Pedikyr!

För att döda lite tid medans vi väntade på flyget så tog vi massage, sen shoppade vi.. Åt mat, shoppade lite mer, tog en pedikyr och gick runt lite. Deras shopping-center är så himla stora, så det är ingen konstighet att spendera en heeel dag på ett och samma köpcenter haha! Slutade dock med att jag behövde köpa till en extra resväska och fylla med grejer.. Haha!! Dock var det inga problem i tullen som vissa av er kommenterade? Gick utan några problem alls!

Iaf, passade som sagt även på att göra en pedikyr. Vilket perfekt sett att avsluta resan på va? Fötterna har sprungit runt på stranden och i flipflops hur mycket som helst så det behövde mina små fossingar.. Även pojkvännen tog en pedikyr! Såg flera killar på det stället vi var på, kul att se!

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *