Jag tänkte berätta lite om sandos cancun luxury experience resort. Eftersom jag var där i 2 veckor och många var nyfikna! 🙂 Superskojj! Och för er som inte tycker om sånahär inlägg, scrolla förbi inlägget bara istället för att klaga 😉

Hotellrummen:

Tyvärr väldig tråkig inredning för att vara ett sånt fint hotell.. Men dom var stora och badrummen var superfräsha! Minibar och stor TV ingick även. Tofflor och morgonrockar fanns såklart också. Sängen var väädigt stor haha! Vi hade även en stor fin balkong. Dock hörde jag att bara halva av alla rummen hade balkong. Så vi hade väll tur 😉


Roomservice/ städningen:

Jättebra roomservice som kom innom 30 minuter. Trevlig personal också! Maten var precis som på restaurangen och man kunde även få frukosten på rummet om man önskade. Roomservicen var såklart även inkluderad i priset.

Städningen var också bra, dom var snabba och kom samma tid varje dag. Skönt att veta när dom kommer så man kan hålla sig undan på stranden eller vid poolen just då. DOCK googlade vi runt lite innan och vart tipsade om att man måste låsa in saker för städerskorna snor saker från en. Läste att mamma hade åkt dit med sin dotter, och dottern vart av med sin dator (!!). Så jag var väldigt noga med att låsa in allting i kassaskåpet. Dock gick kassaskåpet sönder 3 gånger!

Men en gång.. Glömde jag pengar i lilla facket på min handväska, 1000 kr. Jo dom vart snodde DIREKT! Så dom har alltså gått igenom min handväska. Kändes sjukt trist efter och litade inte på personalen. 🙁 Därför får dom 1/4 av mig på den punkten.. Det verkligen förstörde intrycket..

Omgivningen:

Jättefint och lyxigt. Gav ifrån mig ett glädjetjut första dagen då vi kom dit. Vi fick champange och jag fick en ros, dom tog hand om allt baggage såklart och allting var väldigt stort och rent. Poolområderna var även dom väldigt fina, helt perfekt!


Maten:

Jättegod mat, men efter 2 veckor så vart man sjukt less på maten för det kändes som att maten tillagades av samma kock på alla restauranger? Haha inte för det var så men det vart tillagat på samma sett.. Och sen fick man natchos och gucamole till ALLT! Haha så vi skrattade bara åt det tillslut. Man kunde lixom beställa en pazza eller pizza, men ändå få natchos..

Det fanns 3 restauranger på på hotellet, en gorumet-restaurang som var väldigt fin och min personliga favorit. Sen en asiatisk restaurang som var mer en ”show” än en ett ställe att äta mat. Sen restaurangen där man även åt lunch och frukost. Dom hade olika kvällar med teman, vi undvik mexicanska temat, för det innebär mer natchos.. HAHA! Servitörerna var väldigt trevliga. Dock vart dom sämre ju mer tiden gick för det kom mer gäster..

Frukosten var riktigt bra, dom tilllagade omelett på beställning och fanns mycket att välja på. Mycket sötsaker och det var väldigt sockrigt och fettig mat, men tror inte så många bryr sig om sånt på semestern? Jag gjorde inte det iaf och njöt av massa små maccaroons och andra kakor haha 😉

Personalen:

Jättetrevlig personal och dom var nästan FÖR snälla. Man ska vara noga med att dricksa alla, man märker stor skillnad. För dom kan bli griniga om dom inte får något. Det var många som ALDRIG dricksade fast dom ställde upp genom att ta bilder, ge dom mexicana-hattar att posa med osv osv.. Dom skämtade mycket och var extremt charmiga! 🙂


Poolen (poolarna):

3 stora fina pooler, härliga att simma i och bara ligga och ta det lungt i. Fanns även jaccuzzy som man kunde ligga och bubbla i. Bara poolerna gjorde en stor del av hotellet. Häftigt första intryck!

Wifi funkade superbra precis vid poolerna, och solstålarna var supersköna! Nya handdukar fick man varje dag som man hämtade ut vid ett bås.


Stranden/ solstolarna:

Stranden var hur fantastisk som helst som ni såg på bilderna. Stranden var stort sett helt kritvit och havet var turkost. Var även en privatstrand så det var bara dom som bodde på hotellet som låg där. Skönt! Dom serverade även mat och dryck på stranden som såklart ingick. Stolarna var standard-stolar längst havet, längre upp fanns det fina stora madrasser som hängde som hängmattor. Superfina!

Fanns också så man kunde spela vollyboll, dom hade lekar på stranden, DJ, uppträdanden och personalen försökte få gästerna att röra på sig. Haha superbra! Dom hade 2 små muskliga pojkar som sprang runt och underhöll tanterna minst sagt.. Rätt kul att se!

Information/ hjälp/ information:

Helt OK! Har inga negativa minnen från det eller speciellt superbra. Dom hade ett stånd med aktiviteter man kunde välja bland och boka. Dock var allt snordyrt (som att simma med delfinerna, vi åkte även vattenscooter som jag inte hann blogga om). Det gick på minst 1000 kr, och sen massa extrakostnader..

Posted in: Vardag
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *