Var ju hos mammsen en snabbis igår och snackade lite och gjorde fina ägg 🙂 Var nog mest lillen som var glad över att jag skulle komma, haha! Hon skriker alltid när jag kommer in i dörren av lycka. Gulligt! Sen har jag inte själv köpt hem ”påsk mat” som sill och sånt, och jag hade sånt sug efter sill!! Haha, älskar verkligen det. Mina favoriter är inlagd sill och skärgårds-sill.. Vad tycker ni bloggläsare om sill? Äter ni det?

Idag ska vi hem till pojkvännens släkt som har bjudit oss på påsk-middag, mys! Så måste börja klä på mig nu tänkte jag.. Har bara legat inne och tyckt synd om mig själv mer eller mindre (pga att jag spydde imorse) haha!

 

Posted in: Vardag

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Josephine Qvist - En GOD morgon Josephine Qvist - UNDERBAR HELG Josephine Qvist - NU GÅR DET SNABBT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *