Idag har jag..

Betalat massa räkningar!!

Svarat på massa jobb-mail och läsar-mail.

Skickat efter papper till nya aktie-bolaget.

Handlat mat med Peter.

Packa upp resväskorna och boka tvätttid..


Ja såhär har min dag sett ut idag 😉 Inte så jättekul kanske men jag har ändå varit lite småsjuk så jag behöver ta det lungt. Jag tänkte också ta hand om all tvätt från resan men hittar inte nycklarna till tvättstugan, irriterande.. Har letat massor, men antar att det är bara att leta lite till tills jag hittar nyckel-fan-skapet.. 😉 Hehe… Har massa saker att tvätta, + vill tvätta alla nya kläder jag köpte. Jag tycker det känns lite äckligt att sätta på sig dom efter att människor har rört dom och testat dom i affären innan jag köpte dom… Är ni likadana?


Posted in: Vardag
Kommentarer (32)

You might also like

Josephine Qvist - A STAR IS BORN Caroline Roxy - EFT-Tapping Caroline Roxy - Acai bowl Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *