Missme

Folk undrade om tröjan jag hade på mig igårkväll, ni hittar den här: LÄNK!


Den kommer såklart från min webshop 🙂 Haha andra bloggare använder mina bilder och gör reklam för sina egna webshopar, hur töntigt är inte det.. För det är inte direkt så att dom har frågat. Ska jag ta det som en komplimang..? Kanske kan skicka dom lite sponsrade produkter som tack för visat intresse av min webshop typ..? Haha!! Nej men jag tycker ändå man kan spela schysst..? För dom lär ångra sig sen när jag öppnar min fysiska butik och ska ha events osv. Bjuder gärna andra bloggare men kanske inte har lust om dom snor mina bilder för att göra reklam åt sig själva..

Jaja ska inte fokusera på sånt, dock tycker jag det är trist att folk inte kan vara professionella. Ett annat exempel är en hårsalong jag gick till förut innan jag började gå till Rapunzel of Sweden. Dom håller på att blogga om hur dåliga rapunzel är och att dom ska ha mutat mig så jag skulle lämna dom. Haha och kvinnan som skriver detta är 40 +, tycker väll att man kanske borde vara mer mogen vid den åldern?

Posted in: Vardag
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *