Örhängerna är SJUKT snygga och supernöjd, dock lite mindre än vad jag hade förväntat mig.. Trodde att dom skulle vara lite större efter vad jag hade sätt på bilder. Men det gör ingenting, dom syns ju ändå rätt tydligt..? 😉 Hehe! Sånt är ju väldigt svårt att avgöra när man ser dom endast på en bild på nätet.. Men så är det med allting när man shoppar på nätet. Kläder tex, kan se sjukt bra ut på en viss typ av tjej/ modell och sen när man får hem plagget sitter det inte alls lika bra ut på än själv 🙁 Man blir ju lite besviken såklart!

Örhängena ska jag ha på mig ikväll iaf, dock vet jag inte vilka kläder jag ska ha på mig.. Känns som man aldrig vet vad man ska ha på sig, fast jag har en helt överfylld garderob. Så typiskt oss tjejer! Alla mina vänner är likadana, dom har ”aldrig något att sätta på sig” fast jag vet själv hur mycket grejer dom har.. Undrar om killar har samma problem eller om dom bara slänger på sig något innan dom drar ut..? Ska fråga brorsan, han ska också ut ikväll! Haha 🙂

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (35)

You might also like

Caroline Roxy - Tabbouli Caroline Roxy - Jewelry love Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Caroline Roxy - EFT-Tapping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *