hej Alexandra! 🙂 du går upp och äter på nätterna för att du inte får i dig tillräckligt av något på dagarna, tänkte du sa chokladkaka så kanske kolhydrater? 🙂 iallafall du förbränner mycket mer än du stoppar i dig därför du blir vrålhungrig 🙂

 • MissL

  Vad kul att din lilla tjej kan apport! Hon är så himla gullig! Bilden var riktigt söt! Du är också fin!

 • My

  Om man läser rubriken först och sen ser bilden, så borde alla fatta!
  Jag tycker de är lite kuul.. Bilden är så söööt! <3
  "Tack mamma, money money money!" Haha

 • Katja

  HAHA Alexandra du er jo bare helt skjønn. Dritbra bilde! Drit i bitterfittene og strikkekjærringene. Det innlegget her fikk meg til å le høyt! Ha en fortsatt fin dag fine du! 🙂

 • Anonym

  För övrigt anser jag att bildens syfte enbart är att Kissie åter i ”smyg” vill påvisa hur mycket pengar hon har. Att hon tycker det är löjligt att bloggare skryter med hur mycket pengar de har eller hur mycket saker kostar… Ja, hon kanske ogillar när andra gör det men hon är inte bättre själv. Fast det är klart, hon kanske är avundsjuk på de andra.

 • Sally

  Äh! Min hund får veckopeng, inga problem. Om jag är på stan eller är borta och går i affärer köper jag alltid något till mina små jyckar där hemma. Konstigt? Varför. Folket som bara gnäller, ta ut den där pinnen från röven och sluta bry er och jämför er så jäkla mycket med andra. Lev lite & chilla könet.

 • carro

  söt hund. fåniga kommentarer

 • V

  Allt handlar om avundsjuka. Pengar är inte allt, men pengar är mycket!
  Med pengar kan du göra vad du vill, köpa vad du vill, när du vill.
  Jag har väldigt god ekonomi och jag märker hur endel blir sne när man av någon anledning kommer in på ämnet ”pengar”.
  Som vid ett tillfälle: Har en vän som sa att en lyxkryssning kostade 40.000:- och det slank ur mig ”Det är ju inte alls farligt mycket”
  Och fick en blick som om jag vore dum i huvudet.
  Vad som kan vara lite för en person, kan vara massa för en annan.
  De är bara avundsjuka på dig, de som skriver negativa komentarer.
  Må så gott!!

 • Jessica

  Ge Chloé veckopeng? Vad ska hon göra? Springa ner till kiorren och tjacka hundgodis?
  1. Det finns nog inget hundgodis i den lokala kiosken.
  2. Om hon lyckas få tag i hundgodis så lär det bli alldeles för mycket för att hon ska hinna äta upp det på en vecka.
  3. Folk är roliga.
  4. Hundar kan inte handla själva

  Och man blir så glad av att se en bild på Chloé. Den lille husmusen är så söt!

 • SIgrid

  hahah svenskar ska vara så sjuuukt politiskt korrekta HELA tiden

 • Ronja

  jag tänkte bara: Akta så att hon inte äter upp den!, haha:)

 • Emma

  Riktigt söt Hund! 🙂

 • Love you Kissise

  Jag Tyckte Biden var jätte gullig har själv 5 hundar men jaja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *