Stockholm Beauty

Idag var jag hos Stockholm Beauty och gjorde mig sommarfin 🙂 Jag testade på deras spraytan, och ååh vad fint och jämt det vart. Känner mig supersnygg, haha! Och dessutom så slipper jag pressa i solariumet + få cancer.. Detta är så himla bra, det ska hålla upp till en vecka tror jag? Gäller bara att vara noggrann med att smörja in sig med lotion efter alla duschar. Makes sense lixom.. 😉 Så jag ska försöka komma ihåg det och vara extra noga med det. Jag fick även lite själv-tanning produkter i min goodiebag som jag nämnde snabbt förut när jag mobil-bloggade, jag ska se till att fota allting + blogga om vad jag fick (sånt är roligt va?)!

Nu ska jag äta något, fick bara i mig halva salladen på mötet.. Var inte hungrig 🙁 Nu är jag istället vrålhungrig haha! Typiskt huh..? För efter mötet drog jag snabbt till improveme-kontoret och hämtade ett paket 😉 Jag har inte öppnat paketet än ska göra det strax.. Sen efter det drog vi alla (jag, Peter och han jag hade mötet med) till systembolaget och rockade lite vinflaskor 😉 Haha! Ikväll är det ju party-dags! Wihooo!


Posted in: Skönhet, Vardag
Kommentarer (76)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *