Jeans-problem

Jag tycker faktiskt inte om jeans.. För dom vill aldrig sitta precis som jag vill det (antigen för lösa eller för tigha så försvinner röven helt haha).. Eller för lösa längst ner vid smalbenet och perfekta vid rumpan, eller tvärt om.. Därför köper jag alltid dessa, det är som jeans-leggins typ. Dom är väldigt små och stretchiga. Så dom formar sig efter kroppen, istället för att dom formar kroppen.. Dock är verkligen i den SÄMSTA kavlitén ever! Färgen försvinner hur fort som helst på dessa, speciellt på dom svarta.. Dom blir typ gråa efter 2 tvättar.. Så jag slänger dom, och köper nya.

Nej jag är verkligen ingen jeans-människa. Sen hatar jag att stå och prova jeans också i små omklädningsrum haha.. Får väll skylla mig själv lite kanske att jag inte orkar lägga ner mer tid på att faktiskt hitta ett par som sitter bra och har bra kvalle. Så tills den dagen kommer då jag ska ge mig på det omöjliga uppdraget, så kommer jag köra på dessa..

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (121)
 • sandra eisa

  Har själv ett par, de är ju sköna och sånt, men du har rätt det där med när man tvättar de. :/ <3

 • nora

  du kan vända dom ut och in innan du tvättar dom! Plus tvätta inte dom ofta!

 • Anonym

  Vart har du köpt dom då ? 😀

 • Amanda

  Har också haft problem att hitta jeans som passar ens former!
  Om du har svängarna förbi Göteborg någongång så gå in till Missäy i femmanhuset! 🙂 där har de grymt snygga jeans..
  puss

 • edit

  Undrar med vart du har köpt dom? och vad dom heter…?

  Kram 🙂

 • Frida

  Stoppa in jeansen i frysen istället för att tvätta dom om dom inte är synligt skitiga, då slipper du slita på färgen! Och när du tvättar dom så använd INTE sköljmedel utan använd bara extremt lite tvättmedel, då håller färgen längre! Glad påsk!

 • Filippa

  Kör på Tiger of Sweden jeans! De är dyra men dem sitter sjukt snyggt , håller länge och blir inte stora efter att man bara använt dem nån gång! En riktig hiss!!!

 • iknewyourtrouble

  g-star,jc och fillipa k har bra

 • Anna

  På JC finns det jeans som kanske skulle passa dig 🙂

 • Emma Ferb

  Jag har också haft problem med jeans i hela mitt liv, så jag köper också de där men så hittade jag tiger of swedens jeans och de sitter jätte bra!

 • Sofia

  Testa ”Lisa”-jeansen på Gina Tricot! De är verkligen bra, tajta men ändå stretchiga och kostar bara 299.
  (Glöm bara inte att vända ut och in på de när du tvättar dem så stannar färgen längre)

  Du MÅSTE testa, jag rekommenderar verkligen dem!! 🙂

 • Jasmine

  Jag har exakt samma problem som du.. Ett tips (om du har symaskin) är att du köper ett par jeans som sitter bra över rumpan. Sedan syr du in dom i längden så att dom sitter bra och längst ner syr du på en dragkedja så kan du sy in dom riktigt tighta! Fungerar alltid för mig 🙂

 • Apple

  Ja, bra jeans är svårt att hitta!!

  kolla in min blogg: http://www.nattstad.se/apple

 • Anna

  Har ock så såna.2 par svarta och ett par mörk blå.Dom håller ganska bra i färgen,men när dom blir grå svartar jag bara på dom.Det är ju bara att köpa ett medel i en butik så fixar det sig!Men man ska inte tvätta dom så ofta heller 🙂

 • Elviiira

  HERREGUD! du kan ju inte slänga dom efter 2 tvättar! jag har också ett par sånna och har haft mina i några månader nu, och mina blev också gråa men jag köpte färg på åhlens och färgade dom i tvättmaskinen (busenkelt!) och nu har jag tvättat dem massor av gånger utan att färgen är borta! gör det istället! Kram

 • pappa

  ”Dom blir typ gråa efter 2 tvättar.. Så jag slänger dom, och köper nya.”

  ………

 • Kate

  På jc har dom grymt snygga jeans, och de håller lääänge ockdå. Vräng alltid dina jeans innan du tvättar de för då slits inte färgen!:))

 • iiia

  du måste tvätta dem med aviga sidan utåt, då hålls färgen ! 😉

 • Aili

  Jag har också svårt att hitta bra jeans, haha… 😉

 • lisa

  Mina blev så också men killen jag köpte dom av sa att man aldrig ska använda sköljmedel på svarta plagg eftersom då försvinner färgen snabbare. Jag sket ju såklart i de och nu har jag ett par grå byxor. Men om du nu köper nya efter ett tag så kan du ju alltid prova att inte använda sköljmedel på något par o se om det blir någon skillnad.

 • Clara

  Hej kissie elr ska man kalla dig Alexandra? Jag ska bara säga att jag har två par svarta dr denim. Jag vill bara varna dig om att dom färgar av sig på benen. Så första dagarna ha på dig strumpbyxor så att du inte blir svart om benen!

 • Moa

  Leggins ska man inte tvätta ofta, du verkar dock göra de eftersom du säger att dom tappar färgen.

 • Noveller/Historier

  Hej! Gillar du noveller, historier eller bara att läsa? Titta då in hit. Här skriver jag egna sagor. Många säger att de är väldigt bra. Så kika gärna in och lämna en kommentar! 😀
  PS: Gillar inte jeans jag heller 🙁

 • Maja

  Men tvätta dom inte så himla ofta då? om du får fläckar på dom, ta en trasa med varmt vatten så for du bort det? och de svarta kan man bara färga själv hemma i handfatet, så blir dom som nya igen. Dessa jeansen är inte till för att användas varje dag, därför går dom sönder, om du har flera olika jeans och bara använder dessa 1-2 gånger i veckan så går de inte sönder.

 • PUSS

  Dom där leggingsen är STOR i storlek. 😛

 • maria

  Tips!!
  Levis Curved ID är fasiken de bästa jeansen som finns! Kolla upp dom i en levis affär och fråga dom om råd. Dyra visserligen men absolut bästa paret jag haft!

 • felicia

  hallå köp Never Denim jeansen på bikbok istället! formar sig precis efter kroppen men har sjuuukt bra kvalitet och tappar verkligen aldrig färgen, kostar 500kr men det är riktigt värt alltså, köp dem istället!

  • Maria - med sikte mot Kina

   Tappar aldrig färgen? Då antar jag att du inte köpte de mörkaste. Har ett par sådana, efter en tvätt hade jag på mig dem i när jag var på BikBok och jämförde med färgen på ett par nya. Butikspersonalen blev förvånade över hur mycket färg de hade tappat. Och de tappar fortfarande färg såhär 2år efter… Men de är hela och fina iaf^^

 • ida

  Jag har också samma problem som dig när det kommer till jeans! Har så stor rumpa haha 😉

 • mirro

  Använder oxå dem där ! Så bra 🙂 utom kvaliten dock. Färgar mina svarta jeans med textilfärg färgen kostar ca 70 kr och räcker till ett par jeans så prova det så slipper du köpa nya hela tiden 🙂

 • Julia

  Har också problem…jättesmal midja o superlånga ben=( fast hellre det än tvärtom;)

 • Anonym

  Cubus har bra jeans faktiskt 🙂

 • Anonym

  Jag hade samma problem som dig men sen testa jag levis jeans, de är helt perfekta. De är ju lite dyrare dock men det är det värt!

 • Julia

  Det är dr.denim byxor och sådana ska man vända ut och in och gärna på kort progam, då håller dom sig svarta mycket längre! 🙂

 • Frida

  Har ett par från hollister och jag tycker inte att färgen försvinner från dom. Du borde ge dom en chans!!

 • Anonym

  Diesels skinzee är helt perfekta om man vill ha små och stretchiga jeans, kvalitén är amazing men dock är priset rätt saftigt, men har man råd så är dom absolut värda pengarna!!

 • Agnes

  Jag hade också problem med att hitta jeans förut, men handlar alltid på JC nuförtiden. Crocker Pep Second Skin är superbra! Finns i flera längder och sitter tajt hela vägen ner till foten. Är lite högre i midjan också och färgen håller jättebra!

 • Martina

  Jag har också dom svarta och jag brukar vända dom ut och in, färgen sitter fortfarande 🙂
  Ett litet tips;)

 • emilia

  Prova Liu jeans, helt enkelt bästa! 🙂

 • M

  Men vad var det för mörkblå jeans du hade igår på den bilden där du sitter ner utomhus?

 • Josefin

  Jag tycker tvärtom, att det är dom enda svarta jeansen som jag haft som faktiskt håller ”svartheten” rätt länge 🙂

 • Madeleine

  Du ska inte använda sköljmedel!

 • Mamma till William och Wilma

  God eftermiddag snygging!
  Vart kan man köpa dessa snygga jeans? Ha en fin påsk kram krma

 • Ida

  Jag har haft exakt samma problem men nu har jag hittat en jättebra modell! Den passar nästan alla typer av kropp men dom kostar 999 kronor! Jo, det är Levis jeansen! Dom finns bland annat på JC och dom svarta är sjuukt snygga och sköna! Dock är kvalitén inte alltid så bra. För många spricker dom i sömnen mellan benen, men det nere nog på hur stora lår man har!

 • taraaa

  Vad köper du alla dina sånna jeans? 🙂

 • Emelie

  Cubus har ett par jättebra! Svarta färgen sitter jättelänge och dem är behagliga för dem är inte så ”hårda” dem heter typ extra stretch !

 • Solin

  Jag har också dr denim byxor! Ett tips är att vika dom ut och in när du tvättar dom så att inte färgen försvinner, sedan ska man inte tvätta med sköljmedel! Så gör jag för att hålla kvalitén lite längre. 🙂

 • Lina

  hej, här där jag bor har vi en butik som säljer bara dr.denim och anledningen till att färgen försvinner snabbt och att kvaliteten inte är nå bra är pg.a att man inte ska tvätta dem fören man använd dom i några veckor helst ska man inte tvätta dom i tvättmaskin fören 2 månader. Utan man ska helst bara handtvätta bort fläckar och ifall dom börjar lukta illa så lägg dom i frysen då dödar man bakterier och sånt skit. och om man tvättar dom i tvättmaskin för mycket så förstörs också byxorna, dom blir ex större och gå lättare sönder. bara några tips, så kanske du slipper köpa nya så ofta. Jag har snart haft mina i 1 år och dom har jag endast tvättat 2ggr sen har jag fryst dom i frysen och handtvettat dom och dom är nästan lika svarta nu som då jag köpte dom 🙂
  ps. du är grymt fin

 • anna

  har samma problem dock väldigt smal midja och stor rumpa, nudiejeans tycker jag har bra passform både låg normal och hög midja 🙂

 • Becki

  Köp g-star jeans, dem är formade efter kroppen. Finns i alla färger och sorter. Dock kostar dem ca 1200-1600

 • Mihi

  Jag använder mina nästan varje dag och har haft dem sen i julas, jag tvättar de ofta och de har hållt och nästan
  Inte tappat någon färg alls. Jag tvättar de för hand i handfatet och i ljummet vatten och gnuggar lite där de
  Är skitiga. Min kompis gjorde misstaget att tvätta hennes i maskin, de vart genast gråa och slutade sitta åt.

 • Becca

  Har samma problem, men vero moda brukar ha jeans-tights som ser precis ut som riktiga jeans, jätte snygga. Men de brukar vara lite dyrare än vanliga tights, men testa! 🙂

 • Emma

  varför lämnar du inte in riktigt bra jeans kvalité tyg till skräddare å gör ett par figursydda? alla dom pengar du lägger på å köpa nya sånhär kan du ju ist sy ett par ordentliga för.

 • Anna

  Jag har samma problem. Hatar att gå i jeans. men jag har hittat ett par riktigt shyssta på BikBok. Super fler. finns i normal midja, låg och hög, flera färger och jag kan gå ner i splitt i dem. Dem är super strechiga och formar sig efter kroppen. Fast med toppen kvalité.
  Try them, thats all I say 🙂

 • Matilda

  Jag pratade på en butik i Gbg som säljer dom dr. Denim jeansen. Tricket för att inte dom ska tappa så mycket färg är att vränga dom och rulla ihop dom innan man lägger in dom i tvättmaskinen! Funkar för mig, du borde testa! 🙂

 • jenny

  samma för mig… Kan verkligen bara ha de här jeansen, inga andra sitter som jag vill. Men dom går ju sönder efter 1-2 månader, spricker mellan benen haha 🙁 Och jag har verkligen inte råd att köpa nya hela tiden som du har. Om du hittar några andra jeans med bra kvalité som sitter tajt hela vägen kanske du kan tipsa om dem? Kram 🙂

 • TJEJ MED SAMMA PROBLEM!

  Vart har du köpt dem?

 • Jessi

  Har du testat dr denim och cheap monday? dom brukar dra rätt små storlekar och sitter jävligt snyggt!

 • Ronja

  gud alltså, om du funderar på att sälja dina dr. denim, sääälj dom till mig, älskar dr. denim, seriöst bästa byxan jag ägt!!!

 • sofia

  du borde prova nomo jeans.. de kostar ca 169 euro. Vet inte om de finns i sverige. men de blir special sydda för dig och din figur. Och därför kostar alla jeans fran den 169 euro oavsett storlek.. just för de blir special sydda för dig kropp.
  http://www.nomojeans.com/

  har nagra själv o färgen haller, de sitter perfekt även efter en hel dag. blir inte lösare över rumpa/lar… rekomenderas starkt! 🙂

 • Anonym

  Testa gina tricots lisa jeans, SÅ himla bra jeans, dom håller färgen och är tighta så dom formar sig efter benen 🙂

 • Tove

  Du kanske ska gå på JC? Dom har allt 🙂

 • Anonym

  TIGER OF SWEDEN BÄSTA JEANSEN

 • Hedda

  Testa på JC! Crocker-jeansen dem säljer är jättebra:) dem håller superbra i tvätten och är hur mjuka som helst+dem formar sig jättebra till kroppen! Själv har jag typ 25 32 typ. Men dem sitter verkligen jättebra:)

 • elin

  True religion jeaannnsss

 • Lina

  De jeans-legginsen skall man tvätta ut-och-in och även utan sköljmedel så håller de lite längre. Men kvalitén är dålig så försök att tvätta de så sällan som möjligt bara! haha

 • klara

  men vilket miljötänk du har.. så dåligt för miljön att köpa nya och slömga de gamla hela tiden :/

 • Maja

  Håller helt med klara! Sjukt dåligt för miljön så skit i att köpa jeans då! Istället för att slänga dina jeans hela tiden!!!! Sjukt dum är du! :/

 • Toti

  Vad tråkigt :/
  Har själv ägt/äger 3 par sånna i olika färger och det är det bästa jag haft på mig typ!

 • LOL

  köp färg på åhlens!!! asbra! har färgat dem en gång och tvättat hur många gånger som helst utan att färgen åker bort!! 😀

 • Anna

  Med jeans tycker jag att det verkligen lonar sig med att kopa markesjeans. Kan rekommendera Nudie och True Religion, de har sjukt bra kvalite
  De ar lite dyrare men sa vart det nar de haller lange, bade i farg och material!

 • Anonym

  jag är fjorton år, väger precis som man ska och har en vältränad kropp och behöver S i storlek på mina dr Denim köp större storlek så håller dom nog bättre!:)

 • Julia

  Man ska inte tvätta Dr.Denim i tvätten man ska handtvätta dem, annars går dem söder eller tappar färgen 🙂

 • Emelie

  Dr demin svarta ska man inte tvätta alls ofta… Affärerna säger att man ska vädra dom, ta med en svamp eller frysa dom för att få bort smuts!!

 • Jennifer

  Man ska inte tvätta dom utan bara vädra dom !

 • SOFIA

  Bikbok’s superflex-jeans är grymt snygga, skönare än Dr. Denim och har bättre kvalitet!! Helt underbara verkligen 😀

 • Andrea

  Jag tycker Top shop har bra stretchiga jeans som sitter bra och håller färgen. MOTO Black Skinny Leigh Jeans, finns även i petite storlekar

 • Andrea

  Jag tycker Top shop har bra stretchiga jeans som sitter bra och håller färgen.
  MOTO Black Skinny Leigh Jeans, finns även i petite-storlekar

 • Anonym

  Att du slösar något fruktansvärt med resurser visste jag, men nu kände jag att det verkligen var dags att säga något om det: det är helt jäkla sjukt att slänga kläder på det sättet och att konsumera så mycket som du gör! Snälla du, tänk på resten av världen, lite iaf, och dra ner på detta vidriga beteendet! Du har mycket pengar och därför mycket inflytande när du konsumerar. (rätt dålig pr att visa en så osmaklig sida av dig också. Miljötänk är inne om du missat det).Tack.

 • Vilma

  Hej!

  NU vet jag ju inte hur du gör när du tvättar dina DR.Denim jeans men antagligen gör du fel eftersom de svarta blir sämre osv. MEn med dem ska man tvätta utochin och utan sköljmedel på låg temperatur! det sa dem till mig när jag köpte nya 🙂

  // Vilma

 • Anonym

  Om du ska ha ett par svarta jeans som sitter som en smäck, lyfter och formar rumpa och lår så tipsar jag dig verkligen om att gå till närmsta Carlings och fråga efter Diesel Skinzee. Eller kanske ett par Tight Long John från Nudie? Båda är prisvärda jeans som du kan ha i fleeeera år. Garanterat värt!

 • Lisa

  Samma problem för mig med!
  men jag tror att du inte ska tvätta den i maskinen utan med händerna istället 😉

 • Anonym

  Jag har också dr denim jeans.. Gjorde typ som dig tills jag testade ett par Tiger Jeans! Jag säger bara OMG!!! du måste testa ett par, sedan kommer du vara fast!!

 • Isabelle

  Vänd de svarta ut och in, samt tvätta utan sköljmedel. Håller 1000 ggr bättre då! 🙂

 • Clara

  Ett grymt tips om du vill hålla de svarta jeansen riktigt svarta och fräscha är att köpa svart batikfärg (typ vattenblandad färg) som du bara doppar ner hela jeansen i och sedan tvättar dem och låter dem torka, då blur de riktigt svarta igen och som nya 😀

 • Anonym

  Snälla hjälp är i Mexico finns det en vickroria seckret affär i närheten ?

 • Tanja

  Jag tvättar alla mina jeans i 30 utan sköljmedel och ut och in. Då håller dom hur länge som helst!

 • Elin

  Bra för miljön att slänga byxorna och köpa nya…

 • i know this shiat

  Hejsan! Jag jobbar som butikschef och hanterar dr denim varje dag. Det bästa tipset lyder som följer; Vräng dina byxor ut-och-in, spruta lite vatten på dem med en blomspruta, och häng dem sedan på din balkong/altan i 1-2 dagar. Detta gör dem inte ”rena” men när du luktar på dem efteråt kommer du känna att de luktar som om de vore nya igen. Luften går igenom fibrerna jättebra och de tappar ingen som helst färg. Att lägga dem i frysen fungerar INTE. Bakterier överlever mycket lägre temperaturer än vi har i våra frysar. Måste du tvätta dem, snälla gör det med händerna i ditt handfat. Det tar 5 minuter och ger dig och dina favoritkläder många fler månader tillsammans. Detta gäller alla kläder du är rädd om, inte bara Dr Denim. Vi svenska tvättar sönder våra kläder före vi använder sönder dem.
  Ha en mysig påsk på dig! 🙂

 • Amanda

  Jag brukar praktisera på Carlings där dem säljer dessa byxor, + att jag själv har dem där byxorna.
  Kan ge ett råd gällande just dem, tvätta dem helst ALDRIG, om de luktar så släng in dem i frysen över natten, då försvinner lukten. Om du nödvändigtvis behöver tvätta dem p.g.a. smuts så tvätta UTAN sköljmedel!

  Hoppas det hjälper! 🙂
  Kram Amanda!

 • Therese

  Har du problem med färgen köp bara ”Back to black”, brukar finnas på vanliga livsmedelsbutiker , då färgar du dom hemma i tvättmaskinen, jättelätt och blir super bra svart färg 🙂

 • Emelie

  Jag jobbar i en butikskedja som säljer denna legginsbyxa.

  Vi brukar ha som vana att informera våra kunder om att detta är LEGGINS alltså inte jeans.
  Därav sämre hållbarhet – livslängd.
  Gällande den svarta byxan så kan den både torrfälla och tappa färg vid tvättning. Därför är det viktigt att man vränger byxan ut och in, inte tvättar dem med sköljmedel och att det även spar mer på materialet att använda flytande tvättmedel. Tvätta så liiite som möjligt, Dem är ju svarta så har man spillt något är det ju lätt att ta bort fläcken med hjälp av en trasa istället för att tvätta hela byxan!
  Lägga in legginsen i frysen eller vädra dem (lägger dem i plastpåse innan man lägger dem i frysen), tar bort bakterier och lukt! Bra tips!! Tappar legginsen färg efter tvätt- gå till panduro eller annan hobby/textilbutik och köp textilfärg- dem blir som nya!
  Annars tycker jag att det är dags att köpa ett par riktiga jeans som håller betydligt längre. Diesel – Skinzee eller Levis- Demi curve är två riktigt bra modeller med sjukt bra passform och komfort! Dessa ligger runt tusenlappen, alltså mycket mer prisvärt än att köpa flera leggins per år.

  Hoppas att du hittar ett par snygga jeans!

 • Martina

  Undvik även sköljmedel 🙂

 • Emelie

  Tvätta jeansen med sköljmedel och inte tvättmedel så håller färgen längre köpte mina när det börja bli kallt ute och det är först nu de har börjat bli grå, så tvätta jeansen ut och in och endast med sköljmedel..

 • Philippa

  Du ska tvätta jeans så sällan som möjligt, helst aldrig. Frys in för att döda luktande bakterier och skrubba fläckar för hand.

 • a.d

  Du borde testa jeansen på bik bok som heter flex, dom e super bra jag hade också problem med att hitta jeans byxor tills ja hittade flex på bik bok dom är helt underbara! Testa!

 • Anonym

  Jag tycker bäst om byxor när de är ”baggy”.

 • Lina

  testa en modell som heter Lisa superstretch jeans på Gina tricot, dom sitter som gjutet, inte för tajta och inte för slappa 🙂 Har också exakt såna där jeans som på bilden, jag håller inte med om att färgen försvinner fort, fast det kanske är för jag tvättar mina jeans när dom är vända in och ut..

 • Joanna

  Gå till en Levi’s Store-butik. Där mäter personalen dig och kollar din ”kurva”. FInns sen Curve ID – jeansen som är formade olika för olika kroppsformer upptill och allt från skinny till bootcut nertill. Perfekta.

 • Julia

  ett tips är att du färgar byxorna svart, så håller färgen mycket längre!

 • Erika

  Man ska tvätta dom in och ut och utan sköljmedel..

 • Sara

  Jag tipsar vero modas egna jeans (med strech), köp en/två storlekar för små, för de töjer sig då du tar på dem. Men de sitter verkligen jätte fint, även kring röven! Älskar dem verkligen.

  Kram Sara

 • Jenna

  TESTA ZARA JEANSEN. De med stretch, jag älskar dom. och alla mina vänner älskar dom också och vill ha ett par själva. lite mer jeans aktiga än jeggins och färgen håller! Det var tom en som snodde ett par av mig en gång. TESTA iaf

 • Happy New Year 2016 Image

  can any post on a personal blog (with disclaimer that it is his personal view) be used by any brand for filing a case against an individual for ‘brand tarnishing’ etc?.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *