Beställde för ca 2 veckor sen hem The White Ones nya produkt BodyRoller som tar bort ärr, bristningar och celluliter. Riktigt bra till stranden i sommaren.. 🙂 Den är mycket enkel att använda, man bara rollar upp och ner och diagonalt 2 ggr i veckan på ärret eller liknande så försvinner det efter några veckors tid. Coolt, varför har man inte kommit på detta tidigare?

Jag har själv använt den i några veckor på några ärr och ojämnheter som verkligen håller på att försvinna helt och hållet! Så himla skönt. Och skulle jag få tex bristningar så kommer jag direkt ta fram den här.. BodyRollern gör inte alls ont, utan det kittlar nästan när du rollar den mot huden, så ni behöver inte oroa er 😉

 

Du kan använda BodyRoller mot följande:

– Rynkor & anti-aging
– Hudbristningar
– Brännskador
– Kirurgiska är
– Acne-ärr
– Celluliter

Rekommenderas starkt till de som vill vara snygga på stranden i sommar! Betyg 10 av 10. BodyRoller går att köpa på www.TheWhiteOne.se (och jag såg på deras Facebook att innan Mars slut, får ni 100 kr rabatt med rabattkoden ”Mars”, så snabba er då det är 30de Mars idag!!)

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (53)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *