8 smal-tips

1. Drick te innan maten. Det dämpar din aptit och gör att du äter mindre under själva måltiden.

2. Ät mat med fel hand. Det tar då längre tid för dig att äta, och visste ni att det tar ett tag innan kroppen faktiskt känner av att den är mätt? Så innan du hunnit äta upp hela tallriken kommer kroppen inse att den är mätt.

3. Dra ner på potatischips, läsk och feta köttprodukter. Dessa matvaror ligger i topp när det gäller livsmedel som gör oss tjocka. Fast det är väll ingen nyhet? Dock kan folk behövas bli påminda..

4. Satsa på kalcium. Mejeriprodukter mättar bra och ökar energiförbruknigen. Kalcium är dessutom basiskt, höjer ph-värdet i tarmen och gör att 10 till 15 procent av fettet i måltiden inte tas upp av kroppen.

5. Ät grapefrukt.
Det ökar frisättningen av fett från fettcellerna. Skippa dock grapefruktdieter där detta är det enda du äter; någon frukt om dagen räcker bra..

6. Använd kanel.
Kanske att strö över gröten eller yoghurten? Kanel har visat sig hålla ner blocksockret. Och jag ÄLSKAR kanel, så det är ju perfekt för mig haha.. Jag brukar faktiskt äta risgrynsgröt på morgonen med kanel över, supergott och mättande.

7. Ät fisk och ägg. Dessa proteinrika livsmedel har visat sig ligga högt på listan över de matvaror smala personer äter.

8. Ta en promenad efter maten.
Rör på benen i en kvart efter lunchen så sätter du igång kroppens förbränning av kolhydraterna du just fått i dig!

Posted in: Vardag
Kommentarer (230)
 • :)

  Hjälper då träning mer till att bygga muskler?

 • vendela

  så snygga ben, jag dör x.x

  • Molly

   Varför ska (nästan) alla hata? Hon gav oss lite tips hur vi kunde bli smala, Vilket jag vill, Jag väger 58 kg, Och jag vill väga vid ungefär 35 kg. Lägg av o hata och visa lite respekt. Om du vill nu hata så skriv på en lapp så mycket du hatar och sedan riv den o släng. Det gör jag.

   • Hampus

    Molly,

    Det du uttrycker gör att jag känner en oro över din hälsa, det låter som att det finns en hög risk för att du drabbats av en ätstörning. Det som är positivt är att 90% blir friska efter påbörjad behandling, du kan läsa mer här:

    http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Vad-ar-en-atstorning/

    Du förtjänar att må bra, oavsett hur du ser ut.

    Önskar dig all lycka till!
    /Hampus

    • Fanny

     Hon har bra hälsa det Hon kanade e kort då ska man väga mindre och om man vill gå ner så gör man det jag e 12 år 160 lång och vägde 40 kilo nu väger jag 35 mitt mål e å väga 25 men snart e min vikt??

     • Ally

      Men snälla gumman, du är 12 år gammal! det är absolut inte normalt för nån i din ålder att svälta sig för att bli underviktig. 40 var en bra vikt för dig, enligt studier då.

     • jenny

      men söta rara. Du är alldeles för liten för å bry dej på vikten. Sen är 25 kg alldelse för lite när man är 12 år. Möjligen när man går i lågstadiet. Nää ut å lek m dina kompisar. Njuta av livet. Hålla på å hetsa m vikten kan du göra när du fått barn

 • Flickan

  Jag vill börja med att säga att de flesta av dessa tips var bra, men att t.ex dricka te innan maten för att få dålig aptit är väl inte det bästa sättet att bli smal?! Man ska ju för i helsike inte svälta sig till sin ”drömkropp”?
  Du ger ju lite dubbla budskap genom att ha ett linne där det står – Strong Is The New Skinny- och sen detta….
  Eller är det bara jag som tycker så?

  • Anonym

   bara för att hon lägger upp tips på det, betyder det inte att hon gör det. hon ger helt enkelt bara tips till dem som vill ha det 🙂

  • gina

   Hon uttryckte sig väldigt klumpigt på den punkten. Man ska dricka VATTEN innan maten för att inte överäta. Vatten fyller magen så att du inte ska äta för mycket mat utan istället äta mindre och på det sättet gå ner i vikt eller helt enkelt, hålla sig hälsosam. Kolla klipp på youtube så ska du se att det finns fler som tipsar om att dricka vatten innan varje måltid

   • Julia Jensen

    hahaha jag dör!!! ”hon uttryckte sig väldigt klumpigt, det är VATTEN man ska dricka” hahaha, som om det skulle ha någon betydelse om det var vatten eller te och som om det är det som är det avgörande. Det är bukfyllnad dom strävar efter, och där funkar te lika bra som vatten.

   • Linda

    Experterna säger att man ska dricka ett glas vatten innan man ska äta och te är typ samma då där har hon faktiskt helt rätt i. Jag gör det varje gång jag äter mat då jag blir fortare mätt.

  • Anonym

   håller med ”flickan”. riktigt tråkigt att se

  • Molly

   Jätte bra tips. Jag ska faktiskt prova ”tipsen”. Hoppas att det hjälper (:

 • Moa

  Bra Alexandra! Du fortsätter med att skapa fler ätstörningar! Dricka te innan maten. Ut och promenera när du ätit. Fattar du fortfarande inte att de flesta av dina läsare är småtjejer? Skärpning!

  • Julia Jensen

   Istället för att tänka ”Men befolkningen blir ju trots allt bara tjockare och tjockare och majoriteten hade nog behövt gå ner i vikt så dessa tips var kanske inte helt fel”. Men nej, fokusera min minoriteten som har ätstörningar istället, trots att det andra är ett stort växande problem.
   Sen kan man heller inte ”ge” någon anorexia genom att skriva ut ”gå ner i vikt-tips” då anorexia är en lite mer komplex sjukdom än så.

   • Moa

    Vad Kissie hela tiden förmedlar är att man ska vara smal och ständigt tänka på vad man äter, dricker och hur mkt man tränar. Hela hennes liv kretsar kring utseende. Totalfixerad är hon och drar med sig småungarna. Men du är väl själv för ung för att fatta.

    • Anonym

     NE moa, kissie har inte sagt det. Hon säger att man ska vara hälsosam och dessa tips är ju för de som VILL slimma lite till sommaren, är man nöjd med kroppen som den är så är det ju bara bra, då behöver man inte läsa detta inlägg öht!

  • Alexsandra

   Du din lilla jävla slyna jag ger inte folk ätstörningar utan hjälper dom som är fetton och feta idioter plus jag tror du är så fet så du knappt kan stå på dina egna ben. kram

  • Anonym

   Moa kan du sluta att vara så bitter jämt, vad är det som är så tomt i ditt liv att du känner att du alltid måste hålla på såhär? Väx upp!
   Det är tips alexandra ger, att röra på sig efter maten är BRA och HÄLSOSAMT och inget annat, sedan kan allt göras i överdrift men det är ju inte det alexandra uppmanar till! Att dra ned på chips och läsk är väl uppenbart inget aneroxiahets utan en uppmaning för att vi ska bli friskare! Att äta långsamare skulle många behöva osv! Ser ingen tokigt i dessa tips utan de är riktigt bra för de som behöver dem!

 • Julia Jensen

  ”4. Satsa på kalcium. Mejeriprodukter mättar bra och ökar energiförbruknigen. Kalcium är dessutom basiskt, höjer ph-värdet i tarmen och gör att 10 till 15 procent av fettet i måltiden inte tas upp av kroppen.”

  Oj vad dubbla budskap du kommer med! Först tipsar du om att mejeriprodukter är bra, medan du direkt efter förmedlar att en basisk kropp är bra. Vad du verkar missa är hur kroppen faktiskt fungerar eftersom ja, kalcium är basiskt men är i mjölkprodukter bundet till fytater vilket gör det svårt för kroppen att ta upp och att mejeriprodukter är sura livsmedel.

  Mjölkprodukter är inte bra, medan kalcium antingen från andra källor eller som tillskott är att föredra!

  Bra koll där 🙂

  • Dillen

   HÅLLER MED!!
   Mejeriprodukter är inget människokroppen egentligen behöver, men ändå är vi väldigt bra på att överkonsumera det!
   Komiskt.
   Satsa på ”havredryck”! gott och bra alla ”kissie-fans”!
   Haha.

 • pappa

  Har man koordination så dålig att det tar märkbart längre tid att äta med besticken omvänt så har man annat att tänka på än att gå ner i vikt.

 • Cia

  Vad i helvete Kissie! Detta är rena anorexi-tips. Du skadar folk genom såna här inlägg. Har du någon aning om hur det känns att kämpa mot anorexi? Att aldrig kunna äta en normal middag? Att hela tiden ha ångest när man tänker på mat? Dessa så kallade ”tips” gör mig bara ledsen och upprörd. Om man tycker detta är bra är man psykiskt sjuk. För övrigt så är anorexia den psykiska sjukdom som har flest antal dödsoffer.

  • Julia Jensen

   Alltså sluta nu med den förbannade offerrollen hela tiden!! Sluta skylla allt på ätstörningen, alla har ett eget aktivt val att göra och ett eget ansvar att ta.

   Detta är långt ifrån anorexia-tips, bara för att du själv lider av en ätstörning betyder inte det att alla andra också gör det eller skulle vara lika känslig för dessa ”gå ner i vikt tips”.
   Befolkningen blir bara tjockare och tjockare och det går inte ens att jämföra hur många fler det är som lider av fetma jämfört med anorexia. Så många sjukdomar som kommer i takt med att människor bara blir större och större så det är visst på sin plats att tänka på vad man äter.

   Och kom inte här med ”oh du vet inte hur det är med en ätstörning för då hade du aldrig sagt så blablabla, för JO jag om någon vet hur det är att leva med anorexia.
   Läs här annars

   http://juliajensen.se/2013/april/ortomolekylar-medicin-for-anorexia-och-psykiska-problem.html#comment

   http://juliajensen.se/2013/april/omvand-anorektiker.html#comment

  • Soldie

   Bra skrivet! Jag själv har varit svårt sjuk med anorexi och det slutade med att jag låg på sjukhus under 3 månader..

   Alexandra du ska inte yttra dig om smalhet när dina läsare är mellan 11-14 år! I överlag då menar jag…

   Bättre att du inser att du är på väg att få svår anorexi och det är inte konstigt när alla kommenterar att du är tjock och så vidare.. Fy skäms på er som skriver så till henne när alla ser att hon inte mår bra! NI ger massor av tjejer dåligt självförtroene med erat skitsnack om att Alexandra är tjock! Väx upp istället för att försöka må bättre igenom att förstöra för andra! Blir så trött på er…

   Kram Julia

  • Julia Jensen

   Alltså nu får ni fan ge er. Sluta med er offerroll och skyll inte allt på er ätstörning då alla har ett aktivt val att göra.

   Befolkningen blir bara tjockare och tjockare och jämför man antalet som är feta jämfört med anorexia är majoriteten feta. Det om något är ett stort problem så att komma med lite oskyldiga smaltips är snarare rätt i tiden.

   Bara för att ni själva har/haft anorexia betyder inte det att alla andra också har det eller är lika känsliga för minsta lilla ”gå ner i vikt” yttran från andra.

   Och kom inte här och skriva ”du förstår uppenbarligen inte hur det är att ha en ätstörning” för tro mig, det vet jag.

   Sluta löjla er nu.

   • Elin

    måste bara påpeka att det är hets överallt, dygnet runt, över hela världen, ”gå ned i vikt på bästa möjliga sätt””bli smal i 3 enkla steg” osv.
    Det tjatas varje dag jämt att man ska vara smal, smal och smal. Så detta är inte en ”nytt/smart” tips som aldrig hörts tidigare.
    Det är fruktansvärt att det är en sån hets för att vara smal! speciellt när det påverkar barn!
    Och barn påverkas inte bara här på kissies blogg utan överallt. Vore bra om deras idol lät dom skippa dessa tips som man kan få tag i annars vart som helst.

    • Julia Jensen

     Ändå verkar inte denna ”hetsen” gå hem hos speciellt många då allt fler bara blir tjockare.

     • Elin

      fast det är varken ditt eller mitt problem. Låt dom som vill banta göra det på egen hand. De vet vart de kan få tag på info om hur man gör det på bästa sätt osv.
      Klart att det är tråkigt att de som är sjukligt överviktiga borde gå ned i vikt men de borde få stöd och hjälp, inget tjat om hur fet personen är och att hen behöver banta, för att se snygg ut.
      Fetma är inte samma sak som ätstörningar då fetma handlar om att man förlorat kontrollen och är vilsen medan ätstörningar är psykisk sjukdom. Menar med detta att de med fetma får hjälp av familj och vänner eller söker upp hjälpen själv.

     • Cia

      Det finns en hets om att se ut på ett visst sätt och ha ett visst ideal. Givetvis klarar de flesta inte av att leva upp till dessa. Men bara för att man är tjock betyder det inte att man inte påverkas. Detta ständiga fokus på mat och kilon… Är det inte tråkigt? Man behöver inte vara anorektiker för att ha ätstörningar.

      Kissie själv har ju uppenbarligen en sjuklig fixering vid sin kropp och på vad hon äter. Det är inte sunt att man då basunerar ut dessa ”tips” på en av Sveriges största bloggar.

  • Anonym

   Ta inte på er offerjackan och bete sig, ingen får aneroxia pga av ett smaltips inlägg till sommaren, det är betydligt djupare än så! Annars är man sjukt lättpåverkad!

   • Anonym

    Om man mår dåligt är man otroligt lättpåverkad

    • En 14årig tjej med kroppskomplex

     Kan ju bara säga att man mår ju inte precis bättre av att läsa era kommentarer heller när man mår dåligt. Själv hatar jag hur fet jag känner mig och tänkte att lite tips skulle vara bra, men sen så fick jag bara ångest av att läsa KOMMNETARERNA istället, tack för att jag nu känner mig värre än innan

 • Mariel

  Hej Kissie!

  Fast det stämmer inte att feta köttprodukter gör oss feta. I så fall skulle hela LCHF-rörelsen vara feta och det är dem knappast, se bara på Katrin Zytomierska som gick ned hur mycket som helst på att äta just… fett.

  Hej andra..

  Angående det här med att man ska vara en förebild och inte ens få skriva ”smaltips” i sin egen blogg tycker jag e lite väl. Jag har en sund inställdning till mat och har inga ätstörningar osv. och jag blir inte det minsta påverkad av Kissies inlägg. Vad beror det på? Jag har också lst tusentals tjej-tidningar som talat om för mig att jag borde se ut på ett visst sätt, att man ska vara nöjd med sig själv och sen läsa på nästa sida att man ska gå ner några kilo… Trots kommentarer också från övriga om hur man ser ut, oombedda åsikter osv, så har jag inga ätstörningar alltså.

  Kan det vara så att ätstörningar inte har ett Direkt kopplat samband med att läsa som ”tips på hur man ska bli smal” och liknande? Även om de kommer från sociala medier från flera håll?

  Kan det vara så att ätstörningar är ett av många sätt som visar att man mår dåligt, kanske ett symptom på en större sjukdom (mer psykiskt) och alltså mer problematisk än smal-budskapet som ges i samhället. Jag tror det. Och jag tycker inte att varenda kotte ska behöva anpassa sig för alla som är sjuka…

  Man blir inte sjuk av sånna här blogginlägg (tex. få ätstörningar).. utan om man börjar visa symptom på det så beror det på att man var sjuk redan innan! (Tror jag).

  /Mariel
  http://mixifamily.com (mig)
  http://genusdebatten.se (jämställdism)

 • N!lla

  Min mamma hade problem med lederna och då fick hon inte äta citrusfrukter och dricka vanligt svart te, så på lång sikt så är nog inte
  grapefrukt så bra inte heller svart te före maten. Det är någon syra i citrusfrukter och något annat i te som absolut inte är bra för lederna
  och vill man då träna även som gammal då ska man inte äta för mycket sånt.

 • Emilia

  Annat tips: ät regelbundet, tallriksmodellen, unna dig. Jag äter vad jag är sugen på och gissa vad? Jag är relativt smal. Inte svårare än så. 🙂

  • Julia Jensen

   Uppenbarligen är det svårare än så för andra, annars hade inte befolkningen bara blivit tjockare och tjockare och fått fler sjukdomar än någonsin.

   Bara för att du fungerar så utgör inte du hela befolkningen.

   • Moa

    JULIA JENSEN. Du måste väl ändå förstå att det inte är ok att Kissie ger de här bantningsråden. Det handlar inte bara om det här inlägget, utan många andra också. Kissie är helfixerad vid sin kropp och verkar inte ha så många andra intressen än sitt utseende. Det ger inga bra signaler till unga flickor. Många småtjejer har ju faktiskt Kissie som en förebild. Jag blir olustig när jag läser sådant och bara hoppas på att dessa tjejer inser att livet är så mkt mer än stora bröst och låg vikt. Sedan hoppas jag så klart också att Kissie får hjälp med sin ätstörning.
    Att äta ska inte skapa ångest, man ska kunna äta gott och må bra utan att bli fet! Jag tänker aldrig på hur mkt kalorier jag får i mig, äter det jag känner för och tar för mig av livet! Ändå är jag inte tjock (eller kanske just därför…)

   • Anonym

    Bra svar de är ju så de är!

  • The girl

   Hej Emilia!

   Håller helt klart med dig man ska inte tänka på vad man äter! Öppna era ögon!!! Ät vad du gillar med det behöver inte bli till överdrift..

   Till ni andra..

   Asså ser ni inte hur löjliga ni är?? Ni sitter och ödslar eran tid på att vadå? Bråka om kissies inlägg påverkar befolkningen?? Jag gör nu samma sak men jag försöker få er alla ”anorexi” människor att förstå att detta e vad hon tycker och ni behöver inte bry er så mkt om hon, ni e säker lite avundsjuka på dem som e smala och inte har något problem med sin vikt, men du kan också vara stolt men alla dom läser det ni skriver tycker att ni bara e löjliga osv. Du blir inte bättre bara för att du sitter och försöker få kissie eller vem du nu vill ska må dåligt! Det e ingen som påverkad av hennes eller andras inlägg!! Och vadå att man kan få ätstörningar av fett så hemska inlägg! Bullshit! Om man får ätstörningar så har det offrats hänt något tragiskt u sitt liv om man har maten som tröst så man äter så mkt för att man helt enkelt mår dåligt men så mår man ännu dåligaste av att man just har ätit så mkt, så då straffar man sig själv med att inte äta osv… Det e ätstörningar och jag vet inte vad ni alla har fått för er att det e kissies fel att man får ätstörningar?? Förresten jag går i 5:an!! Kram The girl

 • Alice

  Vill du att dina läsare ska få anorexia elr? Har du gått och blivit knäpp, rökt på elr något liknande? Gud jag är 12 bast o fattar att det är fel.. människa tänk lite! antligen är det ett driv inlägg för att väcka upp alla och att alla ska panika och så elr så är du helt seriös och knäpp! Men maila mig gärna så jag kan få lite klar het i hur det faktiskt ligger till i din lilla hjärna.

  • Elin

   Vad glad jag blir 🙂 alltså att du är så klok att du fattar att det är dumt att äta mindre osv. Också att du säger ifrån! Tummen upp till dig! <3

  • Julia Jensen

   Alltså skojar du?

   Fattar inte folk att man får inte anorexia för att man råkat läsa lite ”smaltips” på en blogg?

   • Elin

    alltså va? fattar du inte att allt vi läser/ser och upplever påverkar oss? enkel psykologi. Vi påverkas utan att vi ens märker det, helt plötsligt är man fast utan att veta hur man hamnade där från början

  • Lisa

   Alltså du får faktiskt skylla lite på dig själv att du ger negativa kommentarer för att du har ju fattat att barn inte ska följa det och att det är till för de vuxna/ungdomar. Så du lägger bara ner skit för att få ytterligare uppmärksamhet! Men varsågod.

 • Wilma

  Jo för det första så vill jag säga, ni där som skriver elaka kommentarer? Vad är bra med det? Tror ni det kommer bli nån skillnad? Nä så sluta med det!!

  Och sen Alexandra, tack så jättemycket för tipsen! Jättebra 🙂 men hur hinner du göra risgrynsgröt till frukost för det tar ju typ en timme at göra? 🙂

 • Elin

  Du har fel angående att skippa feta köttprodukter, om du nu menar kött med mycket fett. Visste du att fett är nyttigt för våra kroppar? Så de kan fungera korrekt? Men man ska variera maten, inte för mycket inte för lite. Man ska absolut inte skippa helt från fett.
  Som de andra kommenterat, tänk på vad du sänder ut för signaler för dina yngre läsare. Det du gör med detta är att uppmuntra viktfixering, kroppsfixering och säger till dina läsare ”tänk på hur mycket du väger”, ”Tänk på vad du äter”, ”Äta mindre= bra för då blir du smal”.
  Fattar du inte vad du gör?? Du pajar deras hjärnor med detta trams! visst ska man inte äta sötsaker ofta eller dricka läsk ofta men MAT (husmanskost) ska man aldrig äta för lite av om man är under 18 då man fortfarande växer. Träna kan man göra om man vill få en ”finare” figur och äta frukt och grönt 🙂

  http://www.slv.se/sv/grupp1/mat-och-naring/vad-innehaller-maten/fett/

 • Tessan

  Men snälla människa, du verkar ju ha värsta viktnojjan, kan du inte bara slappna av lite grann.. Din kroppsfixering tar nog upp nästan hela din vardag. Sen vet jag inte om det egentligen är så klokt med ”smal-tips” alltså hänvisa i såna fall till legitimerade källor, eller dietister som faktiskt har grund för sina påståenden.

 • Sandra

  HAHAHA!! Det är just sådana här inlägg som får mig att fortsätta att läsa din blogg. För det märks att du har rätt mycket bomull i hjärnan. Men du är underhållande verkligen, det må jag säga. Jag vet inte om du är så här dum på riktigt eller bara spelar, du ger mig ett gott skratt vilket fall 🙂
  Istället för ”smal-tips”. Skriv istället: Undvik att äta! Det är ju det du menar egentligen….

 • Anonym

  Snart e du sveriges tredje största bloggerska 🙂 snart tar blondinbella om dig, måste kännas tungt eller hur?

 • maria

  Du är den enda bloggaren som skadar sina läsare .

  • Julia Jensen

   Du förstår, hennes ord är inte lag. Det är här det egna ansvaret kommer in och spelar roll.

   • maria

    Alexandra är den enda bloggaren som skadar sina läsare .
    Och det tycker du är något att försvara . Är du dum i huvet ?

    • Julia Jensen

     Snälla, definiera ”skadar sina läsare”. Du bara måste skämta.

     • maria

      Barn ( deras föräldrar ) har ett ansvar att se till att dom inte ÄGNAR SIG ÅT ett skadligt beteende .
      Men andra utomstående ( Alexandra ) har ta mej faan även dom ett ansvar och en skyldighet
      att inte FÖRSE barn med skadligheter .
      Alexandras osunda smalhets leder till ett dagligt kanske livslångt helvete för massor av unga tjejer .
      Detta är fullständigt oförsvarligt . Hon skulle göra mindre skada om hon så langade sprit till ungarna .
      Julia , dina kommentarer gör ingen som helst nytta här och du skämmer dessutom ut dig så lägg ner .

    • Jessica

     Men nu tror jag väl ändå!! Det står varje dag i tidningar och på internet hur man ska gå ner i vikt, och ja det kanske är någon slags smalhets, men numera handlar ju allt om att må bra och vara nyttig. Vilket är BRA, fetma har ökat i Sverige, i många län. Om Alexandra skriver ett inlägg om några tips, veeem bryr sig? Det är inte hennes ansvar, tyvärr!!! Hon hetsar knappast 11-14 åringar att gå ner i vikt. Och dessutom ska föräldrar finnas där och jag tror knappast att en elva åring kommer undan med att svälta sig själv utan att föräldrarna märker det DIREKT. Så nej, jag anser inte att det är Alexandras ansvar, sluta hetsa så sjukt mycket mot henne!

     • maria

      Alexandras tips har ingenting med att må bra och att äta nyttigt och balanserat att göra .
      INGEN mår bra av hennes tips för de FÖRSTÖR ÄMNESOMSÄTTNINGEN och en
      förstörd ämnesomsättning kan oftast inte repareras , utan leder till ett livslångt lidande
      i form av svält , bantning och / eller jojobantning .
      Jo , hon hetsar 11 – 14 åringar att gå ner i vikt .
      Jo , hon har ett ansvar att inte göra det .
      Hon driver för i helvete en barnblogg och lika lite som det är OK att smalhetsa i ett
      barnprogram , så är det det i en barnblogg .
      För övrigt borde hon ha ett SAMVETE ( men det har hon inte ) , och INTE VILJA föra över sitt eget
      skadliga beteende och skadan hon har tagit av det ( hon har en förstörd ämnesomsättning ) ,
      på en massa unga småtjejer .

     • Alexandra

      ”hetsar” jag småtjejer..? haha herregud människor alltså..

     • maria

      Alexandra , att du inte fattar att du smalhetsar småtjejer beror på att du är en
      självupptagen psykopat och idiot .
      Bara det att du lägger upp smaltips som förstör ämnesomsättnigen till småungar
      bevisar ensamt att du är psykopat . Och idiot .

 • Isabella

  Förlåt om jag gör reklam, men jag behöver verkligen pengarna 🙁

  Tipsar därför om min äkta Louis Vuitton kalender/filofax som strax säljs för bara 500 kr!!

  http://www.tradera.com/louis-vuitton-filofax-original-lv–auktion_343187_180869929

 • Camilla

  Men herregud! Tror ni hon har kommit på tipsen själv eller? Hon har ju uppenbarligen läst det någonstans, enda anledningen att ni hatar är föratt ni läser det just här på hennes blogg. Hade det stått i någon tidning (vilket det lika gärna kunnat gjort) så skulle tipsen helt plötsligt vara as intressanta. Tröttnar ni aldrig på att hata ! Folk övereagerar verkligen ..

  • Julia Jensen

   Tack, äntligen någon som fattar! Hade dom läst dessa tips någon annanstans hade det genast varit mycket mer okej, medan nu när det råkar stå på henne blogg överreagerar alla och skyller kissie för att ”ge sin läsare ätstörningar”.

   För i helvete, skärp er. Nu kommer den offer och tycka synd om rollen fram. Nej nej, alla har ett eget ansvar att ta

   • Moa

    Hade småtjejerna läst det i t ex tidningen hade de förmodligen inte brytt sig så mkt. Det finns ju många tjejer som avgudar Kissie och ”skulle dö” för att få hennes kropp. Självfallet tar de till sig vad Kissie skriver mer än vad de skulle göra om ngn okänd person skrev samma matråd. Hur svårt kan det vara att fatta det?!

 • Anonym

  ufft. herregud människor. Vist det är la okej tips hon har gett här. varför inte ta åt er eller bara strunta i det???
  MEN det funkar faktiskt att äta vanligt. även onyttigt eller det du är sugen på. Det handlar bara om SJÄLVDISCIPLIN! o rör på dig varje dag istället för att sitta framför tv/data
  över ät INTE.

 • Emma - Pluggar till FOTOGRAF

  SNYGG! Tack för tipsen 🙂

  Titta gärna in på min blogg och säg vad du tycker om mina nya foton och foto-idéer:)

 • Henrik

  Oerhört snygg kropp, du må ju ha någon soft röv bild där man ser den snett från baksidan bara för att se ! 🙂

  Keep up the good work!

 • michelle

  men snälla människor? man får inte aneroxia av dom här tipsen? vem fan äre som har inte har något i skallen här? man får inte anorexia av att äta med fel han och definetift inte om man dricker te innan maten, och gå ut och gå efter maten gör väl dom flesta eller? och frukt är inget fel att äta och inte kanel heller, mjölk är precis lika bra att dricka? och ägg och fisk är också jätte bra? undra vad ni äter om ni säger att man får anorexia av det här..

  • Ang

   Anorexi är en psykisk sjukdom där man svälter sig själv för att få en smal kropp. Anorexi är inget man ska ta lättvindligt. Alla påverkas av det man ser runt omkring en. Läser en blogg och har bloggerskan som ”idol”, eller av att läsa det i en tidning påverkar. Det kanske inte ger anorexi direkt/kortsiktigt, men matas man varje dag av hets om att man ska tänka på hur man ser ut leder det till slut till en psykisk sjukdom. Det är vanföreställningar. Idealet är att man ska vara smal för att vara snygg och man gör allt för bli idealet. Personer som redan har komplex och är missnöjda, eller helt enkelt har lågt självförtroende påverkas enormt mycket av detta.
   Anorexi är i många fall dödligt och ska ses allvarligt på
   Klart att man ska träna och tänka på vad man äter. Men svaret är inte att dra in på kolhydrater och bara äta proteiner som Kissie så många gånger uttrycker sig om. Hon har verkligen ingen som helst aning om vad hon snackar om och borde därmed inte få öppna käften om hon ska prata om något i detta ämne

 • Linnea

  hej! hur gör du dom stora ”vågorna” i håret som du brukar ha ibland?:) skulle gärna gjort såna till Valborg så är väldigt tacksam för svar! kram

  • Filippa

   Man kan göra vågorna med
   En plattång. Du tar en hårslinga och liksom svajar plattångem framåt och bakåt i håret så blir det vågor. Ta hårspray efter.
   Finns även en tång som gör sådana ”Shakira vågor” av sig själv, lycka till 🙂

 • Michellemuaaa

  Kolla jätte gärna in min instagram Michellemuaaa för sminktips. Jag är makeupartist för Makeup Store 🙂

 • Anonym

  tycker det är väldigt tragiskt att svälta sig själv 🙁 Varför inte bara vara nöjd med den man är? jag har fött barn min kropp är inte perfekt innan var den inte heller de. man är den man är född till alla är lika fina hur än man ser ut tänk om alla hade den bilden i huvudet då hade det inte varit ett problem och hets äta/se bra ut och sådan shit. jag är själv jätte smal väger lite jag kan ibland bli väldigt sur på folk som har lite att ta på varför har jag inte de men som sagt vi alla är lika var nöjda med den ni är 🙂

  • Julia Jensen

   ”Vara nöjd med den man är och inte svälta sig” Nej svälta sig är aldrig bra, men med tanke på all den skräpmat och alla snacks det finns och så mycket skir befolkningen äter är det nog ingen som ser ut ”som man ska” eller så som människan ursprungligen är menad att bli.
   Men så vitt jag vet har jag aldrig sett en sådan kommentar hos någon som istället är mullig trots att det borde vara precis samma sak.

   Istället för;

   ”Varför svälta och inte bara vara nöjd med den du är?”

   så borde detta vara ungefär samma;

   ”Varför äta lite för mycket istället för att bara vara nöjd med den du är”

   • Anonym

    Snälla tagga ner, du behöver inte kommentera allas inlägg bara för att du inte håller med, vi fattar..

   • Linn

    Julia, världen är inte svart eller vit. Bara för att man inte svälter sig så betyder det inte att man enbart äter skräpmat.
    Jag själv tränar mycket och äter hälsosamt, men däremot har jag även plats för annat gott i livet. Balans kallas det! Det behöver inte vara antingen eller.

 • Nicolina

  Åh, mkt bra inlägg Alexandra! Precis sådant här tips jag behöver just nu då jag inte FÅR röra på mig pga. min långdragna skada i ryggen. Hoppas så klart att jag får börja träna snart igen, men kanske detta hjälper under tiden… Jag menar, ingen verkar veta hur länge jag ska behöva ha det så här…

  Så tack, mkt bra!

 • Malin Nilsson

  Att äta med fel hand var lite roligt 😉
  Kika gärna in i min blogg 🙂
  fames.se/Maliin

 • Alexandra W

  Så länge man mår bra så spelar det väl faktiskt inte så stor roll!? Jag är bara 13 (14 i år) och är redan ganska underviktig och sjukt smal. Jag har svårt att gå upp i vikt även om jag försöker. Jag har fått höra att många vill ha samma vikt och kropp som jag, men helt ärligt så önskar jag att jag inte var så smal. Vad är det som är så snyggt med att se ut som en vandrande pinne och ett skelett? Jag mår inte bra av att vara så smal som jag är så jag hoppas ingen annan tar åt sig all den där kropps-nojjan där ute och får för sig att de inte duger.

  🙂

  • Julia Jensen

   Vänta bara tills du kommer i puberteten, haha!

   Jag var likadan när jag var typ 12 år, skämdes över att alltid vara smalast och avskydde det då. MEN trots det utvecklade jag lite senare anorexia och har både vid 18 och 19 års ålder legat på 32 kg.
   Så bara för du känner så nu kan det mycket väl ändras.. Nu hoppas jag för allt i världen inte det, men jag har också alltid varit underviktig och trots det fick jag senare anorexia.

   • Anonym

    Julia, har du själv anorexia och inte ser att de tips som skrivs här är direkt idiotiska så är du fan skadad. Känns det sunt att sitta och äta med fel hand för att gå ner i vikt? Allvarligt!!!

   • Alexandra W

    Jag sa att jag INTE tyckte om att vara så smal och att jag försöker att ändra på det, vet inte så mycket mer man kan göra åt saken. Äta piller för att gå upp i vikt? Nej tack! 🙁

    Men uppskattar ändå den lilla omtanken som jag tolkade i din kommentar, tack jag ska göra mitt bästa för att undvika anorexia!

  • Ang

   Lider av precis samma sak! Hög ämnesomsättning. Kroppen förbränner all energi man får i sig. När jag var i din ålder (jag är 21 år nu) hade jag alla kommunens skolsköterskor på mig för att jag var underviktig och hade en BMI på 15-16. De trodde att jag var anorektiker. Jag har sedan kämpat dag och natt med att gå upp i vikt, och puberteten hjälper inte till någonstans med vikten; man behöver vikten (fettet på kroppen) för att komma in i puberteten. Hormoner lagras nämligen i fettet, samt att fettet är den energi som kroppen behöver för att genomföra en förändring. Fortsätt är bra. Jag har till och med börjat träna, samtidigt som jag äter gainer med högt kaloritillskott. Mitt kaloriintag ligger på över 3000 under en dag, när man som tjej rekomenderas att äta runt 2000. Jag har lyckats gå upp 2,5 kg på två månader!
   Man ska ha fett på kroppen. Som du säger, vem vill se ut som en vandrande pinne eller ett skelett? Som underviktig är man konstant trött eftersom att man inte har någon extra energi, man har lågt blodtryck och svimmar så fort man ställer sig upp, man fryser för att man inte har någon isolering = mer fett förbränns etc.

   • Alexandra W

    Haha! Jag känner verkligen igen mig! Är alltid trött och vill bara sätta mig ner och vila hela tiden och fryser så fort jag inte har täcket över mig! Jag har inte fått lära mig så mycket om sånt där och har alltid trott att jag är trött pga dålig kondition, eller att jag bara är dåligt tränad.
    Skönt att det finns någon annan som har känt likadant 🙂

 • malin

  du har verkligen drömkroppen! riktigt fin du är, och tack till alla tips du ger för hälsan, det uppskattas stort. sedan några år tillbaka har jag funderat över att ändra min kropp, gå ner i vikt osv, men aldrig haft motivation eller ork. tack vare dig gymmar jag just nu och inte bara det jag tränar 2 andra lagsporter också och jag tänker väldigt mycket på vad jag äter, det har gett stort resultat! stor kärlek till dig. 🙂 kram <3

 • MaryCaroline

  Jag har tre tips: Ät räkor! Dra ner på socker! Dra ner på griskött!

 • Anonym

  det här är SVÄLTTIPS

 • Petra

  Hej!
  Vad tycker du om att Blondinbella är gravid?

 • Anonym

  Varför äter du risgrynsgröt när du undviker kolhydrater?

 • Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

  Orkar inte läsa kommentarerna….. vilken snygg kropp du har. Helt galet.

 • Isse

  Vilka härliga strandbilder! Alltid trevligt att kika in på din blogg.

  Kolla gärna in min sida för lite grymma tips på hur man blir av med akne och oren hy.

 • Viktor Den Store

  9. Glöm allt ovanstående.
  10. Börja träna
  11. Ät vettig mat.

 • Ji3

  Te kan orsaka förstoppning.

 • Sanna

  Man ska INTE äta mejeriprodukter i vuxen ålder för kroppen behöver inte det! Vi kan inte absoerbara upp det på samma nivå som barn.
  och man ska INTE röra på sig efter maten pga då går all energi åt för att bryta ned maten – när du rör dig, går energin åt det = KISSIE TJOK

 • Rebecka - bloggar om skönhet, hårdrock och vardag

  Bra tips! Men tro fan att det kommer att provocera skiten ur vissa människor … ^^

 • Zobeideh

  Vart har du köpt din bikini?

 • Sandra

  Helt sjukt..

  Läser Johannas blogg, såg att hon hade gjort en videoblogg om något du la upp så jag var tvungen att gå in och kolla.
  Hennes video där hon pratar så galet bra, om precis allt jag tänkte: http://werun.se/hofh/2013/04/30/videoblogg-kissies-8-smal-tips/#disqus_thread

 • Ida B

  Tycker att ALLA som läst den här listan ska kolla in Hofh’s videoblogg om den här listan: http://werun.se/hofh/2013/04/30/videoblogg-kissies-8-smal-tips/#disqus_thread ! SÅ JÄKLA VIKTIG OCH BRA, ÄLSKA HOFH.

 • Anonym

  hej Kissie! Jag undrar om du har gjort laserbehandling på din kropp?

 • Denise

  Jag är tolv år och har läst din blogg sedan jag var tio
  Du har verkligen inspirerat mig, alla skriver ” tänk på att barn läser din blogg, blablabla.” Men jag har alltid varit lite mullig och min dröm är att bli Victoria secret modell, och du har alltid massa smarta tips som hjälper mig, sen ni som säger att det inte är bra, att kissie gör så vi får anorexi, nuförtiden har man några lektioner varje år som är om vikt, hälsosamt och allt.
  Och tänk om världen fortsätter som nu? Tillslut kommer alla vara mulliga och dö vid tidig ålder, så jag tycker att alla ska hjälpa sina nära och kära och tro på dem.
  Jag älskar dig kissie och du hjälper mig mycket varje dag, <3

 • Jasmine

  1,2,6,8 är sådana punkter som anorektiker följer.

 • Maria

  Visst är grapefrukt både gott och nyttigt för de allra flesta, men tyvärr är det så att om man tar vissa mediciner så ska man inte samtidigt äta grapefrukt eller dricka grapefruktjuice.

  Metothrexat är ett cellgift som bl a används om man har besvärlig reumatism. Om man samtidigt äter grapefrukt kan man få en för hög mängd av medicinen i kroppen. Orsaken är att grapefrukt, även i så liten mängd som en deciliter, hämmar en särskild funktion i levern som ska bryta ner detta läkemedel och då kan man få alldeles för höga och farliga läkemedelsmängder i kroppen. Grapefruktens effekter misstänks bero på att den innehåller ett ämne som heter furanokumarin. Förutom grapefrukt har även citrusfrukterna pomerans, pomelo och lime troligen samma effekt. Därför bör du även undvika dessa frukter.

 • Zandra

  Precis sådana inlägg som man hittar på PRO ana sidor.. Åå nej Alexandra du sitter bevisligen inte alls å läser alla dessa ätstörningssidor.
  😛 ät gurka.. Det tar mer näring att förbränna än gurka än det som är i den 😉 wohaha

 • Sanna

  bra tips! din blogg har verkligen blivit så bra! 😀

 • Frida

  Hej, vi har fått en uppgift i skolan att skriva om någonting inom Media branschen som man tycker om och som inspererar och ger ett visst intryck på samhället och andra folks osv. Jag tänkte direkt på dig och din blogg. Följer den dagligen och tänkte bara fråga om det är Helt okej att skriva om dig & din blogg i mitt Projekt? 🙂 kram

 • malin

  Asså ni som tycker hon skadar sina läsare läser inte tidningar och annan media eller? Det hon skriver tas upp mer eller mindre varje dag, överallt… Hon har väl aldrig sagt att ni måste göra allt detta bara för hon skriver ner det? Ett jävla gnäll överallt.

  För att lägga till 2 tips så kan man också ta en powerwalk det första man gör på morgonen innan frukost (viktigt att dricka vatten), sen kan man köra alla sina måltider mellan 10:00 – 20:00 på dygnet och ”fasta” resterande timmar.

 • Anonym

  Hoppas någon gång att ungdomar som läser denna blogg inser och förstår att Kissie enbart är smal och inte vältränad!
  Jobbar själv som PT och är inte imponerad av kissies sk strandform.
  Syns tydligt att hon tränar helt fel!

 • Thea A

  Jag tycker att du ska titta på http://www.hofh.se s videoblogg där hon pratar om dig. Det roliga med den videon är att allt är sant. Kolla på den och ta åt dig.

 • Linda

  Fattar inte hur folk ens orkar bry sig och bli sura. Så onödigt.
  Tycker det är jättebra med dom här träningstipsen! Fortsätt med dom! 🙂

 • Anonym

  Hoppas för guds skull att du inte dricker te med mjölk i….

 • men hallå

  Lägg upp dem oretuscherade bilderna istället 🙂
  Tur att man redan har din photoshopade kropp!

  Du kan ju inte lägga upp dina bilder med stolthet? Hahahh

 • Malin

  Alla de här ”tipsen” bidrar bara till en osund självbild. Stress gör också så att din kropp håller kvar ditt fett. Så med andra ord är det helt sjuka hjälpmedel för viktnedgång. TRÄNA, ÄT BRA det är det du behöver veta för att LÅNGSIKTIGT mår bra. Vi kan alla skilja på chips och fullkornsbröd det är common sense.

 • Selma

  Om jag såg dig på stan och skulle gå fram till dig och säga att jag är tjock, skulle du svara med ”skit i maten, drick te. Men om du måste äta baby mat så gör det med fel hand. Tänk inte på det där med att vara nöjd. Tjockt är fult” eller? För det är det intryck jag får av dig..

 • Selma

  Förresten, man skulle ju inte bli mätt, varför äter du då gröt på morgonen..

 • sara

  vad gör du för att träna din rumpa?

 • Kusinerna

  Detta är kanske lite överdrivet, jag kan förstå att du försöker göra oss lika smal som du. Men inte för att vara dum men de här tipsen är helt sämst, förstår du inte. Såg på Johannas blogg (hofh.se) att han tycker att du är helt knäpp. Men det är du ju inte men de jag.menar är att du kan inte bara tro att vi är tjocka, bilderna visar säkert att så här ska du se ut annars är du tjock. Läggav med det.

 • Naddi

  Hej hej! Vet inte hur jag ska förklara detta på ett snällt sätt…men alltså du borde ju ”uppmuntra” dina läsare och säga att dom är bra som dom är osv,inte ge tips att dom ska äta lite så dom blir smala lixom.
  Du är snygg å smal men det är inte alltid så bra att vara smal.Själv är jag extremt jätte smal men jag äter massor onyttigt,massor av ”normal” mat och ändo hålls jag smal^^ Alla är olika vissa går snabbare upp i vikt osv..men vad jag då villa ha fram av detta var att jag tycker det låter som om du uppmuntrar dina läsare till att vara smala..??

  kram,naddi

 • Fanny-foto&vardag

  Tipsen kanske funkar, men du som är så stor bloggare och har inverkan på så många tjejer.. asså det är sånt här som skapar anorexia?
  Det är vill inte det du vill? Blir så sjukt trött. Varför ska allt handla om att vara tjock och smal? Jaja, vi alla väljer olika sätt att vara förebilder på. Kram!

 • Tilda

  Nu när du tipsar, några bra tips som ökar rumpan lite? Kram<3

 • sussi

  Varför inte bara äta enligt tallriksmodellen? Äta och träna e nog de bästa för att gå ner, gå upp eller bara stå stilla i vikt.

 • Victoria

  Du är så jävla fin och perfekt!!!

 • Emma

  Dina tips är inte bra!! Man lever en gång! Ska man inte få bli mätt någon gång i sitt liv eller?! Tänk på att detta du skriver kan ha dåligt inflytande på minderåriga som kommer bli som du! För smal för att det ska vara nyttigt! Alltså jag gillade dig förr men nu har jag tappat min respekt för dig!

 • Sara Solvik

  Jag har också några ”smaltips”, som håller livet ut! 🙂
  1. Ät vettigt, (dvs protein kolhydrater och nyttiga fetter).
  2. Träna (normalt)

  Vill du träna mer – ät mer.

  Kalorier in – kalorier ut. Svårare än så är det inte. ”Strong is the new skinny ” är tyvärr inget kissie förespråkar 🙁

  Bara två enkla tips till en hälsosam kropp med muskler. 🙂 OCH energi.

 • Emelie Williamsson

  Vart kommer bikinin ifrån? Super fin är den! 🙂

 • mira

  hahah fattar inte hur du kan ha hjärta att lura i små tjejer sånt här skit. Är det det du vill? att dina läsare ska vara smala och bli sjuka för att de följt dina ”bra” tips och råd?
  Jag brukar fan aldrig skriva hatiska kommentarer, och jag tror säkert du har bra egenskaper, men visa dina bra sidor då.
  Va inte en dålig förebild för små tjejer..
  Kram på dig och hoppas du tar åt dig av orden och av hofh’s videoinlägg.

 • Phelisia

  Mer sånna här tips <3

  P.s: Älskar dig och din blogg!

 • juliahh

  du snodde det från improveme.com …

 • Robin Dahlman

  9. Använd photoshop

  Tack för alla tips, ska testa!!

 • a

  Vad du putar, du har ju ingen rumpa? Anorexia kommer aldrig att vara en trend.. sorry Kissie

 • klara

  http://videofy.me/v/1481319

  och sluta försöka göra ätstörningar till en trend.

 • Sandy

  Hey, tack för tipsen!

 • Josefine

  SÅ SJUKT DÅLIGA OCH HEMSKA TIPS. Förstå du inte att sånt här kan göra att andra få ätstörningar och må dåligt. Ingen ska följa dessa skit tips, inte ett enda rätt har hon. Hon verka vara alldeles för sjuk för att fatta det själv att detta inte är några bra tips. Ät rätt och gör vad du vill. Inte värt att förstöra hela sitt liv för, du lever bara en gång, ta vara hand om er och va rädd om er!
  Alla är fina på sitt sätt, inga dieter behövs!
  IDIOT DU ÄR KISSIE, tänk på var du skrivet EGOIST!!!

 • Linn

  http://www.videofy.me/johannabloggar/1481319 Hon pratar om dig, och jag tycker hon har helt jävla rätt! Hon står för sin åsikt och är en stark förebild för unga. Blir så ledsen när du skriver sådana här råd, det är det som orsakar ÄTSTÖRNINGAR i unga åldrar. Tänk på vad du skriver. Sluta provocera, du behöver en wake up call.

 • Anonym

  Fyfan vad hemskt. Hatar att du lurar i tjejer att alla ska se likadana ut. Tjejer: kolla ut på stan, stranden eller nått annat ställe ni gillar att vara på. Är någon så smal som kissie är? Svaret är NEJ. Det är omänskligt att se ut som en jävla Barbie docka! Alla är byggda på ett speciellt sätt, du ser ut som du ser ut. Och vet du vad? Du är unik & jättesnygg precis som du är!

 • Alma

  Hej söta snälla fina Kissie!
  Du är underbar jag har gjort en bild på dig på instagram lagt upp den där eller min kompis på hennes men hon heter @namnetblevhannis så jag hoppas du tittar där på hennes jag har gjort den:) Men jag är en 10åring-fan av dig Kissie!

 • Alma

  Ha det bra bästa Kissie:)

 • Amanda

  Detta är sjukt. Kissie har möjligheten att påverka så många liv genom sin blogg, stora och små. Och hon väljer att förändra deras liv på det sättet att det utvecklar ätstörningar? Det här är en av de sjukaste inläggen jag sett på länge. Inte okej.

 • therese

  m shit vad nice att ge ut pro-ana tips som man hittar överallt på pro-anabloggar… grymt och hälsosamt, verkligen.

 • Mikaela

  Detta är hemskt. Lyssna inte på sånt här. Lev livet och ät vad du vill, så länge du mår bra. Det rä det som ebtyder något, mår du bra och är frisk så behöver man inte sånt här skit. Man behöver inte ha den perfekta timglas kroppen. Det är skillnad på att lida och må fysiskt dåligt över sin vikt än att vara lite mullig som egentligen inte skadar dig själv överhuvudtaget. Dagens ungdomar blir sjukt påverkade av sånt här, jag lever själv i det.
  DU ÄR VACKER.
  VI SER OLIKA UT.
  Var nöjd med dig själv.
  Du är så otroligt fin och behöver inga bantingstips.
  stå upp för dig själv.

 • Elin

  Efter många år blir jag blir fortfarande förundrad över hur mycket skit du får ta varje dag.

  Det finns inget sjukt eller provocerande med dessa tips. Du kan hitta liknande i de flesta tidningar som vem som helst kan köpa. Jag ser inte er skriva hatiska insändare i alla dem om hur de ger trettonåringar anorexia? Att äta med fel hand är inte nödvändigt, hon skriver ju själv att det handlar om att äta långsammare och känna mättnad, inte bara slänga i sig maten som så många gör. Som hon nyligen skrev så ber folk dagligen om dessa tips men hon vet att när hon väl skriver ut dem så får hon skit. Hon försöker men det går aldrig att göra alla nöjda. Folk är som gamar som kastar sig över minsta lilla i sin hycklande hatkampanj!

  Alexandra är inte alltid taktfull, hon är impulsiv och gör ibland först och tänker sen. Precis som vem som helst. Hon är inte perfekt, har aldrig utgett sig för att vara och kommer aldrig bli. Trots det vill ni få henne till en perfekt förebild, samtidigt som ni själva beter er som djur på jakt.

  Att vrida de här tipsen till att hon skrivit: ”drick te och strunta i middagen” är ju helt sjukt. Jag har sett Johannas video och jag förstår inte varför ni hypar den så. Jag skulle vilja se en video av en överviktig tjej istället, utan massa smink och löshår säga att ni inte ska bry er om hur ni ser ut. Då kanske det hade varit annat än hyckleri och smutskastning.

  Efter egna ätstörningar vet jag precis vad pro ana delar för tips och hur dessa inspo-bilder ser ut. Alexandra har en galet snygg kropp, hon är väldigt smal men hon dyker sällan upp i pro ana-sammanhang då hon ser ”för frisk ut”. Tro mig, de personer på de bilder vi tittar på och inspireras av är bara ben. Alexandra har haft alla kroppsformer och vikter och hon är aldrig bra nog oavsett för er hatare. Äckligt med all dubbelmoral om att alla duger och ska få vara som dem vill, förutom om man är Alexandra.

  Folk är så jävla dumma som inte fattar att lika mycket som vi andra påverkas av bloggar och media, så har också Alexandra varit utsatt för samma påverkan genom åren. Att som så ung, samtidigt som denna påverkan från alla håll, bli en offentlig person och dessutom bemötas av så mycket hat utan att gå under är helt galet! I många fall har hatet kommit från vuxna människor som suttit och mobbat en tonårig osäker tjej. Är det verkligen Alexandras plats att ta ansvar för all denna skit? Hon är knappast anledningen till dagens skönhetsideal och smalhets, hon är snarare själv ett offer för det.

  Jag tycker att du är vacker och stark Alexandra, inte många skulle le som du varje dag efter den mobbning du faktiskt får utstå.

  / Elin, 25 år, frisk och normalviktig!

 • Natthi

  ”Håll ut systra mi. Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast.
  Deras botox-hysteri, men blir det till en lycka eller last när ditt smile sitter fast?
  För varje dag som passerar bevittnar man hur någon ung själ havererar.
  På grund av något sjukt ideal de har planterat.
  Du är ingen vara man kan reklamera.

  Men du vet när de vill lära dig bli smal utan att banta.
  Med så mycket plast i kroppen att den går att panta.
  Nej, det är inte dig de vill ha det är dina slantar.
  Så de är inga vänner och de är inga bekanta.”

 • Nathalie

  Tragiskt att denna brud är förebild för så många unga tjejer. Jag blir stolt den dagen då ni inser att detta för det första inte är optimalt för ens hälsa och för det andra inte är särskilt vackert. Hade det inte varit snyggare med ett par ben som matchar den rumpan och ett par armar som inte går av bara man tittar på dem?

 • Melissa Becker

  Hoppas ingen tar åt sig av detta inlägget, blir arg. —–> http://videofy.me/v/1481319

 • Lotta

  Eller så väljer man att äta lchf. Inget som höjer blodsockret och man mår prima! 🙂 men det lär väl ta ett tag innan du kommer på att fett inte är farligt.

 • Em.

  När ska folk fatta att MAT INTE ÄR FARLIGT.
  Man kan följa min resa på min blogg. Jag har själv gått ner nästan 20 kg med hjälp av BARA rätt träning.
  Det handlar om det som sitter i skallen.
  Är du envis och har viljan, så går det. Utan massa bantningsknep och skit.
  Fine, du kanske blir smalare snabbare om du gör såhär. Men vad händer den dagen du är trött på att leva efter de sakerna och vill börja äta normalt igen. Jo, du går upp i vikt igen.
  Va inte rädd för mat tjejer. Är dig mätt. Men börja träna.
  Enda sakerna du inte ska äta dig mätt på VARJE dag är typ mc donalds och annan snabbmat. Ät RIKTIG mat, det är bara bra för din kropp.

  Tränar du hårt? Undvik inte kolhydraterna helt. Din kropp behöver dem när du tränar.
  Det handlar om att förbränna mer än du tar in om man ska gå ner i vikt.
  Lyfter du skrot på gymmet? Du kommer inte GÅ NER i vikt. Men du kan ändå minska i midjemåttet. vilket betyder att du ändå ser smal ut.
  Allt handlar inte om vikt. Det handlar om hur du ser på dig själv.
  Tycker du själv att du är tillräckligt smal och snygg. då är du det. INGEN annan ska kunna ändra på det.
  Inte några fjantiga och meningslösa bantningstips som ändå inte funkar i längden.

  Va starka tjejer, börja träna. Men ÄT MAT.
  VÅGA BLI MÄTTA!!

 • Anonym

  Men risgrynsgröt är ju inte nyttigt

 • Anonym

  Men hallå!? Man behöver inte ta åt sig det hon skriver om man inte vill gå ner i vikt fort. Man läser det man vill läsa och göt det man vill göra. Hon gjorde säkert detta blogg inlägg för att hon vill ge tips till dom som vill gå ner i vikt. Sluta gagga och tänk på att hon vill bara hjälpa.

  Kram!

 • Sanna

  Jättebra tips! Nu kommer flera av dom som följer din lista få ätstörningar 😉 Gud vad bra! Men smala blir dom, och det är ju huvudsaken, right?

 • Anonym

  Vad bra att du ger tips som sådär Alexandra;) dina läser kommer må SÅÅÅ bra om dom gör som du. Ingen vill vara pink smal så man ser revbenen. Det äcklar folk. Det är inte snyggt. Jag gillade dig jätte mycket innan du börja bli ego och opererade allt. Men det betyder ingenting för dig va? Du har svikit en av din största läsare. Hope u are happy now.

 • Anonym

  Asså man får se ut som man vill, alla är vackra, dedär tycker jag är väldigt fel, och mat är ju faktist oftast gott och äta, man lever inte för att vara smal! alla är perfekta precis som dom är, bara för att du är lika smal som en tändsticka måste ju inte alla va de? Herregud du har en sån stor makt för att din blogg är så känd å du väljer att styra såhär, vet du hur många som FÅR ätstörningar av såna här inlägg för dom vill vara lika smala?

 • Anonym

  Jag är 12. jag har ett problem… jag har slutat att äta för att bli smal som du. Jag vet inte vad jag ska göra för att se ut som du?

  • anonym :D

   men gumman, du ska inte sluta äta helt! det är faktiskt jättedåligt för kroppen, för att din kropp kommer att gå in på svältläge och då blir du bara svag. om du vill gå ner i vikt, ät hälsosamt och skippa chipspåsen så kan du träna istället. Kissies tips är jättebra så du kan följa dem! 🙂

 • Jenny

  Hej!
  Tack för tipsen för att bli smalare, började att söka på hur man blir smalare för att jag tycker jag inte riktig är som alla andra iskolan tex. Alla har platt mage elr lite mera och jag är rädd att råka visa min mage, håller alltid mina armar runt magen när jag
  badar tex och hatar linnen bara för det!

  Jag är 12år och är missnöjd med mage och lår! Kan du svara på denna kommentar på saker man ska undervika, tex sånt som har mycket
  fett i säg som man inte nog ska äta, och tex på grapefrukt!

  Kan man få smalare lår? Jag hatar verkligen mina lår och min kompis sa en gång ”Du har verkligen tjocka lår!” Hjälp mig!

  //En tjej som hatar sin mage och sina lår!

 • Arne Martinsson

  Hej Tack För ett mycket bra val, Skall testa och rekomendera de andra på http://www.blocket.se

  MVH// Arne Martinsson

 • M

  Vill bara påpeka att det är skillnad på hälsosamt ”smal” och snyggt smal. Inte alls samma sak. Jag är inte alls överviktig någonstans. Helt perfekt lagom stor egentligen, betyder det att jag är nöjd med min kropp och mig själv? Nej tyvärr inte. Idealen på tv och film förändrar hur vi ser på vad som är perfekt. Kollar man på hur marilyn monroe såg ut och jämför med kvinnlig världskändis idag så ser dagens kändisar anorektiska ut. Och nu drar jag härifrån, ville INTE sugas in i diskussionen, alla är dumma i huvudet! Fokusera på att vara lyckliga istället! Man lever bara en gång och livet går fort! Puss och kram!

 • Anonym

  Jättebra tips tycker jag. Alla behöver lära sig äta rätt och träna. Gröt till frukost låter bra och chips och läsk skall man låta bli. Ägg och fisk är jättebra. Mejeriprodukter behöver vi faktiskt här uppe i Norden. De flesta här har en speciell gen som gör att vi tål det beroende på att vi behöver det. Promenader är jättebra, speciellt i dagsljus. En kort promenad på lunchen gör mycket för måendet. Det är väldigt många som väger för mycket och det behövs mer undervisning i skolorna om hur och vad man behöver äta för att må bra och att skolan hjälper alla att hitta någon träning som passar var och en.

 • Stopp!!!

  MIN DOTTER FICK ANOREXIA AV ATT LÄSA SÅNA HÄR TIPS, sluta med sånt här, det dödar faktiskt om fel person läser det

  • Anorexiagirl

   Fick också anorexia av dessa tips men jag sträva efter att bli anorektiskt smal. Vissa är ju här för att få vältränad kropp och gå ner smått i vikt det handlar om hur starkt psyke man har som avgör om man klarar detta eller inte. Är då alltså 13 år vägde runt 48 kg och va runt 1.55 tyckte jag då var övervikt, tappa 3 kg i veckan kom ner till 30 kg genom detta + andra metoder. Jag kanske inte kommer vara stolt när jag är äldre över detta men nu är jag stolt

 • Duskafanintebrydig

  Hhahah, Alltså detta är rena svälttipset.
  Jag må då se ut som en anorexia barn osv men har iallafall mer form än du och går inte på någon sorts svälttips, Jag äter som normala men är smal och det är för att jag tränar. Mitt tips e bara att äta mer grönsaker och träna mer. -.-
  Sorry Kissie, detta är inget hate-Message vill bara du ska veta detta. ._.

 • Sluta förinihelvette!

  Du har söt ansikte varför förstör du dig själv med onödiga opereringar egentligen?
  Du kanske är smal från sidan men du har säkert ingen form på magen ALLS.
  Stackars små flickor som vill vara som du, Alltså NI ALLA SMÅ UNGAR SOM BARA ÄR VID 11-13 ÅR, NI SKA FÖR FAN INTE BRY ER OM ERA MAGFORM, BÖRJA BRY NÄR NI IALLAFALL BARA ÄR 16. Alltså ni ALLA som provar den här jävla tipset är bara helt sjuka, Det är ett jävla svälttips som gör så ni får anorexia och jag kan säga att det inte alls är kul att ha det. Ni förstör er själva im just sayin. Och Kissie, Sluta
  vara such a egokid förfan, Du har fin ansikte och fin form, Men du behöver inte förstöra för andra och göra så att de dör för ingenting. Vi lever för att träffa någon man älskar och inte för att vara smal och bli en jävla strippa förfan. Lär er saker. Må då bara vara 12 men vet mer än er andra som tom är äldre än mig och tror att ett svälttips ska funka. Alltså fuckup ni kommer ändå gå upp i vikt igen.

  • Anonym

   Jag vet att jag är en fuck up, varför tror du annars att jag försöker svälta mig själv. Geez…

   • Bones=♥

    Jag Har också problem med formen, blir kallad fet , ful m.m jag svälter mig själv för perfektion ♥♥♥ det känns som om jag bestämmer över mig själv när jag är tom i magen jag känner mig kraftfull , men jag måste äta lite ( tyvär) p.g.a att jag vill inte att min familj ska veta … detta är mitt val min kropp jag gör vad jag vill! ( om du vill få anorexia så börja med små portioner/ inga alls (bara frukost får du ha , fast lite såklart) drick vatten (massa) sov länge !! ha en dagbok/kost bok som du skriver vad du ätit ( om du vill får du kolla upp kalorier och skriva ner) och skriv vad som bekymrar dig mest + vaför du änns gör detta !!!!! Och detta är bara för dig själv INGEN ANNAN! (: ♥ Kyssar från mig! hoppas detta hjälpte!

  • !!!!!!

   HAHHAHAHA vi kommer inte gå upp i vikt! vi må vara ”fuckups ” eller vad du kallar oss men vi gör detta för att må bra ! ( om man inte äter någonting alls så kommer man defenetift inte gå upp i vikt!!!! Biatch! ^w^

   • Fia

    Bara att man bryter ner musklerna i kroppen och riskerar att inte få sin mens mer, vilket leder till att man inte kan få barn(om man vill det då) samt håravfall och fula tänder. Men jofan, visst går du ju inte upp i vikt och du kommer ju vara såååååå vacker! Eller?

    Sök hjälp för din sjukdom och lär dig om allt vad hälsa är.
    Det kommer bara bryta ner dig.
    Hej då.

  • Tyra

   Asså fattar inte riktigt vad du menar med det där? Dessa tips är inte svälttips! Hon berättar att om det tar längre tid att äta så märker man att man blir mätt, att inte äta skräpmat, tips på olika livsmedel som btw är jätte nyttiga och bra för kroppen och att röra på sig! Jag ser iallafall inget fel med dessa tips förutom om du kanske har haft problem med ätstörningar innan. Förstår inte varför vissa som ser tips för att bli smal blir helt galna! Jag förstår om det är tips som är en svältdiet men här är det bara tips för att inte äta för mycket.

 • Alva

  okej kissie ska prova dina tips. 😀 hoppas det funkar

 • vicki

  Heej jag är 12 år runt 160 kg och väger 60 kg. Jag ha hört om man är t exe 176 cm lång så ska man vara 76kg eller mindre. Snälla ge mig tips att gå ner 15 kg på 70 dagar. Det kan hända att det blir jobbit men, Jag är redo 100% sekär

  • Anonym

   Det är sant att man ska exempel om man är 176cm lång ska man väga 76kg och jag ska säga att du är faktiskt normalviktig.

  • Shanelle

   Du har inte hunnit växa färdigt än och du är definitivt inte överviktig. Att väga rätt i förhållande till sin längd (t.ex. 176cm – 76kg) gäller när man är äldre/vuxen, 16-18.
   Men det är alltid bra att se till att äta rätt och röra på sig!

  • Anonym

   Jo, för det första, okej om man ”ska” väga en viss vikt för den längden eller åldern så om man inte gör det är det inte jordens undergång
   liksom! Snälla, fösök och vara er själva, och bry er inte om vad andra tycker, för du ä du och det ska man va stolt över.

   XOXO // en tjej som försöker bry sig

 • Anonym

  Hej!
  Jag har vägt 35 kg och varit nära döden. Var den värsta tiden i mitt liv. Allt kretsade kring mat och vikt. Funktioner i kroppen stängdes av. Nu väger jag 53 kg och mår bra

 • Jo

  Ursäkta, men din kropp ser totalt opropotionerlig ut. Så stora bröst på den lilla kroppen? Nejdu, onaturlig är det första ord som dyker upp i min skalle när någon nämner ”Kissie”. Falsk är nästa. Jag är anorektiker, och kan ärligt säga att jag lider, ja LIDER, av min anorexia. Det har gjort mitt liv till ett helvete. Känner genast igen en del av dina tips som ”Ana tips”. Så många unga tjejer som följer dig och ser upp till dig som det enda idealet… tror du inte de känner sig totalt värdelösa och underlägsna dig bara för att de är normalviktiga istället för underviktiga som du? Var en bättre och hälsosammare förebild för alla de som (av någon för mig outgrundlig anledning) följer dig!

  • izobel

   Tog bild på ditt svar för tyckte det var awsome sagt.
   Har själv bulimi och fick det pga en bloggerska som la upp ”slim tips” och blev så nedslagen när jag inte kunde hålla mig till tipsen att jag utvecklade bulimi.
   Kissie, läser du detta så ska du veta att jag hoppas att du tar in detta, och tänker på vad dessa ideal kan göra mot unga tjejer.
   Inget illa menat.

  • Liv

   Azzå vad är det med dig bara för att hon vill se bra ut så måste alla hacka på henne hallå hon tycker ju det är jobbigt när alla är på henne så SLUTA man ska inte döma andra efter utseendet!!

 • rojin

  jag älskar dinna tips.

  Tack! Nu blir jag enkligen smal om de funkar

 • !!!! HELP MIG!

  Hej! Jag vill bli smal många har mobbat mig för jag är fet.
  :'( Snälla seg att de hjälper jag vill också att du ska göra videor om dig. Å masa sånt.

  pst. Jag är en tjej som är 13 också går i 7an.

  HJÄP glad alla hjärtans dag:-D 😀

 • !!!! HELP MIG!

  Hej! Jag vill bli smal många har mobbat mig för jag är fet.
  :'( Snälla seg att de hjälper jag vill också att du ska göra videor om dig. Å masa sånt.

  pst. Jag är en tjej som är 13 också går i 7an.

  HJÄP glad alla hjärtans dag:-D 😀 jag gillar allas komentar men SNÄLLA va snälla mott varandra pst.

  Har ej några kompisar :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

 • Domja

  Hej. Jag är en tjej som är 13 år och väger 57 kg. Jag vill bli smalare men varje gång jag äter lite för mycket så går jag upp i vikt. Har slutat äta ni för tiden men minna föräldrar tvingar mig. Finns det några piller jag kan ta för att bli smal??

 • Anonym

  Hej, hoppas att dessa tipsen funkar… jag är 14, men vägen liksom 70kg…
  jag är typ inte ”fet” än, men allt på mig är större än på mina vänner. Jag hoppas bara att dessa tipsen kommer att fungera. Men ska tänka på att inte följa alla eftersom att jag tränar 3- 4 gånger i veckan.. <3

 • ALLA LÄS DETTA!!

  Det här är ingen hatkommentar så ta det inte som en.

  Nu räcker det för fan! Jag är en tolvårig tjej som inte har vägt mig någon gång mer än hos skolsyster för 2 år sedan! Ja, jag har fett på kroppen men jag är fortfarande inte överviktig. Om jag skulle gissa så är jag runt 160 cm lång och väger kanske 47 kg. Vissa kanske tycker att jag väger lite men en sak ska jag säga er. Jag kanske väger ”för lite” eller ”för mycket” men jag skiter fullkomligt i vad jag väger så länge min kropp fungerar och min hälsa är bra. Jag äter onyttigt väldigt ofta men jag mår fortfarande bra för att jag rör på mig och inte äter för mycket skräpmat åt gången.

  Kroppen lagrar fett på olika ställen hos olika personer. Som tillexempel hos mig. Mina revben syns när jag står upp. Men mina lår och mage har fortfarande fett som är synligt. Det är därför inte alla kan få magrutor. Magrutor är magmuskler som kan synas om man har lite fett på ett speciellt ställe på magen och stora magmuskler.

  Sträva inte efter att vara smal. Särskilt inte ni 10-14åringar. Ni blir inte finare av att vara smala. Ni är byggda på ett sätt och har fett på vissa ställen. Ni är inte fula för att ni anses vara tjocka. Det är fint med kurvor och fett.

  Jag tycker att ni borde checka in dessa videos om ni försöker bli smalare för något annat sätt än att må bra:

  //En smart 12åring <33

 • Anonym

  Jag förstår att om man har lite extra fett efter jul eller nått sånt kan man ju alltid testa detta ett tag, dock inte på heltid. Livet är alldeles för kort för att tänka att man inte ska få njuta av lite choklad ibland eller att man ibland kan va lite lat så att man tar hissen istället! Jag är en 13 årig tjej som är 170 och väger 60 kilo. Jag har väldigt länge försökt gå ner i vikt och det är så fel! Jag är fullt normalviktig och gillar faktiskt att man inte ser ut som ett ben med lite skin runt. Jag gillar dig kissie väldigt mycket med tycker att det är fel att lägga ut sånt här när väldigt många yngre läser. Jag menar du har läsare från säkert 10 år! Så länge man mår bra och ens kropp funkar som den ska ska man inte behöva ändra på den bara för att få plat mage eller bli smal. Man ska inte ändra sitt utseende eller vilja gå ner i vikt eftersom någon säger det, man gör det för sig själv. Många kommentarer jag läst har varit från typ 12 åringar som tycker att de väger för mycket! Man ska inte tänka på sånt som barn! Ät mat och träna, må bra och ha kul.

 • Pipaplem

  Il n en a pas fini avec les depassements. http://lenitsky.com/music/ L alea des complications liees a l implantation.

 • Hampus

  Det här är helt sjukt. Försöker den aktuella bloggerskan aktivt framkalla ätstörningar? Tycker hon inte att var och en har rätt att må bra?

  Obehagligt på riktigt.

 • http://tinyurl.com/

  I am really enjoying the theme/design of your blog.
  Do you ever run into any browser compatibility problems?
  A few of my blog visitors have complained about
  my website not working correctly in Explorer but looks great in Safari.

  Do you have any advice to help fix this issue?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *