Hello from.. SWEDEN!

God morgon! 🙂


Nu är jag hemma i Sverige igen, skönt.. Igår orkade jag inte blogga för var så trött efter resan och sen åkte jag hem till Peter och pappa och hämtade min lilla Chloé! Hon kissade på sig av lycka när hon såg mig komma in, haha så himla söt! 🙂 Jag gav dom lite presenter och berättade om resan. Kul att träffa dom igen! Sen åkte vi hem, lagade lite mat snabbt och sen låg och myste med Chloé i soffan bara! Behövde även ta undan all post som har kommit under dessa 3 veckor (hur mycket som helst, avir som ska hämtas ut och massa fina fanbrev!)

Ni kan läsa mer på Peters blogg (länk) om vad han fick, men här är lite foton från när jag gjorde en av hans presenter (sista dagen faktiskt). Fixade honom en keps där det står ”PETER08” på 🙂 Tyckte det vart skitbra och den vart klar på typ 10 minuter..? Han verkade glad över den, skojj 🙂

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *