White dress..

Jag vill också ta studenten!! 🙁 Testade en av klänningarna på missme och åh vad fin den är.. Älskar att den är lång där bak och kortare där fram. Sen på övre delen är det små paljetter, men dom glittrar inte för mycket utan sådär precis lagomt lixom! 🙂 Jag matchar med ett par söta blommiga klackar och vågit hår.. Hade ni matchat klänningen på något annat sätt? Kanske med tuffa nit-klackar typ för att bryta av och inte vara så ”gulli gull”..? 😉

Länk till klänningen: http://www.missme.se/sv/nyheter/sisters-point-dress-vit-drop-back.html


Posted in: Vardag
Kommentarer (50)

You might also like

Caroline Roxy - Fresh face Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Caroline Roxy - EFT-Tapping Caroline Roxy - Jewelry love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *