Valborg

God morgon!

Haha jag fick reda på igår att det var valborg idag, hade lixom heelt missat det haha!! Dock är jag inget stort fan av valborg.. Men eftersom andra ska fira det så är jag på 😉 Planerna är grillfest med Steffi med ikväll 🙂 Så skojj! Sen lär vi dra in till Stureplan och rocka några klubbar.. Kommer säkert bli roligt, är mest taggad på grillfesten hihi.. Hade det inte varit för bloggen så hade jag nog åkt till Uppsala och rockat valborg där. Men med tanke på bloggen har jag blivit folkskygg och känner mig obekväm runt MASSA tonåringar som alla är superpackade.. Haha konstigt?

 

Jag hittade bilderna nedanför, och dom är tagna nu exakt för ett år sedan.. Var MYCKET varmare då minns jag.. 🙁 Satt på pampas uteservering med ”C” och Chloé satt i mitt knä och hade tungan utanför munnen för det var så varmt. Jag satt lixom endast i ett linne och tyckte solen brände mot armarna. Hur skönt som helst var det.. Hoppas det blir lika varmt snart igen. Men idag har jag hört att det ska regna faktiskt, som på varje valborg hehe..

Posted in: Vardag
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *