Dinner!

Såhär såg dagens middag ut. Vilken mästerkock va..? 😉 Haha! Nej men jag älskar skaldjur, speciellt bläckfisk.. Fast dock inte pga smaken (för det smakar ju inte så mycket?) utan mest för konsistensen.. Lite udda kanske? Gillar att det är lite segt, hehe.. Sen är musslor en stor favorit. Dock är det lite läskigt att köpa frysta skaldjur, man vet ju aldrig om dom är dåliga.. Så vi lär märka det imorgon eller inatt om jag får springa fram och tillbaka på toan.. Haha nej då!

Jag stekte skaldjuren i vitlök, chili och kryddor, sen ner med wokade grönsakerna och smakade av med mer kryddor och lite lime. Sen vart det ner med fitnessnudlarna (helt utan kalorier, dom kommer från fitnessguru). Sen avslutade jag det med soja, supernkelt men supergott! OCH nyttigt! 🙂 Vanligtvis är det inte jag som gör maten hemma, finns ju en anledning till det.. Men jag tycker bara det är skönt och bekvämt 😉

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *