Lamp

Köpte den här lampan för ett tag sen och hade den i sovrummet, men nu flyttade vi den till vardagsrummet istället. Som ni ser har vi inte hängt upp den helt korrekt, men det ska pojkvännen lösa! 😉 Tyckte iaf den var fin, jag älskar kristallkronor så detta vart en kombination av det jag ville ha och vad han ville ha.. I sovrummet ska jag ha en ljus krona som hänger i taket hade jag tänkt, för jag ska ha vita fladdrande gardiner som hänger vid balkongen 🙂 Romantiskt!

Längtar tills man kan inreda balkongen.. Ska ha fina stolar där ute och inspireras av ”kinesisk trädgård”. Ska se om jag lyckas får till det.. Min balkong är inte den största, men det går om man vill 😉 Men det är ju ett tag kvar, det är fortfarande snö ute så..

 

Hiss eller diss?

Posted in: Vardag
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *